Mustafa Kaya Ceza Başlığı

@Keramettin TANRIVERDİ dün gece @Emrah Yıldırım ile müzakere yapmaya çalıştım. Likelarımı sıfırlama karşılığı en azından tag'ımı değiştirin "Metin Oktay"ı istiyorum dedim. Likelarımı kendine aldı ancak tagımı değiştirmedi.

Sonra da "Keramettin ile arandaki meseleyi onunla çöz biz adminler birbirimizin konularına karışmayız" dedi.

"Madem öyle likelarımı geri ver" dedim ancak oralı olmadı. Kendimi terk edilmiş tükenmiş hissediyorum. @Doruk Ata TANRIVERDİ de yok. Çaresiz ve yorgunum!

"Metin Oktay tag'ımı ya da likelarımı verin bu iş huzur içinde çözülsün!"
.
c6b729f6afe3b5beb34257ce4c76166c.jpg

o değil sergen zeren nerede

ceza falan mı aldı

70lik devirdi ise;
70 gün ceza diyelim.

@Keramettin TANRIVERDİ dün gece @Emrah Yıldırım ile müzakere yapmaya çalıştım. Likelarımı sıfırlama karşılığı en azından tag'ımı değiştirin "Metin Oktay"ı istiyorum dedim. Likelarımı kendine aldı ancak tagımı değiştirmedi.

Sonra da "Keramettin ile arandaki meseleyi onunla çöz biz adminler birbirimizin konularına karışmayız" dedi.

"Madem öyle likelarımı geri ver" dedim ancak oralı olmadı. Kendimi terk edilmiş tükenmiş hissediyorum. @Doruk Ata TANRIVERDİ de yok. Çaresiz ve yorgunum!

"Metin Oktay tag'ımı ya da likelarımı verin bu iş huzur içinde çözülsün!"

Konuyu yaşadığın kişiyle çözemiyorsun diye uyanıklık edip çareyi farklı yerlerde aramaya kalkarsan böyle olur, azzzz bile yapmış.

Reyis en güzeli Marmara Kazım gibi bir adalar sahili patlat yükle biz de affedelim forumca ..

Çiftlik Bank mağduru gibi hissediyorum kendimi.. :(

1525340834337.webp

Şaka maka gamlı baykuş Zeren olmadığından beri takım fena gidiyor bir süre daha gözükmemesi adımıza olumlu gelişme olarak yansır

Geri
Üst Alt