# Mustafa Pektemek

Cevap: # Mustafa Pektemek

musa çağıran daki gibi bi anlaşma var büyük ihtimal sezon sonuna kadar ihtiyaçları olduğunu söylediler büyük ihtimal alparslan ve serkan çalık i vermezdik :) serkan çalık gitti forvetsiz kaldık 250 bin euwo ya forvetsizmi kalırdık kesin öyle bi anlaşma var :)

Seneye alınmalı bence jo baros pektemekle forvet hattında sıkıntı çekmeyiz.

Ben bu adamın seneye bize geleceğini düşünüyorum.Serkan Çalık'ı Aydın Yılmaz'ı boşuna Gençler'e vermemişizdir.

Şahin Aygüneş bu adama 10 basar.Hem süratli hem sırtı dönük oynayabilen iyi bir forvet.

bu adamı feysten ekledim nedir bize gelme durumun dedim hangi takıma yakınsın küçükken hangi takımı tutuyodun filan dedim cevap vermedi :)

Google'de Mustafa Pektemek yazınca isminin yanında Galatasaray yazan 2-3 kısayol var Galatasaray bu transferi Devre Arasında bitirdiğini düşünüyorum.

feysten baktım adam beşiktaşlı bence anti bursa falan filan gruplarına katılmış

Mustafa begendigim bir oyuncu ama ciddi bir bedel odemeye degmez. Cunku Baros + yabancı forvet olacak zaten. Yerli forvet 3. forvetimiz olacak. 3. forvet için 5-7m euro verecek kadar paramız yoktur heralde.

Barış Özbek'i istediklerini yazmıslardı basında, takasla olabilir ama para verilecekse kalsın. M.Yıldız'da 3. forvet için pekala kabul edilebilir bir isim. 3. forvet zaten bu sistem de kaç maç oynabailecek ki? En fazla 7-8 maç.

oturakli futbolcu on numara transfer olur futbol altyapisinida sakaryadan almis olmasida avantaj 11 lik diil ama 18 kisilik kadro icin iyi transfer olur

mustafayı izliycez bakalım

Ligtv'ye göre bizimle anlasmis. Mac öncesi porgraminda söylediler.

Valla hocam ben istemem açikçası.Büyük ihtimalle Jo ve gio nun bonservisleri alınacak.Baros zaten kral oyuncu.Lacina Traore için %70 anlaşılmış..Bence hani gerek yok..Ya da Jonun bonservisi alınırsa Baros gonderilir iyi bir meblağa..Artık çarkı bu yonde döndürmeliyiz..

Geri
Üst Alt