Adminler Allahini severseniz sirf konuda banlama verin bana, cok sinirliyim

Hakkinizi helal edin Mod Arkadaslar bana ceza vermezseniz ve Anlayisli karsilarsaniz cok sevinirim, bir Galatasaray Taraftariyim, ama bunu hakketmiyoruz. Bu Gece nasil yatacagimi bilmiyorum harbi sinirden.Ben Kacar

Donku arkamıza iyi monte ettin sağol. Neyse ki benitezi edemedin. Hocalığın zaten bir boka yaramaz ona hiç girmiyorum.

Hamza yi kovup ustasini getirmisiz

LG-LS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İdman TV'deki spiker kardeşimiz bile Donk'u seyirci ıslıklıyor kenara gelmesi lazım.Galatasaray'ın forvet hattı düştü değişiklik lazım dedi.Olcan'ı sokunca olması gereken bu değildi dedi. Ulan Denizli bi kere hizmet et şu kulübe.

Cbh1wqoWAAASfc7.jpg

Net bir sekilde Hamza'dan bile kötü bir teknik direktörsün.

Bu gercekle yüzlesip futboldan tamamen elini cekmelisin bence budamaci hocam. Git artik torun morun sev zaten bizden de son vurgununu yaptin.

Ama ne olur bizden uzak dur artik. Seveceksen de uzaktan sev.

Carole ve Sneijder'i oyundan çıkartıp donk ve leşçuk denen kepazelere 90 dakika tahammül etmek büyük maharet ister. Aferin hoca devam et bu kafayla! O bunak kafanı var ya neyse....

Dede paraları cukkalamaya gelmiş.

Bu konuya en son yazdığımda ağır küfür etmiştim 1 aya yakın cezalıydım şimdilik sakin duracam

Mevzu oyuncu değişikliği falan değil sen şöyle bir maça 4 ü stoper oyuncusu olmak üzere 9 savunma oyuncusuyla çıkıyorsan net moronsun..

ersun şikeci falandı ama bu denizliye hocalık dersi verirdi. galatasaraydan ilk ayrılışından beri feneri şikeyle bjk yi bala döte şampiyon yapması dışında hiç bi başarısı olmayan dededen medet uman salaklar tarafından yönetilmek koyuyor insana.

Son düzenleme:
Belkide ilk defa Carole bu kadar iyiyken oyundan çıkardı adam.

Abi burada onlarca kişi söyledi bununla olmayacağını.

Hagi'ye hazırlayın kendinizi.

görüp, görebilecğei en büyük takım olan kasımpaşadan koparıp Donku bize kazandırdığı için güzelce sövüyorum sanki Carole'lar bilmem kimler yetmezmiş gibi neyse sabır diyelim. Gerçi hoş Carole fena değil gibiydi

Abi yok böyle bişe yaa.. Maç öncesi ilk 11'i gördüğüm an saydırmaya başladım. Ulan sen deplasmana mı çıkıyon ? Ulan senin derdin bu maçta savunma yapmak mı ? Kaldı ki yine yedik golü.

Yemin ediyorum artık yoruldum ya. Bu heriften yoruldum ben. Hamza'dan da beteri var işte. Be arkadaş Donk - Chedjou ikilisi nedir ? İleri top taşıyamadık. Adam gibi Bilal - Donk - Selçuk başlasan, Sneijder'i de Podolski'ye yakın oynatsan ölür müydün acaba ?

Bir de Umut'u yine oyuna aldın beni şaşırtmadın. Amaç neydi ? Ne bekledin Umut'tan ? Hadi onu geçtim. Son dakikalarda gole ihtiyaç varken, Sneijder'i çıkarmak niye ? Çıkar Donk'u !

Yok abi yok. Bundan bir yol olmaz. Biraz da bu koparacak kulübü, sonra gidecek.

Geri
Üst Alt