Mustafa Denizli'nin ŞL Performansı

Ekli dosyayı görüntüle 15974

Bir Türk takımı bu kupaya en çok Mustafa Denizli teknik direktörlüğünde yaklaştı. 1989 Nisan'ın da dönemin büyük gücü S.Bükreş'i eleyebilsek şimdi en azından bir Şampiyonlar Ligi 2.'lik madalyası olacaktı müzemizde.

Ayrıca 1992 Mart'ında karla kaplı Ali Sami Yen zemininde sekmeyen top son dakikada o çamura saplanmasa o sezonun Kupa Galipleri Kupası şampiyonu Werder Bremen'i çeyrek finalde eleyip bir yarı final daha görecektik yine Mustafa Denizli yönetiminde.

Yani eleştirirken sadece kötü yönlerini gösterme bence. Sonuçta yüzlerce teknik direktörü gelip geçtiği Türkiye Ligi'nde 3 büyüklerin 3'ünü birden şampiyon yapmış tek bir isim var. Galatasaray, fb gibi 0 çekmez, Beşiktaş gibi ezik top oynamaz. Mancini'nin eline yüzüne bulaştırdığı kadroyu şampiyonluğa ulaştırır, CL'de de çekilecek kuraya göre ilerleyebilir. 5+3 gibi kural koyulan bir ülkeden de Şampiyonlar Ligi'nde zaten en fazla çeyrek f

Mancini gider inter'i üstüne m.city'i şampiyon yapar zaten bu takımlar çok güçlü,bunları herkes şampiyon yapar denir.Mustafa denizli Türkiye'nin en büyük takımlarını şampiyon yapar büyük başarı olur.Eleştirilen Daum'un türkiye liginde 3 şampiyonluğu ve 2 tanede son haftada kaçan şampiyonluğu var.Beğenilmeyen ersun yanal açık ara farkla şampiyon yaptı fenerbahçeyi.Yani başarı kıstası bu olmamalı.En azından galatasaray için.Çünkü asıl hedef avrupa olmalı.Yoksa beğenilmeyen hikmet karaman bile ligde şampiyon yapabilir galatasaray'ı mesele o değil.

Ş.liginde anca çeyrek final oynayabiliriz demişsin.5 büyük lig dışındaki ülkeler için ş.ligi çeyrek finali şu anda finale eş değerdir.Zaten çoğu takımın asıl hedefi o.Bundan önce çeyrek final oynadığımız sezonlarda daha beter yabancı sınırı vardı.

Ayrıca mancini'nin eline yüzüne bulaştırdığı kadroyu şampiyon yapabilir demişsin.Şunu sormak istiyorum kendi şampiyon yaptığı takımları istisnasız her seferinde bir sonraki sene çorba eden denizli başkasının çorba ettiği kadroyu nasıl toparlayacak merak ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 15974

Bir Türk takımı bu kupaya en çok Mustafa Denizli teknik direktörlüğünde yaklaştı. 1989 Nisan'ın da dönemin büyük gücü S.Bükreş'i eleyebilsek şimdi en azından bir Şampiyonlar Ligi 2.'lik madalyası olacaktı müzemizde.

Ayrıca 1992 Mart'ında karla kaplı Ali Sami Yen zemininde sekmeyen top son dakikada o çamura saplanmasa o sezonun Kupa Galipleri Kupası şampiyonu Werder Bremen'i çeyrek finalde eleyip bir yarı final daha görecektik yine Mustafa Denizli yönetiminde.

Yani eleştirirken sadece kötü yönlerini gösterme bence. Sonuçta yüzlerce teknik direktörü gelip geçtiği Türkiye Ligi'nde 3 büyüklerin 3'ünü birden şampiyon yapmış tek bir isim var. Galatasaray, fb gibi 0 çekmez, Beşiktaş gibi ezik top oynamaz. Mancini'nin eline yüzüne bulaştırdığı kadroyu şampiyonluğa ulaştırır, CL'de de çekilecek kuraya göre ilerleyebilir. 5+3 gibi kural koyulan bir ülkeden de Şampiyonlar Ligi'nde zaten en fazla çeyrek finalist çıkar..

Mancini gider inter'i üstüne m.city'i şampiyon yapar zaten bu takımlar çok güçlü,bunları herkes şampiyon yapar denir.Mustafa denizli Türkiye'nin en büyük takımlarını şampiyon yapar büyük başarı olur.Eleştirilen Daum'un türkiye liginde 3 şampiyonluğu ve 2 tanede son haftada kaçan şampiyonluğu var.Beğenilmeyen ersun yanal açık ara farkla şampiyon yaptı fenerbahçeyi.Yani başarı kıstası bu olmamalı.En azından galatasaray için.Çünkü asıl hedef avrupa olmalı.Yoksa beğenilmeyen hikmet karaman bile ligde şampiyon yapabilir galatasaray'ı mesele o değil.

