mustafa sarıgül

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derde derman Sarıgül diyor bazı Şişlililer.Acayip fanları var özellikle özellikle Feriköyde :giggle:

Trump'ın başkanlık seçimi öncesi pr çalışmasını taklit ediyor. O da böyleydi. Ama burası Abd değil, ayrıca yeni yüz de değil. Komik duruma düşersin böyle işte.

Çok sexy bir Adam. Tam Hollywood filimlerde o güven veren soğukkanli ve merhametli ayni zamanda cool Amerikan başbakanini oynayabilecek profili var.

Garip biri
Amacı ne çözemedim

Bir kaç ortamda tanıdığım başkan cidden videolarda ve tv da göründüğünün aynısı deli dolu ve heyecanlı aşırı hırslı ve komik. Siyasi olarak ne denir bir şey diyemem ama Galatasaraylılığı top seviyede aynı şekilde oğullarıda hatta bir arabEmir ile çalışma ihtimalim bile doğmuştu ama kabul etmemiş çalıştığım kurumdan ayrılmamıştım. Dün Sedat Peker’in oğluyla ilgili söylediklerini şey ilgi çekici ve gündem oluşturucuydu. MS belki siyasettenbir başarı sağlamayabilir ama umarım bir gün başkanımız olur. Belki bilenler bilir derin bir güce sahiptir kendisi bizzat şahidim çevremden ve ona yakın olan akrabalarından. Ali Koç gibi bir güce şu an için belki bire bir sert olamaz ama sonuna kadar o güce karşı hem maddi hem manevi olarak güce ve paraya sahiptir. Nakit akışını sağlayabilecek bence ender Galatasaraylıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt