Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Akçay berbat bi td
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence IHO sezon basinda iyi transferler yapti, ama hoca tercihi buna uygun degildi.
MRA cok ciddiye alinacak, sevilecek bir tip gibi gelmedi bana acikcasi. Sacma sacma edebiyat aciklamalari, tipi vs.
Tipik bir Türk antrenörü. Kos, mücadele et, orta sahada debelen vs.
Aykut Demir, Malouda, Bosingwa vs., Trabzonspor icin gayet iyi transferler bence.
Henrique ve Janko da öyle lesh forvetler degil yani. Falcao´yu mu bekliyorlar? Trabzonspor´a kac yildiz gelmis ki?
Bence IHO sezon basinda iyi transferler yapti, ama hoca tercihi buna uygun degildi.
MRA cok ciddiye alinacak, sevilecek bir tip gibi gelmedi bana acikcasi. Sacma sacma edebiyat aciklamalari, tipi vs.
Tipik bir Türk antrenörü. Kos, mücadele et, orta sahada debelen vs.
Aykut Demir, Malouda, Bosingwa vs., Trabzonspor icin gayet iyi transferler bence.
Henrique ve Janko da öyle lesh forvetler degil yani. Falcao´yu mu bekliyorlar? Trabzonspor´a kac yildiz gelmis ki?
Dil sorunu filan mı var bilmiyorum ama Şenol Hoca'nın Almanya'da, İsviçre'de, Fransa'da filan takım çalıştırması lazım.