# Mustafa Sarp | Transfer Haberleri

Cevap: # Miralem Pjanic

imkansiz.

fanatik burayi takip etmeye devam et,yakinda bomba patlayacak:D

gerçek olsa keşke ama sallama haber gerçi ben torje haberine de inanmıyorum monaco-lyon maçını da izledi hani kallstrom gelcekti. Yabancı konusunda çok hassasız ince eleyip sık dokuyacaz ama yerlilerde kaçıyor bu arada.

Pjanic ve Gourcuff aynı tip oyuncular ikisinden birini bırakabilir Lyon iyi bir bedel karşılığında

O.Lyon geçen yıl şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynadığı zaman en iyi oyuncularının başında Pjanic geliyordu.Üstelik bu çocuk daha 21-22 yaşlarında O.Lyon'un en önemli oyuncularında birini niye satsın.Satarsa da gider M.United, Chelsea gibi kulüplere satar.

Emre Çolak'a benzetiyorum tipini :D

Çok yetenekli adam Pjanic bonservisi çok tuzludur..

Bonservisini versen bile Lyon satmaz bu çocuğu.Hadi Lyon kabul etti diyelim Pjanic Türkiye'ye gelmez.

Adını beğenmeyip adamı istemeyenler var forumda.

FT - Claude Puel kankaligindan faydalanip kiralanabilir aslinda. Yaninda Michel Bastos ve Lisandro da gelse fena olmaz. Kaleye de Hugh Loris geldi miydi tamamdir.

Ayhan reis adamdir. 2 sezon önceki haliyle bugünkü Pjanic'i bile Lincoln'ün Hacettepe maçinda yaptigi gibi top diye sektirirdi. Ama Pjanic iyi oyuncudur, bugün Ayhan onun yedegi olur, fena da olmaz.

Bravo Jim kardes

Emana geleceğine Mustafa Sarp'ı izlemeye razıyım. Pjanic yaş artısıyla gelebilir. Ama alamayız tabi ki.

Ayhan reis adamdir. 2 sezon önceki haliyle bugünkü Pjanic'i bile Lincoln'ün Hacettepe maçinda yaptigi gibi top diye sektirirdi. Ama Pjanic iyi oyuncudur, bugün Ayhan onun yedegi olur, fena da olmaz.

Hocam Ayhan neymiş öle yahu 2 sene önce. Demek bugün ki Pjanic'i top diye sektirirdi öyle mi.

Geri
Üst Alt