Yat kalk hakeme Salih'e dua et mallıkların ört pas edildi iyisin yine sendeki şans bende olsa şimdi uzayda rakı içiyordum

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Götü şimdilik kurtardın hakem sayesinde ama kalemin kırıldı artık kurtuluş yok.

Penaltı golündeki sevinci tam bir rezaletti. Beleşe penaltıdan gol atıyorsun ve seviniyorsun pes...

Rakibinde 7 kişi kalmış...

Sent from my iPhone using Tapatalk

''osuruk çok bok yok'' diye bunun gibiler için söylemişler sürekli onu yapacam bunu yapacam diyor ama ortada bişey yok

"Ligi tanıyor."

"Yabancı hoca gelecek de ligi tanıyacak, o zamana kadar lig biter. Daha iyisini bulamayız kalan süre için."

"Kendisi efsanemiz, takımı ayağa kaldıracaktır."

"Gereken revizyonu yapar."

"BJK'yi de geriden gelip şampiyon yapmıştı, hocaya güvenin."

Ne zaman birisi "ama ligimizi taniyor" dese onun suratina ucan tekme atmak geliyor icimden. Böyle sacmasapan bir argüman yoktur.

Alt tarafi Süperlig burasi, 11 tane futbolcu top pesinde kosuyor futbolun icat edildigi zamandan pek bir farki yok sahadaki oynanan "futbolun". Ligi tanisan ne olacak tanimasan ne olacak. 1-2 maca cikinca zaten kimsenin futbol mutbol oynamadigini görürsün, bunun icin ligi tanimaya gerek yok.

En basiti takiminda atan ve tutan iyi oldu mu bu ligde zirveye oynarsin yani.

Ahirette yok yazılıyorsun hocam bilgin olsun

Sneijderle bilali italyada oynatmassan adam degilsin

CbxUxYbUsAIQOrV.jpg:large

Mustafa Denizli: "Umut şanssız bir dönem yaşıyor. Olağanüstü golcü değil ama golle yakın ilişkisi olan bir oyuncu. Gol arıyor, memnunum."

Mustafa Denizli: "90 dakikanın tamamına baktığımız zaman oyuna başlama ve bitirme çizgisi arasında düşündüğümüzün hepsi vardı sahada."
Mustafa Denizli (Sneijder'in Paris'te düğüne gitmesi hakkında): "Bizzat ben izin verdim. Bu da bilinsin."
Mustafa Denizli: "Teknik adamlık hayatımda birçok değerli başkanla çalıştım. Dursun Özbek de bunlardan bir tanesi."
Mustafa Denizli: "Hayatım boyu hiçbir başkanın desteğiyle ayakta kalmadım. Başkanla bugün de görüştük. Dolayısıyla destek nereden çıkıyor?"
Mustafa Denizli: "Bu tür haberler bazen çıkıyor. Ne diyeceğimi şaşırıyorum. Herkesin birbirine omuz vermesi kadar gayet doğal bir şey yok."

Tam da Dursun a yakışır bir teknik direktör. Bu adam yerine kaliteli bir hoca gelsin Dursun ile 5 dakika çalışamaz. Bu sene Dursun gitmezse seneye işimiz var

Saha kenarinda duruyor bir de pis pis siritiyor ya kararlar olumlu veya olumsuz olsada acayip uyuz oluyorum kameralar buna dönünce.

Resmen ayakta uyuyor 90 dakika boyunca.

Devre arasi takimin yas ortalamasindan sikayetci olan, vasat üstü diyen teknik adam bitmis bir sezonda sürekli genc oyunculari alip 30 yas üstü oyunculari oyuna dahil etmekle ne kadar samimi oldugunu göstermistir.

Örnegin dün Koray'in cikmasi, Balta'nin oynamasi, Denayer'in oynamamasi. Lazio macinda Carole-Olcan degisikligi. Emre Colak'i hic kullanmamak. Kupa da Volkan Pala yerine Umut'lari oynatmak.

Hic biriniz bu türk futbolunda samimi degilsiniz, ne Terim, ne Senol, ne de sen. Alayiniz serefsiz.

Geri
Üst Alt