Parçala Aslanım@ParcalaAslanim 1 Min.Vor 1 MinuteÜbersetzung anzeigen
Sneijder'in menajeri Giudo Albers: "Mustafa Denizli Galatasaray ayarında bir hoca değil."

Parçala Aslanım@ParcalaAslanim 25 Sek.vor 25 SekundenÜbersetzung anzeigen
Giudo Albers: "Sneijder'e sözleşmesi uzatılırken verilen lig ve Avrupa için iddialı bir kadro kuracağız sözü tutulmadı."

Sneijder de ahım şahım oynamıyor da. Selçuk Umut falan safi zarar yav. Şino hiç değilse çabalıyor.

Bi de utanmadan kariyerimi lekeledim diyor karaktersiz herif.

Ulan sen kimsin ?

Kariyerin ne lan senin ? CL'de 0 çekmek mi ? İran takımlarını orta sıralarda gezdirmek mi ? Her gittiği takımdan kovulmak mı ?

Takim resmen sabote ediliyor arkadas. Bu takim bu kadar kötü KULLANILAMAZ! Ciddiyim ya düsünüyorum düsünüyorum inanilir gibi degil.

Birkac hafta önce istifa haberleri vardi yönetim geri döndürmüstü. O gün istifa etseydi belki bugün hala Avrupa kupasinda olacaktik. Lazio taraftari gibi takim kurdu. Daha ilk gününde, Athletico macina cikmadiginda kovulmaliydi, Ilhan Cavcavin Yilmaz Vurala yaptigi gibi.

Vallahi kimse masal anlatmasın oyuncu yok vs diye, Al alt yapıdan bir çocuk koy Umut'dan daha kötü olamaz. Hani Mancini Juve'yi elediğinde arkasından dediler ki yok Juve'yi tanıyodu, eee Mustafa denizli lig'deki tüm takımları tanıyor ve Galatasaray'yı tanıyor geldiği günden beri değişik futbolunu göremedik ama ne hikmetse Mancini'ye yapılan eleştirilerin 10'da1 Mustafa Denizliye yapılmıyor.

"SİS"li 1 İstanbul gununde istifa etmesi manidar oldu.

Gelen hoca genclere sans vermek ,takimi yenilemek yerine basariya doymus adamlarda kurtulusu aradigi surece daha cok hoca degisir,zihniyet degismeli artik.

Evren Got istifasinin kabul edildigini söylemis.
Eger dogruysa

Ah be dedem, geldiginde "kara bulut dedikleri, benim icin hafif bir sis, dagitirim" dedin, gözlerin de görmez olmus. Nasil bir sis ise, dumanlarin icinde bogulduk anasini satayim.

Bu herifin 3-4 aydir yaptigi tdligi buradaki herkes yapardi. Herifin takima pozitif anlamda bir tane bile etkisi olmadi. Ben de td olsam en kotu bu olurdu zaten. Olumsuz anlamda ise bircok etkisi oldu. Takimin en onemli adamlarini kusturdu, umut adli ......nin satisina engel oldu, donk adli ......yi 6 ayligina 2.5 milyon euroya kiraladi, semih adli .....ı takima tekrardan kazandirdi, takimi arenada 8 stoperle oynatti vs vs. Az daha burakjn satisina da engel oluyordu. Taraftari uyuz edecek ne varsa yapti yani. Ulan bu taraftar bu senenin cope gittiginin zaten farkindaydi, ne kupa bekliyordu ne de sampiyonluk. Be malin oglu bu durumun farkina varip takimdaki kan emici serefsizleri postalayalip genclere sans versen bu taraftar sana gikini cikartmazdi. Bir tek sinan bile bu taraftari ne kadar mutlu etti. umut, sabri, semih, selcuk gibiler yerine 2-3 tane daha boyle adam koysan yeterdi. Ama sen bunun tam tersini yapip joseye, emreye, denayere taktin. Isiniz gucunuz eyyam ve korkaklik cunku. Geldigin gunun ... Sie go simdi nereye gidiyorsan.

Tek katkısı Sinan oldu.
Onun dışında oyuncu tercihleri, oyuncu değişiklikleri, oyun okuma, taktik, oyuncular ile ilişkilerde sınıfta kaldı. Takıma ne yeni hava getirdi, ne de Sinan dışında bir oyuncuyu havalandırdı. Herkesin de Hamza dönemine nazaran performansı dustu.

Geçen havalimanındaki görüntülerini izledim. Acıdım adama . Hocam sağlığına zarar vermeden bırak teknik direktörlüğü. Ne güzel yorumculuk yapıyorsun işte . Bu saatten sonra stresi kaldıramazsın . Hem kendine hem ailene yazık

şansala göre charlie austini istemiş yönetim takımında mutlu demiş herif 3 gün sonra başka takıma transfer olmuş ???? asıl sorun kimde herkes cok iyi biliyor

şansala göre charlie austini istemiş yönetim takımında mutlu demiş herif 3 gün sonra başka takıma transfer olmuş ???? asıl sorun kimde herkes cok iyi biliyor

Malesef.

Isbeceren 1 ayda 30 ulke gezdi 1 transfer yapamadi. Is bilmeyen adamlarin eline kaldik.

Mali yapiyi duzeltmek sportif basaridan once geliyor diyen bir yonetim. :(

Geri
Üst Alt