Bu adam kadar şişirilmiş başka bir teknik adam yoktur herhalde bu ülkede...
Adam iran'a,azerbaycan'a,2.liglere kadar düşer ''mustafa hoca böyle maceraları çok sever'' derler.
Adam ingiletere'den 8 gol yer '' ama o gün türk futboluna hücum etmeyi öğretti'' derler...
Ya bu adam geçen sene iyi kötü liderin 5 puan gerisinde olan takımı 7-8 haftada duman edip ayrıldı.Ondan sonra gelen riekerink bile iyi kötü takımı biraz toparladı ve tarihin en kritik Türkiye kupasını aldık.
Adam Bundan 10 yıl önce ilk 3 takımın direk olarak çıktığı ve büyük yatırım yapılan vestel manisaspor'u ilk 3'e bile sokamadı.Takım o gittikten sonraki sene süper lige çıktı.
Azerbaycan,iran gibi vasat ülkelerdeki performansı vasat.
Neymiş 3 büyük takımı şampiyon yapmış.
Toplamda 5 sezon galatasaray'ı,2 sezon fenerbahçe'yi,2 sezon beşiktaş'ı çalıştırmış.Bu 9 sezonun sadece 3 tanesinde şampiyon olmuş.
Geri kalan 6 sezonun 3 tanesinde sezonu bile tamamlayamamış.
Kariyerinde bu kadar büyük başarısızlıklar olan adam hala 30 sene önceki başarısının ekmeğini yiyor.
Hayır herşeyi geçtim her antrenörün bir oyun felsefesi vardır.O antrenörün adı gündeme geldiğinde aklına bir oyun gelir.
Fatih terim dendi mi hücum futbolu dersin,şenol güneş ve ersun yanal denince tempolu oyun dersin,aykut kocaman pas oyunu oynatır,kimsenin beğenmediği bülent korkmaz gelse bilirsin ki savunma ağırlıklı bir oyun oynatır.
Geçen sene geldiğinde de yazmıştım allah aşkına bu adam takımın başına geldiğinde aklına bir oyun gelen var mı?..Moda tabirle ''bir oyun hayal ettiriyor mu?''
Bana hayal ettirdiği sadece çorba gibi olmuş,her maça ayrı kadrolarla çıkan,düzeni olmayan bir takım.Bunu da ''mustafa hoca çok pragmatistir.Net planı yoktur,günlük çözümler üretir'' diye yedirirler...