# Mustafa Pektemek

Cevap: # Mustafa Pektemek

Yalandır kesin. Eğer haberde yer aldığı gibi Barış ve Ayhan'ı önerdiysek yanlış yapmışız.

Mustafa Pektemek alındı gibi hayırlı olsun.Fyadalı bir transfer olacaktır.

Mustafa Pektemek*

Ali Turan

Musa Çağıran

Veli Kavlak *

Serdar Özkan*

* kesin gibi

Pektemek ve yeni genç oyuncular alırken takımdaki fazlalıkları takasta kullanmalıyız.

Sercan'daki yeteneğin yarısı yok.Bravo yönetim rakiplerimiz en kaliteli yerlileri alsın bizde böyle onlardan daha az yetenekli oyuncularla uğraşalım sonrada yerli oyuncularımız kalitesiz diye ağlayalım.:mad:

Sercan'daki yeteneğin yarısı yok.Bravo yönetim rakiplerimiz en kaliteli yerlileri alsın bizde böyle onlardan daha az yetenekli oyuncularla uğraşalım sonrada yerli oyuncularımız kalitesiz diye ağlayalım.:mad:

Bence farklı tipte oyuncular ama ben de Sercan'ı tercih ederim. Çünkü sonradan gelişmeyecek hız ve hızıyla adam geçebilme gibi özellikleri yüksek. Buna iyi pas yeteneği, yaratıcılığı da ekledik mi önemli bir adam haline geliyor. Ancak Mustafa hızlı değil ve daha da hızlanamaz, çalım özelliği fazla yok ve fazla da gelişmez. Sercan bence en kötü ihtimal bir Arif Erdem katkısı verir takıma. Üstelik sistemimize daya uygun olduğunu ve yeri geldiğinde kanat forvet de oynayabileceği için çok yönlü olduğunu düşünüyorum.

Bence farklı tipte oyuncular ama ben de Sercan'ı tercih ederim. Çünkü sonradan gelişmeyecek hız ve hızıyla adam geçebilme gibi özellikleri yüksek. Buna iyi pas yeteneği, yaratıcılığı da ekledik mi önemli bir adam haline geliyor. Ancak Mustafa hızlı değil ve daha da hızlanamaz, çalım özelliği fazla yok ve fazla da gelişmez. Sercan bence en kötü ihtimal bir Arif Erdem katkısı verir takıma. Üstelik sistemimize daya uygun olduğunu ve yeri geldiğinde kanat forvet de oynayabileceği için çok yönlü olduğunu düşünüyorum.

Bunu biz değil yönetim düşünsün:mad:

Pektemek Cim Bom'da

Sarı-Kırmızılı ekip bu sezon Gençlerbirliği'nde yıldızı parlayan Mustafa Pektemek'in işini bitirdi. Aslan golcü futbolcu için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Galatasaray transferde ilk büyük hamlesini yaptı. Devre arasından bu yana transferi için uğraştığı Gençlerbirliği’nin 22 yaşındaki santrforu Mustafa Pektemek’i kadrosuna dahil etmeyi başardı. Sezon içerisinde genç oyuncu için Gençlerbirliği’ne ciddi bir teklif yapıp, Ayhan Akman, Barış Özbek ve 1.5 milyon dolar öneren Sarı-Kırmızılılar, Başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav bu öneriye sıcak bakmayınca teklifini yeniledi. Cim Bom, teknik direktör Frank Rijkaard’ın da Türkiye’deki gözdeleri arasında olan golcü futbolcu için Gençlerbirliği’nin talep ettiği 2.5 milyon Euro’luk bonservis bedelini kabul etti.

29 maçta 11 gol

Transfer sezonu resmen başlar başlamaz Mustafa Pektemek’in, Galatasaray’la resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Gençlerbirliği’nde oldukça başarılı bir sezon geçiren genç golcü bu sezon 29 Süper Lig maçında 11 gol atmayı başardı. Pektemek, Ümit Milli Takımı’nda da forma giyiyor.

FANATİK

Çok vasat bir oyuncu. Yedek de bile iş yapmaz. Gençlerde es kaza 3-5 maç iyi oynar 2 şer gol atar. 25 maç yatar.

Bende basarili olacagini düsünmüyorum. Sercan´in yarisi etmez. Transfer politikamiz degismeden aynen devam ediyor. Böyle yerli futbolcular bize fayda getirmez. Alacaksan en iyi yerlileri alacaksin.

Sercan'ı almayacağımız ne malum.Bize en az 2 forvet lazım zaten.Yedek olarak.

yahu beyler bir bunun attigi golleri izleyin birde sercanin orda anlasilir hersey

Bunu biz değil yönetim düşünsün:mad:

Düşünsün tabi de. Sercan için kastık kastık ama uçuk fiyatlat istediler. Yapacak birşey yok. Şampiyon olamazlarsa düşük bir ihtimal alabiliriz ama şampiyon olurlarsa çok fazla isterler alamayız. Sonuçta bütçe kısıtlı 10m Euro falan verecek halimiz yok. maksimum 4m-5m+takasa falan alınır. Para olsa verelim diyeceğim 7-8 ama yoktur herhalde, diğer mevkilere de adam alabileceklerse versinler.

Pektemek ise alınırsa ne yapar, kapalı kutu, göreceğiz ama ben pek umutlu değilim.

Ne sercanı yahu adam gol atma özürlü.Pique bile daha fazla iş yapar forvette sercandan.Pektemek iyi transfer kesinlikle inşallah doğrudur..

Geri
Üst Alt