"E.Yanal: "Sen G.Saray'sın. Karşınızdakine savunma yaptıracaksınız. Bütün oyun planınız karşınızdakine savunma yaptırmak üzerine kurulmalı."

FT'den sonra en iyi yerli hocadir benim gozumde. cok gelsin istemistim ama gittiler bunu getirdiler...

Zaten muhtemelen Denizli istifa veya kovulacaktir. Bizimkiler yabanci getirmez. ersun gelsin illa yerli olacaksa...

"E.Yanal: "Sen G.Saray'sın. Karşınızdakine savunma yaptıracaksınız. Bütün oyun planınız karşınızdakine savunma yaptırmak üzerine kurulmalı."

FT'den sonra en iyi yerli hocadir benim gozumde. cok gelsin istemistim ama gittiler bunu getirdiler...

Zaten muhtemelen Denizli istifa veya kovulacaktir. Bizimkiler yabanci getirmez. ersun gelsin illa yerli olacaksa...
çok dedik burda ersun yanal gelsin diye

bazı çakma gsliler bir tarafını yırttı o gelirse gsyi bırakırım diye

denizliyi beğeniyordu bunlar

bu kıtlar yüzünden sürünüyoruz işte

çok dedik burda ersun yanal gelsin diye

bazı çakma gsliler bir tarafını yırttı o gelirse gsyi bırakırım diye

denizliyi beğeniyordu bunlar

bu kıtlar yüzünden sürünüyoruz işte

Araya giriyorum. Eşek hoşaftan ne anlar.

Denizli'den olsa olsa artiz mektebi hocası olurdu. Bizim konuşmayı beceremeyen yöneticiler de onu buldular işte.

Ersun diye yirtindik burada. Ama tivitci keko capulcu tayfa sağolsun Denizli geldi. Gurur duyun kekolar.

Biz en basindan gelen gideni aratir dedik..en basindan soyluyorum vizyon vizyon diye diye bu dedeye kaldik

Her seyi gectim su Umit Ozat ayisini guldurduk ya cidden cok gucume gitii...

:42:

Yahu herseyi gectim,hucum hucum diye agliyorsun. Tamam bizde biliyoruz hucum oyuncusu yok ve belki bu senin sucun da degil. Gerci boyle bir eksiklik varken gerekirse devre arasindaki 2 transfer hakkinin birini buraya ayirmaliydin orasi ayri.

Ama konuya donecek olursam,hucum oyuncum yok diye agladigin su gunlerde maca 4 hucum oyuncusu ile cikiyorsun. Ve bunlarin ikisi o kadar çöp adamlar ki,sahada otomatikman eksik kaliyoruz. 4 hucumcu ile ciktigin icin haliyle orta sahada da eksik kaliyoruz.

Ulan madem hucum adamin yok, ki gercekten de yok. Al Bilal'i sahaya,at Emre'yi kulubeye,ileriden bir adam eksilt ki en azindan bu sekilde sahadaki cop sayisini 1'e indirmis ol Sinan gelene kadar. Hic yoktan orta sahasi kuvvetli,topu ayaginda tutabilen bir takim olalim. En azindan kuracagimiz baski ile gol bulabilme ihtimalimizi arttiririz ki Bilal'in uzaktan sut gibi bir skor katkisi oldugunu da biliyoruz cok iyi.
Hicbir sey yapmadan sadece izliyor adam saka gibi. Ulan kimi begenmesek begenmemekte hakli sebeplerimiz vardi, ama nasil basardilarsa begenmediklerimizden daha kotulerini her zaman bulup getirmeyi basardilar.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Ilk olarak Terim düsman ilan, edildi, sövüldü edildi... Bir süre sonra alkislanan Mancini ile benzeri yapildi, sezonun sonlara dogru cikarin yorumlari. Adamin sosyal medya üzerinde kizina kadar satasildi. Prandelli cikti, yine ayni sekilde, adamin bir düzelmedigi ölmüs ninesi kaldi, onunda bayan danismanina agzina alinmayacak hakeretler edildi, oysaki en has adamdi gelirken. Hamza geldi, zor dönemden sonra kulüp kisa bir aydinlik gördü... Ona da sövüldü, nerdeyse kulübün 800 Milyon dollar borcu, ve FFP sorunu bile ona yüklenildi, 50 bin dollara cem alindi diye... Denizli geldi, yine takim bir cöküs dönemine girdi. Hamza varken en azindan bir kac mac üst üste rahat kazanabilecegimizi hesap ediyorduk, ama artik o da yok... Simdi de düsman, ve sorumlu Denizli...

