Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'a Açıklamalarda Bulundu

ts-n dışında yazan yok beyler.

ozetleye bilirmisiniz?

Hey gidi hey!

Çok Galatasaray, Bizanssaray olmuş! Entrika, ihanet, vesvese, alavere dalavere...

Öyle bir ismi Galatasaray ismi ile nasıl özdeşleştirebilirsin.Yönetimi,futbolcuyu,taraftarı eleştirebilirsin,ağır itham edersin ama kulübün ismini böyle kullanamasın.Bune curet?

Yücedag bu kadar cok sey yasadiysa mert ne yasamistir:D

o da konussun bakalim:D

Herkes fikrini söylemesini bilir ama zikrini de ona göre yapar. En hassas dönemimizde insanlarla dalga geçerek konuşur, ortak fikirlerle dalga geçerse sonucu böyle olur.

O arkadaşta öyle düşünüyor olabilir,bizden farklı düşünüyor da olabilir?Çoğunluğun dışında olaya farklı bir yerden bakmış olabilir,insanlar fikirleriyle kendilerini temsil ederler.O kendisini size göre alaycı,absürd bir üslupla temsil etmek istedi diye,biz onu yargılayamayız.Şahsa hakaret mi etti,küfür mü etti,gereği zaten yapılır.

Üzüldüğüm şey bu kadar olayın üstüne hiçbir şey olmayacak ve aynı şeyleri Hagi'ye de yapacaklar. Olacak olan bu...

Öyle bir ismi Galatasaray ismi ile nasıl özdeşleştirebilirsin.Yönetimi,futbolcuyu,taraftarı eleştirebilirsin,ağır itham edersin ama kulübün ismini böyle kullanamasın.Bune curet?

Kulübü o hale getirmemişler mi Allahaşkına. Dillere destan Bizans entrikalarına yakışır dümenler dönmüş. Cüretim öfkemden-üzüntümden ileri gelir.

O arkadaşta öyle düşünüyor olabilir,bizden farklı düşünüyor da olabilir?Çoğunluğun dışında olaya farklı bir yerden bakmış olabilir,insanlar fikirleriyle kendilerini temsil ederler.O kendisini size göre alaycı,absürd bir üslupla temsil etmek istedi diye,biz onu yargılayamayız.Şahsa hakaret mi etti,küfür mü etti,gereği zaten yapılır.

"Ben Mustafa Yücedağ'ın yazdıklarına inanmıyorum şahsi fikrimdir, sizi bilemem" demek ayrıdır.

"Mustafa Yücedağ kimki de konuşuyor. Bir de gelip burada onun laflarına göre demediğinizi bırakmıyorsunuz. Servet de mafyalık falan yapsın" gibi alayvari, provokasyona yönelik konuşmak ayrıdır.

Fikir belirtmek ile provokasyon yapmak arasında dağlar kadar fark var.

Şuan ki durumda provakatör olsa ne olur olmasa ne olur?Niye takılıyoruz ki bunlara değerli renkdaşım?Camia zaten kaynıyor,provakatör olsa ne fark eder.En büyük provakatörler başımızdakilermişte,haberimiz yokmuş.

41788_154899244522053_6016_n.jpg

41796_116807474139_6300757_n.jpg

Yeriniz yok bu kulüpte.

Şuan ki durumda provakatör olsa ne olur olmasa ne olur?Niye takılıyoruz ki bunlara değerli renkdaşım?Camia zaten kaynıyor,provakatör olsa ne fark eder.En büyük provakatörler başımızdakilermişte,haberimiz yokmuş.

Yahu durum öyle değil ama. Sonuçta burada sayısız insan yorum yapıyor. Başkalarının fikirlerine yönelik alayvari konuşmak, provokasyon yapmak vs gibi durumlar serbest olursa cılkı çıkar işin. Tabii ki herkes fikrini belirtmek konusunda özgürdür ne kadar uç fikirler olursa olsun ancak bunu güzel bir üslupla belirtmek de bir yöntemdir. Özellikle insanların sinirlerinin gerildiği şu noktada bir iki kere de değil defalarca bunu yapmanın ardında şahsen ben art niyet ararım.

mustafa3_FCJPP.jpg

Galatasaray'da görevine son verilen Frank Rijkaard'ın yardımcısı Mustafa Yücedağ, bazı futbolcuların takıma ve Rijkaard'a ihanet ettiklerini söyledi.

Görevine son verilen Frank Rijkaard'ın yardımcısı Mustafa Yücedağ, NTV Spor muhabiri Aykut Yıldırım'ın sorularını yanıtladı. Takım içerisinde bazı futbolcuların takıma ihanet ettiğini söyleyen Üstündağ, transferlerin de Rijkaard'ın bilgisi dışında gerçekleştiğini belirtti.

Galatasaraylı bazı oyuncuların takıma ve Rijkaard'a ihanet ettiğini söyleyen Yücedağ, "Bu futbolcular galiba Galatasaray'da oynadığının farkında değil. Galatasaray Kulübü dediğin zaman duracaksın. Saha içerisinde Rijkaard'ın söyledikleri yerine getirilmedi. Savaşmadılar ve her maç böyle devam ettiler" dedi.

Futbolcuların oynadıkları futbolla teknik heyeti istemediklerini gösterdiğini belirten Mustafa Yücedağ, "Bir antrenörü yollamanın da bir üslubu vardır, sen ekmeğini Galatasaray Kulübü'nden kazanıyosun. Rijkaard için değil Galatasaray için oynuyosun. Galatasaray'a zarar veremezsin" şeklinde konuştu.

Yapılan transferlerin de teknik direktör Rijkaard'ın görüşleri doğrultusunda yapılmadığını belirten Yücedağ, "Benim Rijkaard'a verdiğim liste Rijkaard'ın hoşuna gitti ancak yönetim bu oyuncuların alınmasına izin vermedi. Transferler kulüp tarafından yapıldı. Yapılan transferlerin isimleri ise benim gördüğüm kadarıyla Rijkaard'ın listesinde yoktu" ifadelerini kullandı.

'Bazı futbolcular takıma ihanet etti' - NTVSpor.net

Çok ters zamanda yapıyor o provakatörlükleri. Biliyoruz artık öyle insanları. Mesaj atıyor bekliyor birileri delirsin diye sonra bilgisayar başında gülüyor tatmin ediyor kendini. Böyle insanları savunmayın lütfen.

Kulübü o hale getirmemişler mi Allahaşkına. Dillere destan Bizans entrikalarına yakışır dümenler dönmüş. Cüretim öfkemden-üzüntümden ileri gelir.

Zaten hepimiz onu söylüyoruz.Ama Galatasaray ismini Bizanssaray diye değiştirmek kimsenin haddine değil.Bunu fenerliler söylüyor.

Geri
Üst Alt