Mustafa Kapı, Lille'e Transfer Oldu

Senin Türkiye’nin en iyi hocası olan hocan Ozan Kabak’ı bile anormal zorda kalmadıkça oynatmayan biriyken ve bunca yıllık kariyerinde çıkardığı ve özellikle geliştirdiği gençler ortadayken çocuğa niye gittin diye kızalım mı?

İyi yapmış. Ben olsam ben de giderdim.

Çocuk da haklı bir yerde Belhanda gibi takımını on rakibini oniki kişi oynatan bir adam banko onbir oynarken altyapıda üç kuruşa sürünsem bende bir düşünürdüm.

Fatih hocanın Belhanda'ya tavrı gerçekten alt yapıdaki oyuncular için umut kırıcı. Alt yapıdaki adamların hepsinin maaşını toplasan Belhanda'nın aldığının 100 de 1 ini almıyorlardır. Adamların en azından takımlarına zararı yok pislik herif birde indirim bile yapmıyor. Aldığı para helal midir acaba iş ahlakından yoksun bu pislik herifin.

Altyapıdaki kaleciyi koy Belhandanın yerine o bile en azından yanındaki adama pas atar rakibe de asist yapmaz.

Bu transfer futbol düşmanı Zırcahil adamların ülke futbolunu ne hale getirdiğinin resmidir. Ya profesyonelliğe geçip en azından Lille ayarında takımlarla boy ölçüşürüz. Ya 5-10 seneye boş tribünlere mahalle maçı ayarında maçlar yaparız. Şimdilik taraftar size çöplere 3’er, 5’er dağıtacak parayı sağlıyor. Ama bu hep böyle gitmeyecek. Millet top izlemek istiyor.

Galatasaray'dan kazandığı 2 kuruşa muhtaç bir kariyer geçirmesini dilerim.

Gitmiş kurtarmış kendini helal olsun. Yoksa bizim evlatçı ile forma yüzü görmezdi. Lige havlu atınca 90+4 de filan sokardı

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Bu çocuk kendini bir anda Ozan gibi gidip takır takır top oynayacağım sandı. Ayakta zor duran adamsın yanından biri koşsa düşüyorsun, fransa da antremanda bile seni harcarlar , maçı söylemiyorum bile . Gitsin gezsin 1-2 yıla orta sıra takımlarına döner . Bol bol euro biriktirsin . Dönünce 3-4 ev alırsa yeter ona. Geleceğin Eöre Moru diyorum ben

Aynen iyiki gitti yeni messi.
Defolsun gitsin bu forma herkese nasip olmaz görüyorsunuz olmuyorda zaten.

Umarım rezil olur buradaki gençlerede ibret olur. kendisi haindir klübümüz çok net açıklamıştır.

Hiç hesapta yok iken 225 bin euro geldiğini duyan yönetim sevinç patlamasıyla Mustafa'yı arayıp tebrik etmiş olabilir. Doğru Mustafa'yı aramışlardır umarım.

Gencler once kendileri isteyecek bir yerlere gelmeyi. Bizim genclerin yasinda bizim gencler kadar ciliz, gucsuz, tembel bi tane adam bulamazsin Avrupa’da. Guclu olmadinmi, calismadinmi heryerin yetenek olsa bisey olmaz. Suc hem kulupte hem futbolcuda. Bu adamlarin hicbiri bu halleriyle Galatasaray’da oynayamaz. Lille, Mustafa’yi essek gibi calistirir 6 ayda hizaya getirir. yada yok olur gider.

Tamam genclere sans vermiyoruz da 4 senedir ne kadar gelistirdin kendini
Alayiniz aqua floryadan cikmiyor bir gym e gitmek bir pt tutmak cok mu zor anasini satayim.
Menajerle ahbap olacaginiza pt tutup fizigini gelistirseydin simdi sans bulamadim diyip gitmeye hakkin vardi

Beddua etmeye de gerek yok ztn futbolcu olman zor bu kafayka

Geri
Üst Alt