Is kötü gidince zaten, takimdaki hoca, hep en kötü, en capsiz hoca oluyor... 50 yildir istikrari ile tanina kos kocaman Galatasaray camiasi, bir yap boz tahtasi haline geldi son 8 yildir. 8 Yilda, 12 teknik adam degistirilmis, simdi bu sezon belkide 13 olabilir... Buna ancak bir taraftar yönetse kulübü yapabilir, birakin bari taraftar yönetsin ozaman... Ciddiyet sahibi olmasi gereken insanlarin, bukadar sacmalamasinin acisini yasamayayim bari... Su kusuru, o kusu olan bir TD gidecek, ondan sonra kusursuz, kaymaksiz yag gibi basarili olabilecek, bir TD gelecekmis gibi düsünülen bir zihniyet var... Ulan dünyada nerede öyle bir TD... Aranan koskocaman bir utopia...

Nerelerdesin heeeey Inan Kirac...

fft5_mf734780.Jpeg

Arkadan yönlendirdigin koskocaman Galatasaray kulübü, bir sirk haline gelmis, sen ne güne duruyorsun daha orada ? Birak artik bu isleri, kabullen, sende yaslandin artik eski Kurt. Cekil kenara artik...Galatasaray lisesinin tarihi, asaleti, yerlerde sürünüyor.

Son düzenleme:
denizli bu isi götüremicek. neyse sezon sonuna kadar kalsin.
gelecek sezon icin hersey yenilenmeli.

Seleflerin Galatasaray tarihinin en kötü teknik traktörleriyken nasıl oluyor da onlardan daha rezil olmayı başarabiliyorsun anlamak güç.

Mustafanın fişi çekilmiş artık.Bunun devri yıllar önce kapandı.Bir ümit belki gerzek Hamzadan daha iyi olur dedik ondanda kötü çıktı.Hadi mustafa dayı sende kalp filan da vardır yavas yavas ikile bas istifanı.Yoksa kalırsan yıllar önce yediğin uçan kafayı bizim taraftarlardanda yersin seneye.

Bjk den sağlık sorunum var diye ayrılmıştı, bize geldi adam turp gibi maşallah 70 yaşında olmasına rağmn. Para adamı canlı tutuyor heralde.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar dedik lan yerli TD getirmeyin diye bi moktan anladıkları yok diye dedik lan o kadar bunları sabrilerle umutlarlan anlattık bunu denge aletleriylen anlattık yapmayın dedik etmeyin dedik... Favre gelecektii lannnnn
Haklısın Şevket Hocam

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlız sahamızda alacağımız.ki bu şartlarda aksi görünmüyor olası küçğk ve büyük şikeci mağlubiyetlerinde Allah korusın ama o saha yıkılır, zaten önce ts ve fb maçı var o.maçlardaki mağlubiyet durumunda denizli bjk.maçını.göremez,görmez

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elimde sihirli değnek yok diyor. İyi ki elinde sihirli degnek yok. Onuda alip gözümüze sokardin sen

Linnes neden kenarda be adam ?

Az parayla çok iş yapmalıyız şu önümüzdeki 3-4 sene de..

O zaman LUCESCU bunun kaçarı göçeri yok arkadaş..

budama yapmak için gelmişti ama yaptığı sadece meyve vermeyen ağacı sulamak oldu.radikal karar alıp çıban başı yerlileri kadro dışı bırakamıyorsan çek git kardeşim!!

Geri
Üst Alt