# Mustafa Pektemek

Cevap: # Mustafa Pektemek

Pektemek, vasatın biraz üstünde bi adam, bizim işimizi görmez, anca ortasıra takımlarında oynar.

Şu takımda, şu sistemde bi Hakan Şükür'ümüz olsaydı en az 20 gol fazla atmıştık. 10 gol de az yerdik. Pres, stoperleri peşine takıp alan boşaltma, hava hakimiyeti, son dönemlerindeki top tutma ve kanatlara dağıtma özelliği olan bi forvet lazım bize :D

Pektemek, vasatın biraz üstünde bi adam, bizim işimizi görmez, anca ortasıra takımlarında oynar.

Şu takımda, şu sistemde bi Hakan Şükür'ümüz olsaydı en az 20 gol fazla atmıştık. 10 gol de az yerdik. Pres, stoperleri peşine takıp alan boşaltma, hava hakimiyeti, son dönemlerindeki top tutma ve kanatlara dağıtma özelliği olan bi forvet lazım bize :D

renktaş tarifine uyanlar: carew crouch amauri

Sırf o özetlerde gördüğüm hareketi yapabilecek kaç Türk forvet var ki ? Kesinlikle alınsın.

İki kişiyi geçip 90'a yazıyordu :D

Sakaryaspor altyapısından yeni çıktığı zaman çok övüyorlardı.

Bonservisi çok değilse Galatasaray'da değerlendirilmesinden yanayım.

Sercan'dan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Sercan'ın 6 model altı. 1,5 milyondan fazla verilmemeli.

bence de iyi oyuncu ancak sercan'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum..

Bence de yetenekli ve her geçen gün kendini geliştiriyor. Seneye takımda görebiliriz sercan işi olmazsa.

Mustafa Pektemek'in Galatasaray'da oynaması için

daha 40 tane fırın yemesi lazım.

Sercan'ın gollerinde bir teknik göremiyorum,tamam iyi top sürüyor,hızlı,adam geçiyor ama o kadar.Mustafa,Sercan'ın özelliklerine sahip,üstüne attığı goller Sercan'dan daha klas,adamda birşey olduğunu anlıyorsunuz.

Geri
Üst Alt