Mustafa Reşit Akçay'ın Görevine Son Verildi!

Akçay berbat bi td

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Trabzon pisirir, basarili olur, baskalari yerdi genelde. Yasi gecmis yildizlarla hic bir zaman basarili olamadi Trabzon. Back to the roots pls.

Bence IHO sezon basinda iyi transferler yapti, ama hoca tercihi buna uygun degildi.

MRA cok ciddiye alinacak, sevilecek bir tip gibi gelmedi bana acikcasi. Sacma sacma edebiyat aciklamalari, tipi vs.

Tipik bir Türk antrenörü. Kos, mücadele et, orta sahada debelen vs.

Aykut Demir, Malouda, Bosingwa vs., Trabzonspor icin gayet iyi transferler bence.

Henrique ve Janko da öyle lesh forvetler degil yani. Falcao´yu mu bekliyorlar? Trabzonspor´a kac yildiz gelmis ki?

Bence IHO sezon basinda iyi transferler yapti, ama hoca tercihi buna uygun degildi.

MRA cok ciddiye alinacak, sevilecek bir tip gibi gelmedi bana acikcasi. Sacma sacma edebiyat aciklamalari, tipi vs.

Tipik bir Türk antrenörü. Kos, mücadele et, orta sahada debelen vs.

Aykut Demir, Malouda, Bosingwa vs., Trabzonspor icin gayet iyi transferler bence.

Henrique ve Janko da öyle lesh forvetler degil yani. Falcao´yu mu bekliyorlar? Trabzonspor´a kac yildiz gelmis ki?

Bizim durumumuz farkli.

Trabzon'un ne Mancini kalibresinde TD ne de bizim sahip oldugumuz oyuncu kalitesine sahip.

Bence forvetleri cok lesh. Falcao olmasa bile, Emenike, Almeida vs tarzinda bir forvete ihtiyaclari var en azindan.

Yabanci TD gelirse, zaten 5'lik yapar Juve.

Sahsen Bielsa'nin gelmesini isterim ama. Forum ahalisi cok överdi kendisini. TS de is yapar mi merak ediyorum :)

Denizli de olabilir aslinda. Rize'yi calistiran TS'yi neden calistirmasin. Lakin IHO ile uyumlu olabileceklerini de sanmiyorum :D

Avci, Riza Calimbay falan facia olur. Bakalim kimi getirecekler :)

rakipleri çok iyi analiz ederdi

basın toplantısında rakibin en çekindiğimiz oyuncusu dediği futbolcunun

15 gün önce başka takıma transfer olduğunu gazetecilerden öğrenirdi

kendileri

Henrique-Janko 2'lisiyle maça başlaması faciaydı..Emre Güral gibi tertemz oyuncun var bırak oynasın adam iyisiyle kötüsüyle.. Yalnız bunlar Dany'yi almadıklarına daha çok pişman olurlar savunmaları evlere şenlik

Yabancı bi hoca getirseler daha mantıklı bi iş yaparlar. Trabzon gibi biyerde hoca olmak için Türkçe bilmemek, mümkünse basını takip etmemek lazım.

Yerli olarak su an bostakilerden Abdullah Avci disinda bir aday goremiyorum Trabzon'a.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon'da antrenör olup bir de başarılı olmak zor. Garip bir muhalefet var sürekli.

Hem İHO'nun hem de MRA'nın istifasını istiyorlardı haftalardır, biri gitti sıra ötekinde..Gelen gideni aratıyor genelde bakalım daha iyisini bulabilecekler mi..

Son günlerde Halilhodzic sesleri yükseliyordu..

Yönetim kendi aptallığı yüzünden MRA'yı feda etti. Fazla demiyorum Gekas'ı bile almış olsaydılar sezon öncesi, şu anda bu durumda olmazdılar.

Her na kadar ligde başarılı olamasa da Trabzonspor'un Avrupa Kupalarında en başarılı teknik direktörü olarak tarihe geçecektir.

Giray BULAK olabilir mi acep ?

Hayırlısı olsun TS için , bence olması gereken oldu ,

MRA'yı takdir ediyorum kendi çabasıyla emeğiyle biryerlere gelmiş bir adam , ama gelip gelebileceği son nokta da buydu ,

umarım Avcı'yı getirirler bence en olumlu tercih olacaktır .

yakın zamanda Türk teknik direktörler arasında gördüğüm en donanımlı adamlardan biri.

kendini geliştirmiş ve geliştirmeye devam eden, çok okuyan, çok araştıran bir adam her halinden belli.

basmakalıp cümlelerle konuşmuyor hiç bir zaman.

üzüldüm açıkçası.

Yılmaz Vural veya Rıza Çalımbay'dan birini getirirler...

Kadro zafiyeti ve surekli yeni seyler aramasim ,bi duzen oturturamamasi sonu oldu.Avrupa'da oynadigi oyun gayet temiz ve iyiydi skora yonelik ama hem avrupa hem lig kaldiramadi .Bence donanimli bi adamdi gecmis olsun.

Vasat bir ikinci lig antrenörü işte daha fazlası olmaz..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

TV lerde "karşılıklı fesh edildi" diyor. Bu olay kadar saçma bir şey görmedim..

Bunun anlamı nedir biliyormusunuz;

Yıllardır özellikle Türk hocalara yapılan " Biz seni kovuyoruz ama sen haklarından vazgeç.Yarın bizden hak talep etme " zorlamasının kanuni adı...

Geri
Üst Alt