Mustafa Denizli'nin Futbol Anlayışı 90'larda Kalmıştır!

Bir şeyler yapmaya cidden çalışsa budama falan dedi işte taraftarımız rahat olsun hava yakalayacağız dedi,gerekli kadro dışıları bırakırdı kadroda.En azından bunu yapardı.Transfer olacak falan dedi hiçbir şey olmadı.Yönetim mi beceriksiz,istifa et de ki böyle böyle.Ben kendisinin amacının takım olduğunu düşünmüyorum diğer teknik/taktik konular bir yana.

İşte o yapamadığı "budama" falan filan da hep eskide kalmış futbol anlayışının ürünü.

Takım için en doğrusunun bu olduğunu düşünüyor.

Hadi budamayı geçtim bari takım biraz ışık versin.

Kötü bir kadromuz var da anadolu takımlarına ezilecek kadar da değil yani.

Son düzenleme:
İşte o yapamadığı "budama" falan filan da hep eskide kalmış futbol anlayışının ürünü.

Bu konuda farklı düşünüyoruz,bence istese bu takım bu kadar kötü olmazdı,takıma sadece refakatçilik yapıyor maçlarda.Hemen gitmeli,bunda hemfikiriz sanırım.Ama gider mi dolarları bırakıp,gitmez.Sene sonuna kadar bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.

adam fosil olmuş bize geldi iran ve çaykur rizede çalışan yorumculuğua düşen bir adamı ikna ettik diye sevindik sonuç belliydi evlatçı vol2

Keşke 90'lardaki futbol anlayışı olsa. Hadi çıkın oynayın tarzı bir anlayış var.

Eğer o meşhur ''budama'' işini gerçekleştirebilseydi gençlere şans verseydi geri kalan haftalarda vallahi razıydık 90'lar futboluna.

Ben mi tabela futbolu?

Harbi komik olmus.

Burada herkes sampiyon olup 4. Yildizi taktigimiz gun bayram yaparken hamza gitsin diyen bendim.

Cunku o 7 mac sahamiza hapsedilerek oynmayi hazmedememistim.

Diger taraftan dursun hakkinda goruslerimi kac kere daha soyleyim ki? Avatarimdan belli degil mi? Dursunla biz tek kupa alamayiz kaldigi her gun daha kuculecegiz diye kac kez daha soylemeliyim ki??

Ama tum bunlar hamza ile 100 uzerinden 50 performans gosterirken denizli ile 30 performans gosterdigimiz gercegini gormezden gelmemizi gerektirmiyor.

senin dediklerin dogru ama yanlış düşündügün nokta denizli savunmuyorum ama bu ülkeye aragones geldi 80 lik adam gittiginde ispanyayı avrupa şampiyonu yaptı istersen bu takıma morinhoyu getir bu takımdan birşey bekleme dursun hakkıında söylediklerinin %100 katılıyorum çünkü dursun buragı satarak dediki ben bu seneyi çöpe attım umuta kaldık

Geri
Üst Alt