- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
Bi 10dk dinledim bişey anlamadım kapattım.
tapatalk
tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok acayip konuştu.
Bilmiyorum neden ama Hoca'yı dinledikten sonra acayip kanım ısındı. Ne kadar büyük bir camia olduğumuzu hatırladım , hatırlattı.
Arkandayım hocam. Prandelli , Hamza gibi rezil rüsva td'lerden sonra senin gibi kurt bir Hoca camiamıza ilaç olacaktır.
Dünde yazdım burada. Yaşım dolayısıyla Denizli'nin yönetiş şeklini tam bilmem ama Babam iyi bilir. Babama Denizli'nin yeni hocamız olduğunu söyledikten sonra bana dediği ilk şey " millet kurt hoca neymiş görsün. Florya'da artık disiplin zamanı. Futbolcu'ya göre düzen bitti artık"
Aynen böyle dedi. Evlat mevlat dinlemez neresi aksıyorsa keser dedi. En son yapacağı olay kıyakçılıkmış...
Türk futbolunun en önemli isimlerinden Mustafa Denizli, NTV Spor canlı yayınında özel açıklamalarda bulundu ve Galatasaray'da geçirdiği son dönemdeki eleştirilere cevap verdi.
Galatasaray ile anlaştıktan sonra Atletico Madrid maçında takımın başında olmamasını son olarak Ünal Aysal'ın eleştirmesine cevap veren Denizli, "Ben Madrid'e gittiğim gün, Galatasaray ile kontrat imzalamamıştım. Ben hiçbir şekilde bir grubun karşısına yeni bir teknik adam olarak çıkamazdım, buna hakkım yoktu. Pazartesi görüşme olacak, salı günü uçağa bineceksin, çarşamba günü de takımı Atletico Madrid'e yeni hoca olarak çıkartacaksın. Yangından mal mı kaçırıyorsun? Orada çalışan insanların hiç mi birikimleri yok, hiç mi fikirleri yok.
Orada Taffarel var. Orada o görevi yapan insanlar var. Onların o kadar birikimlerine, bir maç için set mi çekeceğim? Orada bana ve takıma kazandırılacak bir puan olamaz. Ama onların yanında oldum, birlikte oldum. Yoksa o kadar niye gideyim ben. Aynı gün gideceğim ve ben yeni hocanız olarak geldim diyeceğim, bu saçmalıktan başka bir şey değil" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'da başarılı bir teknik ekip oluşturmadığı yönünde de eleştiriler alan deneyimli hoca, "Benim bir çalışma grafiğim var, eleştiri yapanlar buna dikkat etmediler herhalde. Ben 87'de Galatasaray'a geldikten sonra, benim yanımda çalışanların tamamı, teknik adamlığa ilk adımı benim yanımda attılar. Son geldiğimde böyle biri yoktu" dedi. (Ntvspor)
Hatırlamıyorsun herhalde.Hakkını yemişiz
Hatırlamıyorsun herhalde.
Özel işlerim var diye imzalamadı kontratı. Sırf Atletico maçına çıkmamak için oyaladı işte resmen.
Baban güzel sallamış renktaş![]()
Sevmediğin o Mancini kadar bile olamadı kulübümüzün efsaneleri arasında yer alan Denizli.Hakkım yoktu dedi ya
Adamı bu kadar kısa zamanda git hocalık demek de ayrı komedi
Sevmediğin o Mancini kadar bile olamadı kulübümüzün efsaneleri arasında yer alan Denizli.
Yakın bir dönemde Mancini'nin, Denizli'nin aksine ilk maçına bir ŞL karşılaşmasıyla çıkmış olmasıyla ilgili Denizli'yi yeren bir fotoğraf atmam ile bu attığının ne alakası var? Neyse seni de Almancı olduğun için maruz görmek gerek. 2-3 sene evvel IŞİD kafasıyla yazdığın yorumlardan bugünlere gelmen bile mucizeyken, daha fazlasını zorlamaya gerek yok.
Dillediğin Mancini ile kendi sahamızda K.Paşadan 4 gol yemiştik yalar bey, hatırlatayım dedim
Beğenilmek için soyadını değiştiren bir ergen cahil çocuk olduğunuzu unutmayınız başkalara laf atmadan önce.
İyi forumlar
Denizli'ye iyi diyen yok zaten
İlk olarak bahsettiğim konuda Mancini dillemesi yok, sadece Denizli'nin bu söylediklerinin ardına sığınamayacağı gerçeği var.
İkinci yazdığına cevap olarak da; forumda gerçek soyadımı kullanmak istemediğim için yönetimdeki arkadaşlardan soyadımı değiştirmelerini rica ettim. Kendim bir şey tercih etmediğim için kendileri de mizahi olarak öyle bir soyadınu uygun gördüler.
Şu forumda cahil lafını kullanabilecek kalibredeki son kişilerden biri olduğunu burada uzun süre takılmış herkes hemfikirdir sanırım.
Zamanında şu başlıkta fikir olarak sıçtığın şeyleri veya forumda yazdığın herhangi bir mesajı tekrardan okumanı ve ondan sonra benimle tartışmaya girmeni tavsiye ederim. Çünkü ciddiye alamayacağım kadar leş bir herifsin.
Konunun iyi/kötü hoc olmak olmadigini anlamamissin. Buradaki sorun Denizli'nin mactan kacmasi.
Özel isleri falan bahane, adam Istanbulda yasiyor baska ülkeden gelmedi mac öncesi mi aklina gelmis isleri. Elin "gavuru" geldi imza atti iki gün sonra maca cikti.
Konuyu gözden gecirdim de orada yazdigin seyler utanc verici bence Sükrü.
Bir insani sirf senin inandigin seye inanmadigi ya da hic bir dine inanmadigi icin dislamak hatta ondan nefret etmenin hic bir mantikli, mantigi da gectim hic bir hakli aciklamasi olamaz. Böyle sIg böyle gerikafali bir düsünce sekli nasil olur. (gerikafali sözünü hakaret olarak algilamayin)