Mustafa Denizli'den Derbi Yorumu: "Galatasaray çok az farkla önde"

Ben 3 farka dunya barisini bile saglarim.Biraz makul olsan iyiydi.Fener'i en son 3 farkli 2005'te kupada yendik.Ondan sonra da Kalli'li 93'te herhalde.

Öyle kolay değil o dediğin olay.Kadıköy galibiyetine dönebilirim her an,3 farklı galibiyete tav ol bence. :asd:

Arada TSYD'de Kadıköy'de 1-4'lük galibiyet ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndaki 0-3'lük galibiyetler de var.Onları da ekleyelim.

Bir istirhamim olacak:

Acaba tekrar biriniz bir palyaconun merdiven uzerinden nasil Mustafa Denizlinin uzerine ziplayip uctugunu gösteren bir gif paylasabilirmi?

Tesekkurler

Öyle kolay değil o dediğin olay.Kadıköy galibiyetine dönebilirim her an,3 farklı galibiyete tav ol bence. :asd:

Arada TSYD'de Kadıköy'de 1-4'lük galibiyet ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndaki 0-3'lük galibiyetler de var.Onları da ekleyelim.

Bu Seko kerizi bir teklif iletti ama dedigi sey 3 farktan bile daha zor.Teklifi su:

2 fark + 5 net gol pozisyonu %65 topla oynama

Ben yine de iletmis olayim da.65 topla oynayarak 2 farkli yenmek duz 3 farktan bile zor bence.

Bu Seko kerizi bir teklif iletti ama dedigi sey 3 farktan bile daha zor.Teklifi su:

2 fark + 5 net gol pozisyonu %65 topla oynama

Ben yine de iletmis olayim da.65 topla oynayarak 2 farkli yenmek duz 3 farktan bile zor bence.

Subjektif olayları geçelim.Tamam biraz esneteyim şartları.

4 gol atarsak şartlı barışacağım.4-2 yensek de 4-4 bitse de 4-5 kaybetsek de önemsiz.

s-a078dc0e798df54295f0fdf6263f0814c545f266.gif

Subjektif olayları geçelim.Tamam biraz esneteyim şartları.

4 gol atarsak şartlı barışacağım.4-2 yensek de 4-4 bitse de 4-5 kaybetsek de önemsiz.

Tamamdir anlastik.4-2 ve 5-3 gibi skorlarda barisin.Yalniz 4 gol atip yenemezsek niye barisiyon?Galibiyet disindaki sonuclari kabul edemem.

Tamamdir anlastik.4-2 ve 5-3 gibi skorlarda barisin.Yalniz 4 gol atip yenemezsek niye barisiyon?Galibiyet disindaki sonuclari kabul edemem.

Sana kıyak,4 gol'e 3-0 skorunu da ekledim.3-0 yenersek de şartlı barışma durumu olacak.

Bayağıdır derbilerde 4 gol atamıyoruz.Özledik.İşin cilvesi o biraz zaten.4 atarsak kazanırız zaten çok yüksek ihtimal.

Sana kıyak,4 gol'e 3-0 skorunu da ekledim.3-0 yenersek de şartlı barışma durumu olacak.

Bayağıdır derbilerde 4 gol atamıyoruz.Özledik.İşin cilvesi o biraz zaten.4 atarsak kazanırız zaten çok yüksek ihtimal.

Haince sartlar

Hemen şimdi futbolu bilen bir Alman td!!

Ezeli rekabette maç iki bölümlüdür. İlk yarıda mükemmel oynarsınız ama ikinci yarıda skoru yeterli görür, gerekli mücadeleyi yapmazsanız şemsiye tersine döner.

Geri
Üst Alt