mustafa reşit akçay

Git parayi tayyibe elden ver panpa.

Yönetenlerin bunun gibi haddini bilmezlere sert tepki vermesi lazım ya koskoca devlete sadaka veriyor adam. İyi niyetle bile yapsa bu aşağılamayı kabul etmek mümkün değil. Git 20 bin dolarlık hayır yap, evsize, muhtaç insanlara yardım et şov yapacağına. Sanki milyon dolarlık yatırım yapıyor havalara bak, kendi çapsızlığınla bunu düşünmüşsen bile git elden ver ne şovunu yapıyorsun. Amaç ne Terim giderse beni alsınlar diye mi, kulübün sahibine hoş gözükmek mi

devlet tahvili ne oldugunu biliyor mu bu adam. dangalak madem parani cöpe atmak istiyorsan alirsin.

c087a50ea7d3d0fc09f80bb043b501fa.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

1461 ts'den belliydi basarili olacagi

osm.spor fb'den de bjk'den de uzun sure kalacaktir uefada

Gruptan çıkması tabiki başarı ama kötü bir TD olduğunu zaman bize gösterecektir. Kendisine bu başarıyı doyasıya kutlamasını tavsiye ederim, kariyerinde bir daha göreyemeyeceği bir yerde şu an.

Başakşehir'in lider olmasından dolayı su sıralar herkes Abdullah Avcı'yı ön plana çıkarsa da, bence şu anda Türkiye'nin en iyi yerli teknik direktörü. Adam tam bir Avrupa canavarı. Trabzon'un başındayken de takımı Avrupa Ligi'nde 6 maçta grubu namağlup tamamlayarak lider bitirmişti. Özellikle her oyuncudan maksimum verim alabilmesi takdire şayan. Bizim zamanında beğenmediğimiz Mehmet Güven, hiç şans vermediğimiz Musa Çağıran'ı bile iyi bir takım oyuncusu haline getirmiş.

Helal olsun.
:005:

Mehmet Güveni Lorik Cana yaptı adam

Teknik 0 ama fiziğini iyi kullanan orta saha oyuncu

Mustafa Reşit Akçay: "Hanımla beraber tavla oynuyorum. Yenildiğimde kafasına tavlayı vurasım geliyor." (Fanatik)

Yeni keşfi Mehdi olacak gibi. Aykut Fofana'yı kullanamıyordu, nasıl kullanılacağını gösterdi.

Geri
Üst Alt