taraftar gördü fazlalık oyuncuyu sen hala görmüyorsun. Kör olmuşsun körr

Budamacı uyansana artık kış uykundan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ölmüş bu ya . Haber vermeye unutmuşlar sadece

NKFVaklınaK

Nerede antika herif varsa takıma topluyoruz.

Lanet olsun senin gibi teknik direktöre.
Hamza denen hıyardan hiç bir kalır yanın yok.

Hatta Hamza senden çok daha iyi bir TD, evet bunu ben söylüyorum Hamza dan hiç bir şekilde hazmedemeyen biri olarak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Maçtan sonra söylemek için özlü sözler hazırlıklarına başlamıştır şimdiden. Kurt hocaymış, LOL.

Sent from my D6603 using Tapatalk

tamam paragözün tekisi de yeter be adam biraz gurur olsun istifa et

ee dedik vakdinde laf ebesi ,antika hoca eskisi diye,yönetimi,taraftarı al birine vur öbürüne hep aynı kafa bu herifden medet ummuşlardı..yazık..

git açık ve net

Moderatör tarafında düzenlendi:
hoca moca değil zaten gelmeden evvelde bizi bu hallere sokacağı belliydi.. hamza = 10xdenizli benim gözümde..

adam geldiginden beri inanilmaz puan kayiplari yasadik ve ilginc olan hala td olarak galatasarayin basinda.

Başlangıç 11'i doğruydu ama değişikliklerinin hepsi yanlıştı.Donk'la Selçuk'un 90 dakikayı tamamlaması skandal.70'ten önce değişiklik yapmaması can sıkıyor.Prandelli dahil gördüğüm en kötü Galatasaray hocası.

Bıraktı gitti demesinler diye, ayrılmak için böyle bi yolu seçti sanırım. Sonuçta kovulsa takım kötüydü zaten bi şey yapamazdı diyecekler.

Kov lan şunu Dursun, yeter lan yeter skandal bir teknik direktörlük sergiledi

Kendi evinde 5 savunmayla oynadın Ehtiyar. Buna rağmen atak yiyorsun. Wesley savunmadan top çıkarıyor lan. Taraftar fazlalık oyuncuyu top ayağına gelince ıslıklıyor (Donk) Sen inatla değişmiyorsun. Allah da belanı versin

dede.gif

Geri
Üst Alt