# Mustafa Pektemek

Cevap: # Mustafa Pektemek

Barış + Ayhan mı? Elimizde çok orta saha varmış gibi eldeki en iyileri de yolluyoruz.

bizim orta sahamızdaki hangi oyuncu GS gibi büyük hedefleri olan bir takımda oynayabilecek kalitede. eğer gelecek senede sadece lafta uefa kupasını alcaz, şampiyon olcaz diyeceksek bu orta saha bize yeter. ama bazı şeyleri başarmak istiyorsak, bu seneki orta sahayı 0'dan kurmamız gerekiyor. şuanki orta sahadan da en kötü ihtimalle sarp ve topal gelecek senenin yedekleri olmalı.

bizim orta sahamızdaki hangi oyuncu GS gibi büyük hedefleri olan bir takımda oynayabilecek kalitede. eğer gelecek senede sadece lafta uefa kupasını alcaz, şampiyon olcaz diyeceksek bu orta saha bize yeter. ama bazı şeyleri başarmak istiyorsak, bu seneki orta sahayı 0'dan kurmamız gerekiyor. şuanki orta sahadan da en kötü ihtimalle sarp ve topal gelecek senenin yedekleri olmalı.

Yanlış anlamışsın, ben orta sahamız iyi mi dedim? :o Ayhan ve Barış kötünün iyileri diyelim. Sarp Galatasaray'da yedek olacak düzeyde bir oyuncu bile değil, revizyon olcaksa ilk gönderilmesi gereken oyuncu bence. Alınan Musa Çağıran tam bir kapalı kutu. Benim izlenimim beklentileri yüksek tutmayın, Barış'tan daha iyi bir oyuncu değil. Seneye orta sahaya çok ciddi takviyeye ihtiyaç var. Bence en az iki tane alınmalı ama Barış, Ayhan, Sarp, Elano gönderilip 3-4 tane yabancı oyuncu mu alınacak? Eğer yerlerine Selçuk İnan, Murat Ceylan gibi (Nuri, Gökhan hayal) en azından iyi diyebileceğimiz yerli oyuncular alınacaksa gönderilsinler ama yeni Mustafa Sarp'lar alınarak macera aranacaksa eldeki kötünün iyilerini de yollamanın bir anlamı yok benim demek istediğim. Bütün bunların üstüne tabii bir de Mustafa Pektemek Galatasaray'da oynayacak düzeyde bir oyuncu mu diye tartışılır. Bence kesinlikle değil, düz Anadolu topçusu. Mehmet Yılmaz, Mehmet Çakır gibi. Gelirse eğer Yaser'in kariyerinden daha farklı bir kariyeri olmaz Galatasaray'da.

Mustafa Pektemek gibi futbolcular gelsin tabii ki.Hırslı oynayacak genç ve yerli oyuncularla daha iyi işler yaparız...

sercan barzosundan farkı bugünkü ibb maçında gene görüldü. birbirinden güzel iki gol attı. İnşallah olur bu iş.

Bu forumda Pekdemek'in ismini ilk ananlardan biri oldum, Sercan'cilar bir ara isin suyunu cikardiklarinda ve geleceginden kesin olduklarinda bile Pekdemek diyordum. 3'te bir fiyati, biri hizi ile bir yerlere geldi, digeri total olarak bir yerlere geldi.

Pekdemek'in yaninda uzerine basa basa soyluyorum. Genclerbirliginin genc beki Aykut'u ne yapip edip kapmamiz gerek. Ciddi bir yetenek.

Aykut stoper degil mi yha

Valla ben 3 sefer izledim ikisindede bek oynadi. Biri Fener maciydi yanilmiyosam.

Bende stoper biliyorum. Neill gibidir belki. :ask:

Pektemek sezon sonu bizde zaten görürsünüz.

pektemek su anda en kaliteli yerli forvet

benm bildigim aykut solbek sagbek stoper oynayabiliyor.gencelere 2 tane adam verdik ustune biraz daha para verip yada bir oyuncu daha verilip mustafa ve aykut alinmali

Pektemek i mutlaka almalıyız.. Tam bi striker..

Yeni hakan şükür olabilir. :p

Ben beğeniyorum açıkçası.

Dün Gençlerbirliğine attığı bir gol var ki tam jeneriklik bir gol. Stop edişi, dönüşü vuruşu tam kalite kokuyor, mükemmel.

sercanla mustafa gelsin jo gitsin

baros sercan mustafayla en az 5 sene forvet sikintisi cekmeyiz

Gelsin.

sercanla mustafa gelsin jo gitsin

baros sercan mustafayla en az 5 sene forvet sikintisi cekmeyiz

Sercan'ı almak kolay değil,çok para istiyorlar.

Mustafa bizim takımda yedek olabilir.

İnşallah makul bir fiyata takıma kazandılır.

Yanılmıyorsam bu sezon 9 gol attı.

Edit. 10 atmış.

Geri
Üst Alt