Alıyorsanız alıyoruz, almıyorsanız transferi kapattık deyin dalga geçmeyin insanlarla.
Bende bunu anlamiyorum. Samar oglanina dondum iyice.
Sezon basi transfer olacak dediler,baskan bizzat kendisi Ibra gibi utopik bir duyum atti sonra transfer olmadi
Sezon ortasi 4--5 futbolcu bi cok oyuncu gonderez dediler baskan bizzat UEFA aciklamasinda bile transfer olacak dedi transfer doneminin bitmesine 4 gun kala yapmayacaz dediler simdi tekrar bir acik kapi biraktik diyorlar.
Yani taraftari ya mal saniyorlar ya da mal yerine koyuyorlar. Ulan biz bu camiaya gonul vermis adamlarin en basindan deseler "suan zor gunler geciriyoruz beklentilerimizi yuksek tutmayalim,kulubu duzluge cikarmaya calisiyoruz" deseler bu kadar tepki olmaz. Ama bunlar anca taraftari kandiriyor.
Ne transfer yapiliyor ne de kulup duzluge cikariliyor ayni tas ayni hamam gidiyoruz. 2 bin lira maas alan cayciyi isten cikadik,galatasaray.org dan ayda 10 bin lira kar ettik diye kendilerini basarili saniyorlar hic bir sekilde katki alamadigimzi Tarika,Hamite,Umuta 300 er 400 er 500 er bintl para veriyoruz bunu anlamiyorlar.
Trabzon yillik maaslari 120 milyon tlden 60 a indirmis hemde 1 ayda ve gerekli bolgelere transfer yaptilar. Takimi duzluge cikarmak boyle olur.
Yillik belki fenerden fazla maas veriyoruz adamlarin forveti rvo fernandao bizim burak umut.
Biktim ya.