# Mustafa Pektemek

Cevap: # Mustafa Pektemek

Doğuştan Gençlerbirliği'li camia içinde bulunan bir arkadaşımla konuştum sene sozu size gelecek dedi söz kesilmiş, günler neler getirir bilmem ama kendini geliştirirse iyi bir yedek daha da geliştirirse kadro oyuncusu olabilir.

Kaliteli kumaşı var bunu zaten oynadığı topla belli ediyo ama oyun zekası çok düşük bize geldiği taktirde Rijkaard ve ekibi sınıf atlatır.

beşiktaş maçında herkesi geçipte vurduğu gol olsaydı yışın golüne aday olurdu bu adamda çok iş var havadan yerden

Bence ikisinide alalım bu kargaşayı bitirelim. :D

İkiside yetenekli Sercan kesinlikle son vuruşlarını geliştirmesi lazım, biraz savruk bir adam. Ama eğer geliştirirse harbi sayılı forvetlerden olur yani.

Mustafa'da çok yetenekli, teknik güçlü her özelliği olan bir adam. Çok kaliteli.

Bence ikisinide alalım bu kargaşayı bitirelim. :D

İkiside yetenekli Sercan kesinlikle son vuruşlarını geliştirmesi lazım, biraz savruk bir adam. Ama eğer geliştirirse harbi sayılı forvetlerden olur yani.

Mustafa'da çok yetenekli, teknik güçlü her özelliği olan bir adam. Çok kaliteli.

Can, bu oyuncuların ikisine 10 Milyon € gibi bir rakam çıkarırlar en az. :)

Bende şaka yapıyorum biliyorum ikisininde alınamayacağını, ama ikisinden birinin alınması lazım yani. Çok yetenekliler.

Sercan daha genç ama,istenen rakamlar gerçekten akıldışı.

Mustafa, daha uygun gibi gözüküyor bana.

Adnan Başkan ile İlhan Başkan uygun bir şekilde bitirebilirler bu işi.

Sercan daha genç ama,istenen rakamlar gerçekten akıldışı.

Mustafa, daha uygun gibi gözüküyor bana.

Adnan Başkan ile İlhan Başkan uygun bir şekilde bitirebilirler bu işi.

Sercan işinide anca hiç oynatmayacağımız, gözden çıkardığımız gençlerle yaparız ki yinede çokk ücret istiyorlar yani.

Sercan'a tonlarca para verceğimize gideriz Avrupa'dan çok daha faydalı ve makul bir ücretli oyuncu alırız. Onlar hiç değilse aç gözlü değil.

Bu haftaki maçta iyi niyetli işler yapmadı. Bana bencil gibi geldi. Hızı falan gayet iyi ama fiziği biraz daha iyi olabilir bu adamın. Tek sorunu oyun bilgisi ve bencil oluşu. Yoksa iyi bir forvet ama öyle Fenerin G.Ünal'a verdiği paraları verip maç kurtar denmez :)

Sercan'ın oyunu okuyuşu, oyun bilgisi gayet iyi bence. Hızından, tekniğinden çok onu bu kadar değerli yapan unsur da bu.

Boş kaleye gol atamayacak olduktan sonra isterse Prof. olsun, ansiklopedi okusun neye yarar be hocam. En son Beşiktaş maçında noktayı koydum ben bu Sercan isteğine. O vakte kadarda mümkün olduğunca takip ettim ama bitiremiyor bitirici olamıyor, Guiza gibi haddinden fazla koşmaktan yorulup topu kaleye dürtecek dermanı bulamıyor.

Boş kaleye gol atamayacak olduktan sonra isterse Prof. olsun, ansiklopedi okusun neye yarar be hocam. En son Beşiktaş maçında noktayı koydum ben bu Sercan isteğine. O vakte kadarda mümkün olduğunca takip ettim ama bitiremiyor bitirici olamıyor, Guiza gibi haddinden fazla koşmaktan yorulup topu kaleye dürtecek dermanı bulamıyor.

Bitiricilik sonradan öğrenilebilecek birşey. Oyun bilgisi, oyun zekası bir yaştan sonra öğretilemez. Temel eğitimdir, saf yetenektir. Sercan'ın da eksiklikleri var muhakkak, o yüzden Bursa'nın istediği miktar kadar eder mi tartışılır ama bu iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Kaçırdığı pozisyonları diyorsun. Geçen sezon Fenerbahçe maçında da vardı böyle pozisyonları. Kaçırmasını eleştirirken topu oraya nasıl getirdiğini, o pozisyonu aslında yoktan var ettiğini göz ardı ederek biraz haksızlık yapıyoruz bence. Eksikliğini deli gibi hissettiğimiz Baros da bitirici değil, geçen sezon gol kralı olmasına rağmen. Boş kaleye golü herkes atar, bize bitiricilikten çok daha önemli şeyler lazım. Benim Sercan'ı eleştirdiğim tek nokta kendisine iyi bakmıyor oluşu. Son zamanlarda da çok sık sakatlık yaşamaya başladı, bunun da etkisi vardır muhakakk. İstanbul'daki gece hayatı onun için çok büyük bir risk oluşturur eğer gelirse, en büyük korkum bu olur Sercan için.

Sercan'dan cacık olmaz. Önce gitsin topa vurmayı öğrensin.

Beyler yanlış düşünüyorsunuz Sercan gayet kaliteli adam,bende eskiden diyordum bu çocuktan bir cacık olmaz balondur şişiriyorlar hani bu sezon niye gol atamıyor diye ama adamın maçlarını izleyin dikkatle ne demek istediğimi anlarsınız...

Bu arada Bursaspor'un diğer bir yetenekli oyuncu 10 numaraları Volkan Şen 22 yaşında..

Sercan Yıldırım+Volkan Şen şu iki adam bizde olsa bu kadromuzun üzerine 7-8 puan farkla liderdik...

Beyler yanlış düşünüyorsunuz Sercan gayet kaliteli adam,bende eskiden diyordum bu çocuktan bir cacık olmaz balondur şişiriyorlar hani bu sezon niye gol atamıyor diye ama adamın maçlarını izleyin dikkatle ne demek istediğimi anlarsınız...

Bu arada Bursaspor'un diğer bir yetenekli oyuncu 10 numaraları Volkan Şen 22 yaşında..

Sercan Yıldırım+Volkan Şen şu iki adam bizde olsa bu kadromuzun üzerine 7-8 puan farkla liderdik...
.

haklisin da ama bons. cok abartili,bunlara verecegime avrupadan süper yabanci getiririm bonservizsiz,maasini öderim bu iki topcunun bonserisi

yerine

Tahminim cavcav mustafa için öyle abartılı rakamlar istemez makul bir fiyata alıncak mustafa iyi bir alternatif olur

Geri
Üst Alt