Ahmet Geçgel
Kırmızı Üye
- 30 Mart 2010
- 1.411
- 0
- 1.146
Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'a Açıklamalarda Bulundu
ts-n dışında yazan yok beyler.
ts-n dışında yazan yok beyler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
01:15 de geniş özeti varmış röportajın izlemeyenlere duyrulur..
Hey gidi hey!
Çok Galatasaray, Bizanssaray olmuş! Entrika, ihanet, vesvese, alavere dalavere...
Herkes fikrini söylemesini bilir ama zikrini de ona göre yapar. En hassas dönemimizde insanlarla dalga geçerek konuşur, ortak fikirlerle dalga geçerse sonucu böyle olur.
Mustafa Yücedağın en güzel sözü bence şuydu:
"Ben futbolu izlerken bir Holandalı gibi izliyorum"
ozetleye bilirmisiniz?
Beyler hayatımda hiçbirşey için bu kadar emin olmadım Eğer aziz yıldırım rijkaard 'ı getirseydi yemin ederim takımda gerekirse 30 oyuncuyu rijkaardın istediğine göre değiştirirdi.
Öyle bir ismi Galatasaray ismi ile nasıl özdeşleştirebilirsin.Yönetimi,futbolcuyu,taraftarı eleştirebilirsin,ağır itham edersin ama kulübün ismini böyle kullanamasın.Bune curet?
O arkadaşta öyle düşünüyor olabilir,bizden farklı düşünüyor da olabilir?Çoğunluğun dışında olaya farklı bir yerden bakmış olabilir,insanlar fikirleriyle kendilerini temsil ederler.O kendisini size göre alaycı,absürd bir üslupla temsil etmek istedi diye,biz onu yargılayamayız.Şahsa hakaret mi etti,küfür mü etti,gereği zaten yapılır.
Fikir belirtmek ile provokasyon yapmak arasında dağlar kadar fark var.
![]()
![]()
Yeriniz yok bu kulüpte.
Şuan ki durumda provakatör olsa ne olur olmasa ne olur?Niye takılıyoruz ki bunlara değerli renkdaşım?Camia zaten kaynıyor,provakatör olsa ne fark eder.En büyük provakatörler başımızdakilermişte,haberimiz yokmuş.
Şuan ki durumda provakatör olsa ne olur olmasa ne olur?Niye takılıyoruz ki bunlara değerli renkdaşım?Camia zaten kaynıyor,provakatör olsa ne fark eder.En büyük provakatörler başımızdakilermişte,haberimiz yokmuş.
Kulübü o hale getirmemişler mi Allahaşkına. Dillere destan Bizans entrikalarına yakışır dümenler dönmüş. Cüretim öfkemden-üzüntümden ileri gelir.