# Mustafa Pektemek

Cevap: # Mustafa Pektemek

Beğenmiyorsan tarzını beğenmiyorum,bu tip forvetleri pek tutmam filan dersin...Bu adam kim oluyor,bu adamdan hiçbirşey olmaz,ne yapmışta bize geliyor,en fazla anadolu kulüplerinde topçu olur diyemessin...Böyle şık olmayan bir eleştiri tarzı ile değerlendirme yaparsan sanada getirilen eleştiri yaptığının seviyesinde olacaktır,bunda gocunacak birşey yok...

Yorumuma gelince daha öncede belirtmiştim,Ankara'da yaşadığım için canlı olarak birçok maçını seyrettim,birçok anteramanını seyrettim...Yetenekli bir adam olduğunu düşünüyorum,son vuruşları iyi,bilekleri yumuşak,kolaylıkla adam geçebiliyor,teknik kapasitesi Sercan kadar iyi bir oyuncu...Tek sorunu bazen maçlarda kaybolabiliyor,fizik olarak çok iyi değil ancak yeterli bir yapıya sahip...Dediğim gibi Türkiye liginde ışık veren iki genç forvet oyuncusundan biri...Eğer uygun bir paraya alınabilecekse çok katkısı olur...Özellikle bizim sistemde çok iş yapabilir,ara toplara iyi koşular yapan ve son vuruşu iyi olan bir adam bizim takımda herzaman iş yapar...

Arkadas gerekli seyleri yazmis. Bu konuda ayni fikir'de oldugumuza ayrica sevindim. Dedigim gibi, Galatasaray + Rijkaard faktoru ile Turk futboluna yeni bir efsane santrafor cikarabiliriz.

Vucinic'e benzyior stili kendini geliştirirse o potansiyele ulaşabilir yeteneği var.

Yaşıtlarına göre mental olgunluğa gelişmiş bir adam gelmesini çok isterim.

5-6 kere izledim neredeyse hepsinde iyiydi.Belki de bana denk geldi. :)

Pek umutlu değilim kendisinden, umarım 5-6 maç yapıp 2 sene sonra ayrılanfutbolculardan olmaz. Şu an için alınabilecek kimse yok gibi. Gelirse forma giyme saşı yüksek, bunu iyi değerlenirip kalıcı olur, umarım.

Umarım gelir. Takımımıza katkı yapabilecek bir oyuncu.

Sezon sonuna kalacak galiba.

Yaser Yıldız'ın yaptığından daha fazla katkı yapabileceğini sanmıyorum. Yaser de gelecek vaad ediyordu, bize gelmeden çok iyi maçlar çıkarmışlığı var Kartal'da. Belki kadro dışı kalmasa Kartal'ı playoff'a taşıyacaktı ama bize 1-2 gömlek küçük geldi. Mustafa da gelecek vaad ediyor ancak ben onda büyük takımlarda kalıcı olacak kadar da bir yetenek göremiyorum. Bence gayet düz, tipik bir Anadolu takımı oyuncusu. Serkan Aykut, Zafer Biryol, Gökhan Ünal... Bunlar Anadolu'da başarılı olmuş ve sonucunda büyük paralara büyük takımlar transfer olmuş oyuncular. Sonuç? Hüsran. Büyük takımlarda fark yaratabilecek yetenekte olmadıkları, kalıcı olamayacakları ortaya çıktı zamanla hepsinin. İşte Mustafa da bence tam böyle bir oyuncu. Gelirse hiçbir katkısı olmaz demiyorum ancak en fazla bu oyuncuların yaptığı katkıyı yapar işte, daha ileriye gidebileceğini hiç sanmıyorum. Hakan Şükür falan abartmayalım arkadaşlar. :)

Yaser Yıldız'ın yaptığından daha fazla katkı yapabileceğini sanmıyorum. Yaser de gelecek vaad ediyordu, bize gelmeden çok iyi maçlar çıkarmışlığı var Kartal'da. Belki kadro dışı kalmasa Kartal'ı playoff'a taşıyacaktı ama bize 1-2 gömlek küçük geldi. Mustafa da gelecek vaad ediyor ancak ben onda büyük takımlarda kalıcı olacak kadar da bir yetenek göremiyorum. Bence gayet düz, tipik bir Anadolu takımı oyuncusu. Serkan Aykut, Zafer Biryol, Gökhan Ünal... Bunlar Anadolu'da başarılı olmuş ve sonucunda büyük paralara büyük takımlar transfer olmuş oyuncular. Sonuç? Hüsran. Büyük takımlarda fark yaratabilecek yetenekte olmadıkları, kalıcı olamayacakları ortaya çıktı zamanla hepsinin. İşte Mustafa da bence tam böyle bir oyuncu. Gelirse hiçbir katkısı olmaz demiyorum ancak en fazla bu oyuncuların yaptığı katkıyı yapar işte, daha ileriye gidebileceğini hiç sanmıyorum. Hakan Şükür falan abartmayalım arkadaşlar. :)

Kutluyorum hocam.Analiz budur.:2_thumbs_up_-_anima

Ayrıca Yaser Yıldız'ın kafa vuruşları çok iyiydi ve agresif bir yapısı vardı. Mustafa'da hiç bir şey yok.

Yaser birakin yerde tepetaklak olmadan bir orta acmayi, daha onundeki topu suremiyodu.

Ayrıca Yaser Yıldız'ın kafa vuruşları çok iyiydi ve agresif bir yapısı vardı. Mustafa'da hiç bir şey yok.

Aynen katiliyorum ve Yaser Mustafa'dan biraz da olsa hizli. Mustafa'nin fizigi ve teknigi belki biraz daha o iyi kadar. Inanin Yaser'den fazla bir katkisi olmaz. Bir cok arkadas nedense gozlerinde cok buyutuyor ve gelirse muthis hayalkirikligina ugricaklar.

Bu adam gelirse niye gelir ? Avrupa'da oynatmak için. Sizce bu Avrupa Ligi'nde başarılı olabilir mi ? Bence hayır, olamaz. Yaser'den belki biraz daha iyi oynar, daha da iyi oynayamaz. Hem bu gelirse Avrupa Ligi'nde başarısız olup elenirsek ne olacak ? Hem buna yazık olacak, hem takımda yer bulamayacak. Jo varken bunu oynatmaz kimse heralde. Kewell'da Şubat sonu dönecekmiş, bir alternatif daha geldi. Baros'ta dönünce bu olan buna olacak. Sezon sonu da alınmasın ayrıca. Bir işe yaramaz yani. Baros,Jo varken (ki bir tane daha alınır sanırım sene sonu forvet) Mustafa imkanı yok oynayamaz.

Boş bir transfer olur görüşündeyim. Hele alınacaksa Avrupa için alınır, hiç iyi olmaz, zaten tecrübesi yok avrupada... At.Madrid'i dağıtacak isim bu olamaz heralde :D .

Aynen katiliyorum ve Yaser Mustafa'dan biraz da olsa hizli. Mustafa'nin fizigi ve teknigi belki biraz daha o iyi kadar. Inanin Yaser'den fazla bir katkisi olmaz. Bir cok arkadas nedense gozlerinde cok buyutuyor ve gelirse muthis hayalkirikligina ugricaklar.

orası hiç belli olmaz... kimin dikiş tutturacağı birazda şansa bağlı...

örnek tuncay , hakan sukur ...

bence denemede fayda var. ve benim düşüncem büyük takımda öncelik teknik ve hırs.........

yaser 0 teknikti..

Beşiktaş maçını izledikten sonra da hala Yaser Yıldız diyen varmıdır acaba çok merak ediyorum.Bu adam Sercan dan daha fonksiyonlu bir forvet.

çok iyidi bugün beğendim.

Geri
Üst Alt