Ş.liginde anca çeyrek final oynayabiliriz demişsin.5 büyük lig dışındaki ülkeler için ş.ligi çeyrek finali şu anda finale eş değerdir.Zaten çoğu takımın asıl hedefi o.Bundan önce çeyrek final oynadığımız sezonlarda daha beter yabancı sınırı vardı.

Ayrıca mancini'nin eline yüzüne bulaştırdığı kadroyu şampiyon yapabilir demişsin.Şunu sormak istiyorum kendi şampiyon yaptığı takımları istisnasız her seferinde bir sonraki sene çorba eden denizli başkasının çorba ettiği kadroyu nasıl toparlayacak merak ediyorum.

neden yazıda avrupanın 1 numaralı kupasında Türk futbolunun en büyük başarısını getirdiği yazılmamış?

(Tamam arkasında Derwall vardı falan ama saha içinde olanda kendisiydi)

istememek sevmemek başka bişeyleri görmezden gelmek yok saymak başka.

bunu yaparsak önce kendimize ihanet ederiz.

edit. insanı zorla denizli fanboy yaparsınız

Ben onu yazdığımda 22 sene oldu 22 diyorlardı fakat o çok öbündüğümüz uefa kupasının üstünden de 14 sene geçti. Nedense karşılaştırma yaparken sadece savunduğumuz şeylerin iyi yönlerini görüyoruz.

Ben onu yazdığımda 22 sene oldu 22 diyorlardı fakat o çok öbündüğümüz uefa kupasının üstünden de 14 sene geçti. Nedense karşılaştırma yaparken sadece savunduğumuz şeylerin iyi yönlerini görüyoruz.

çok guzel söyluyorsun. savunanlar hep güzel şeyleri görüyor ama çamur atanlarda hep kötü şeyleri görüyor.

ayrıca bununlada kımse övünmüyor boş yere savunmuyor adam oraya tüm başarısızlıkları yazmış ne bulduysa doğrusu yanlışı hepsını getırmış. ancak tek satırda bu adamın başarısı yazılmamış. yok sayılmış üstü kapatılmış

bir insanı sevmeye bilirsin,nefret edebilirsin ancak 12 13 yıl önce 12 13 yıl.öncekı yanlıslarını başarısızlıklarını anlatıyorsan başarılarınada bok atmadan görmezden gelmden üstünü kapatmıyacak kimse.anlatanlarada hurra saldırmayacak

edit. bu arada bu konudan ayrı transferi konusuna gelirsek; onca ismi geçen hocadan sonra denizliye bende bayılmıyorum ancak hem zaman saçma sapan bi şekilde daraldı hemde bu yıl (4.yıldızda değilim) şampiyon olup o gelirleri mutlaka kapmak cl ye yine direkt gitmek şart.mali durum ortada. denizli ligi biliyor geyiğine girmiycem ama bu adam bi şeklide 1 yılda olsa bizi hedefe ulaştırır. en azından benim inancım bu. he 1 yıl sonra daha iyisi denk gelirse başarılıda olsa bi bahane bulur kovarız.

alıştık nasıl olsa.

Konuyu acan kisi kus antu dan m denizli ye karsı olumsuz bakıs acısı olusturmak icin gonderilmis belli k

Ben antudan gelsem Burak'ın tekniği yok,pas vermekten aciz ama çok iyi forvet senede 100 gol kaçırıyor ama pozisyona giriyor yabancı forvet istemez der,Selçuk yanındakine bile pas veremiyor çünkü nedeni sneijder yaaa deyip saçmalar,denizli iran'da,azerbaycan'da bile başarısız oldu ama olsun ligi tanıyor gelmeli diye söylenir sonra da burada 'içimizde antulular var abi ondan olmuyo ' derdim...Merak etme antuluya gerek yok zaten...O işi yapan arkadaşlar var fazlasıyla...

Konuyu acan kisi kus antu dan m denizli ye karsı olumsuz bakıs acısı olusturmak icin gonderilmis belli ki

Ben antudan gelsem Burak'ın tekniği yok,pas vermekten aciz ama çok iyi forvet senede 100 gol kaçırıyor ama pozisyona giriyor yabancı forvet istemez der,Selçuk yanındakine bile pas veremiyor çünkü nedeni sneijder yaaa deyip saçmalar,denizli iran'da,azerbaycan'da bile başarısız oldu ama olsun ligi tanıyor gelmeli diye söylenir sonra da burada 'içimizde antulular var abi ondan olmuyo ' derdim...Merak etme antuluya gerek yok zaten...O işi yapan arkadaşlar var fazlasıyla...

İranda Azerbaycan da başarılı olmak avrupa devlerinde başarılı olmaktan zordur nasıl dünyaca ünlü tdler buraya gelip başarısız oluyorsa..

Geri
Üst Alt