Mustafa Denizli'den Transfer Açıklaması: ''Transfere açık kapı bırakmakta fayda var''

FORVET alin ulan FORVET !!! Dün aksam Denizli neresinle maçi izledi acaba ?! Bize pres yapabilecek, fisik yapisi iyi olan, kafa topu indirebilen birisi lazim, bir pivot santrfor lazim lan !!

Hoca bir yaramizi sarmadin be yeter be hala konusuyorsun be bu ne beee ?

Her macta net 3 pozisyon veriyoruz yani oyle boyle net degil ben olsam 2 sini gole ceviririm bu ne ya ?
Ozellikle ortalar da gobekte 1.50 boyundaki adamlara bile bombos kafa vurduruyoruz.

Topu kaybettigimiz zamanki yerlesimler berbat otesi gorme engelli birine top kaptirsak o bile topu 30 metre topu surer ya.
Yardimcin yok bi akil hocan yok egon tavanda boyle amator takim mi yonetilir ? Gormuyor musun ?

Fener 3 macta 1 pozisyon veriyoruz biz bir macta min 3 net pozisyon veriyoruz.
Artik gol atmayi gectim suna bi care bul sisem degistir.

images

Transfere kapımız hep acik

Alıyorsanız alıyoruz, almıyorsanız transferi kapattık deyin dalga geçmeyin insanlarla.

Bende bunu anlamiyorum. Samar oglanina dondum iyice.

Sezon basi transfer olacak dediler,baskan bizzat kendisi Ibra gibi utopik bir duyum atti sonra transfer olmadi
Sezon ortasi 4--5 futbolcu bi cok oyuncu gonderez dediler baskan bizzat UEFA aciklamasinda bile transfer olacak dedi transfer doneminin bitmesine 4 gun kala yapmayacaz dediler simdi tekrar bir acik kapi biraktik diyorlar.

Yani taraftari ya mal saniyorlar ya da mal yerine koyuyorlar. Ulan biz bu camiaya gonul vermis adamlarin en basindan deseler "suan zor gunler geciriyoruz beklentilerimizi yuksek tutmayalim,kulubu duzluge cikarmaya calisiyoruz" deseler bu kadar tepki olmaz. Ama bunlar anca taraftari kandiriyor.

Ne transfer yapiliyor ne de kulup duzluge cikariliyor ayni tas ayni hamam gidiyoruz. 2 bin lira maas alan cayciyi isten cikadik,galatasaray.org dan ayda 10 bin lira kar ettik diye kendilerini basarili saniyorlar hic bir sekilde katki alamadigimzi Tarika,Hamite,Umuta 300 er 400 er 500 er bintl para veriyoruz bunu anlamiyorlar.

Trabzon yillik maaslari 120 milyon tlden 60 a indirmis hemde 1 ayda ve gerekli bolgelere transfer yaptilar. Takimi duzluge cikarmak boyle olur.
Yillik belki fenerden fazla maas veriyoruz adamlarin forveti rvo fernandao bizim burak umut.

Biktim ya.

Son düzenleme:
Kapiyi tekmeleyin oyle acilir.

Geri
Üst Alt