Beğenmiyorsan tarzını beğenmiyorum,bu tip forvetleri pek tutmam filan dersin...Bu adam kim oluyor,bu adamdan hiçbirşey olmaz,ne yapmışta bize geliyor,en fazla anadolu kulüplerinde topçu olur diyemessin...Böyle şık olmayan bir eleştiri tarzı ile değerlendirme yaparsan sanada getirilen eleştiri yaptığının seviyesinde olacaktır,bunda gocunacak birşey yok...
Yorumuma gelince daha öncede belirtmiştim,Ankara'da yaşadığım için canlı olarak birçok maçını seyrettim,birçok anteramanını seyrettim...Yetenekli bir adam olduğunu düşünüyorum,son vuruşları iyi,bilekleri yumuşak,kolaylıkla adam geçebiliyor,teknik kapasitesi Sercan kadar iyi bir oyuncu...Tek sorunu bazen maçlarda kaybolabiliyor,fizik olarak çok iyi değil ancak yeterli bir yapıya sahip...Dediğim gibi Türkiye liginde ışık veren iki genç forvet oyuncusundan biri...Eğer uygun bir paraya alınabilecekse çok katkısı olur...Özellikle bizim sistemde çok iş yapabilir,ara toplara iyi koşular yapan ve son vuruşu iyi olan bir adam bizim takımda herzaman iş yapar...