# Mustafa Pektemek

Cevap: # Mustafa Pektemek

Valla hocam ben istemem açikçası.Büyük ihtimalle Jo ve gio nun bonservisleri alınacak.Baros zaten kral oyuncu.Lacina Traore için %70 anlaşılmış..Bence hani gerek yok..Ya da Jonun bonservisi alınırsa Baros gonderilir iyi bir meblağa..Artık çarkı bu yonde döndürmeliyiz..

Bence Jo kalır , kalmazsa Traore alınır . Nolursa olsun Türk forvet de alınmalı bence . Tercihim hala Sercan fakat bu saatten sonra imkansız . . Mustafa da geleceği olan yetenekli futbolcu .

Ben şu ana kadar beğendim maçta.

gökhan şu sakalı kes at hırsızı gibi oluyosun sakalın güzel değil vallahi kes şunları güiza içinde geçerli

Türkiye'den eğer bir forvet alınacaksa bu Mustafa olmalı.

Mustafa iyidir iyi ucuza aliyorsak güzel transfer olur türk yedek bir forvet lazim bize

Bence mükemmel bir seçenek olur yedek veya yerine göre ilk 11 için çok iyi bir forvet.

Forumda kendisinden beklentiler fala büyük, ben o kadar da umutlu değilim eğer gelirse ama hayırlısı artık.

Basın(!)'dan yeni bri iddia geldi arkadaşlar paylaşayım dedim artık doğruluğu nedir bilmiyorum ama Mustafayı takımda mutlaka görmek isterim.

Pektemek tamam

Sarı-Kırmızılılar, Gençlerbirliği'nin 21 yaşındaki golcüsü Mustafa Pektemek'in işini bitirdi. Aslan bu oyuncu için Başkent ekibine Ayhan, Barış artı 1.5 milyon Dolar ödeyecek.

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray ilk bombayı patlattı. Sarı-Kırmızılılar Gençlerbirliği’nde forma giyen golcü Mustafa Pektemek ile el sıkışırken kulübüyle de anlaşma sağladı. Aslan’ın bu oyuncu için Başkent ekibine orta sahanın etkili isimleri Ayhan, Barış artı 1.5 milyon Dolar ödeyeceği öğrenildi.

24 maçta 8 gol attı

Gençlerbirliği formasıyla bu sezon Süper Lig’de oynadığı 24 maçta 8 gol atan Mustafa Pektemek’in bir de asisti bulunuyor. Takımıyla birlikte Türkiye Kupası maçına da çıkan golcü oyuncu bu karşılaşmada etkili olamamıştı. Bu arada Galatasaray’ın bu transfer için takas olarak düşündüğü Ayhan ve Barış’ın dün akşamki etkili oyunları dikkat çekti. Ayhan orta sahada etkili bir performans sergilerken yaptığı mükemmel asistle yıldızlaştı. Bir dinamo gibi çalışan Barış ise attığı şık golle parmak ısırtmasına rağmen, uzatmalarda gördüğü kırmızı kartla puanını az da olsa düşürdü.

Kaynak: Pektemek tamam - www.fanatik.com.tr

Adamlar bosuna demiyor, Mustafa Pektemek gol demek diye :)

Çok seviyorum bu adamı. Sercan 'dan hiçbir eksisi yok. Umarım gelecek sene bizde görürüz.

Galatasaray Mustafa Pektemek'in işini bitirdi

106166_1_100406093132.jpg

Galatasaray, Gençlerbirliği'nin 21 yaşındaki golcüsü Mustafa Pektemek'in işini bitirdi. Aslan bu oyuncu için Başkent ekibine Ayhan, Barış artı 1.5 milyon Dolar ödeyecek.

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray ilk bombayı patlattı. Fanataik gazetesinde yer alan habere göre, Sarı-Kırmızılılar Gençlerbirliği’nde forma giyen golcü Mustafa Pektemek ile el sıkışırken kulübüyle de anlaşma sağladı. Aslan’ın bu oyuncu için Başkent ekibine orta sahanın etkili isimleri Ayhan, Barış artı 1.5 milyon Dolar ödeyeceği öğrenildi.

24 MAÇTA 8 GOL ATTI

Gençlerbirliği formasıyla bu sezon Süper Lig’de oynadığı 24 maçta 8 gol atan Mustafa Pektemek’in bir de asisti bulunuyor. Takımıyla birlikte Türkiye Kupası maçına da çıkan golcü oyuncu bu karşılaşmada etkili olamamıştı. Bu arada Galatasaray’ın bu transfer için takas olarak düşündüğü Ayhan ve Barış’ın dün akşamki etkili oyunları dikkat çekti. Ayhan orta sahada etkili bir performans sergilerken yaptığı mükemmel asistle yıldızlaştı. Bir dinamo gibi çalışan Barış ise attığı şık golle parmak ısırtmasına rağmen, uzatmalarda gördüğü kırmızı kartla puanını az da olsa düşürdü.

GALATASARAY'DAN PEKTEMEK ATAĞI | Maraton.com.tr

Cevap: Galatasaray Mustafa Pektemek'in işini bitirdi

Ayhan ve Barış'ı verelim kimseyi almayalım Pektemek'i almış kadar oluruz yine.

mustafa pektemek,gol demek.

Modaya ayak uydurayım;

"Mustafa Pektemek transferi gereksizdir. Mustafa Sarp III olur. "

(Bir yoruma göre II numara Ali Turan 'ın :eek:)

Messi geliyor.

Messi transferi gereksizdir. Mustafa Sarp IV olur.

Adriana Lima geliyor..

Adriana Lima transferi gereklidir.Çok da iyi olur.

Geri
Üst Alt