# Mustafa Pektemek

Cevap: # Mustafa Pektemek

Beşiktaş iç pazarı alt üst etti ismaile 6.5 tabata ya 8 verdi buna göre cavcav 3 istemiş az bile .şaka bi yana aramız iyi devre arası oyuncu filan verdik haldun iyi pazarlıkla bu fiyatı düşerebilir mesela 2 milyon avro bence çok kötü bir rakam değil verilir veya genç oyuncular takasta kullanılır

G.Birliği Barış Özbek'i istemişti. Bence M.Pektemek'e karsılık Barıs Özbek + Serkan Kurtulus verilebilir.

3m euro verip M.Pektemek ya da 6m euro verip Sercan'ı alana kadar keske 3.5m euro verip G.Ünal'ı almak daha mantıklı olurdu.

İç piyasa fiyatlarının dengesizligini vurgulamak istemiştim. Yani Sercan için Bursa'nın, M.Pektemek için G.Birliği'nin istedigi fiyat, Kayseri'nin G.Ünal'için istedigi fiyat gibi.

Hatırlatalım, Kayseri'den Trabzon'a 6m euroya falan gecmisti.

NOT: Anadolu takımları oyuncular parlayıp, buyuk takımlara giderken ucuk fiyatlar istiyor. Sercan'a 6-7, M.Pektemek'e 3m euro istenince, G.Unal'ın 3.5m eurosu normal kalıyor. Sercan'ın 6-7m euroya buyuk takıma gelip, 2. G.Unal olamayacagını bilemeyiz ya da Mustafa'nın.

tek ihtimali vermis haberi seneye bizde insallah cok sevinirim gelirse

istediğim yerli futboluydu fiziksiz kız peşinde koşan sercandan iyidir.sorunlu sercaba gerek yok

Tekihtimalli bunu yazmışsa doğrudur.Çünkü hiç yanılmadı.Sercan'dan iyidir.Çok makul bir fiyata aldığımızdan da eminim.

Her zaman dediğim gibi jo gio aut sercan pekdemez ın.

Mustafa Pektemek geri sayımda

Galatasaray'ın transfer etmek için pazarlıklarını sürdürdüğü Mustafa Pektemek, heyecan içinde...

Devre arasında Galatasaray’ın gündemine gelen Gençlerbirliği’nin forvet oyuncusu Mustafa Pektemek için iki kulübün pazarlık halinde olduğunu okurlarımıza duyurmuştuk. Ara transfer kapanmasına rağmen görüşmelerin devam ettiği, başkanların daha önce de üzerinde pazarlık yapılan 3 milyon Euro’luk bonservis bedelinde büyük ölçüde anlaşma sağladığı bildirildi. Pektemek’in de Sarı-Kırmızılı formayı giymek için sabırsızlandığı ifade edildi. Galatasaray Yönetimi, Altay’da forma giyen genç orta saha oyuncusu Musa Çağıran’ın da transferine resmiyet kazandırmıştı. Ancak anlaşma gereği Siyah-Beyazlı futbolcu sezon sonuna kadar İzmir ekibinin formasını giyecek (fanatik)

mustafa.jpg

Cevap: Mustafa Pektemek geri sayımda...

Dozztlar, ben bu transferin olmamasi icin bi ihtimal gormuyom. Sonucta Genclere belese verdigimiz, resmi siteden bile duyurmadigimiz iki vasifsiz topcu var. Sezon sonuna bir antlasma cakilmis olabilir. Olabilir degil vardir hatta. Bu transfer olmus diyebiliriz.

Musa Cagiran transferini de onceden bilmisti tek ihtimali bunu da diyorsa dogrudur buyuk olasilikla. Musa kadar umutlu degilim Mustafa'dan ama su anda yerli piyasasinda mantikli bir ucrete alinabilinicek tek forvet gibi kendisi. Yerli 1-2 alternatife de ihtiyaci var bu takimin Cem Sultan ile kapisirlar seneye 18'e girebilmek icin. Aslinda ben Gencler'in alt yapisindaki A2 de su ana kadar 13 macta 12 gol atan 1993'lu Artun Akcakin'dan cok umutluyum yaninda onu da kapsak keske ama Sezgin o muthis sezgileri ile anca TSL'de golleri dizmeye baslayinca fark eder...

26.yeni sezonda ben yokum, siz bunu okur beni anarsınız; galatasaray'ın yeni forveti, haziran 2010'da sarı-kırmızıyı giyer.

Bunu yazmış en son ekşiye..Yani bitmiş sanırım bu iş..

Sercan'a milyonları saçmaktansa Mustafa Pektemek'i tercih ederim.

3 milyon euro iyi bir anlaşma. Doğruysa hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt