Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'da

Polat'ın evini bilsem kapısına dayanırdım gece gece

Öbür yönetimle falan çalışmalı bu adam , bize böyleleri lazım.

Beni televizyon başına geçirecek kadar kıymetli şeylerden bahsedeceğini sanmıyorum. Birileri daha sonra özet geçer elbet.

Beni şaşırttı, kendisinden özür dileyerek hayretler içerisinde kaldığımı belirtmeliyim.

Yönetim yönetim değil ki arkadaş yalan makinesine dönmüş. Adamın istediği oyuncuları almamak ne demektir lan!

Bu yönetimin inmesini sağlamak bizim boynumuzun borcudur.Stat yönetim istifa diye inlemelidir arkadaşlar.Olacak iş değil yahu.Neler dönmüş anasını satayım.

adam birazda kendinin derdinde.e o da normal tabi..

ihanet eden futbolcular ve rijkaardın istediklerini yapmayan yönetim istifa. o ihanet eden oyuncular başta servet defolup gitsinler

Bu adam daha kac ay burda, adam cozmus kimin suclu oldugunu olmadigini. Fakat Adnan polat bilmiyor? Ayrica bu adamin soyledikleri normal flas olarak tvlerde internet sitelerinde yayinlanmasi lazim. Neden ben hicbir futbol sitelerinde bu haberi goremiyorum. Yoksa Yigit Sardan'dan korkanmi var, medyaya bedava bilet mi veriyorlar?

reklamı nereden alıcaklar dostum yoksa.

Yönetimin değişmesi lazım. Bu adamı kazanmamız lazım. Asıl ruhu olan insanlar hep dışımızda kaldı. İçimizde tüm hainler

Avrupalı kafası bir başka.

Belki söyledikleri doğrudur..Bu yönetimi de en çok ben eleştirdim ancak yinede tarzını sevmedim. Hoşuma gitmedi.

Yönetimi götürse yeter ama...

1-2'si hariç Galatasaray'lı hiçbir futbolcuyu takımımda istemem.

Başka bir takım yönetsem bu yaşadıklarımdan sonra bu takımdan oyuncu almam diyor ya

Birkaç futbolcu dışında futbolcu almam diyor,koskoca Gs kadrosundan bahsediyor.Bitmişiz haberimiz yok.

Adam resmen 2 futbolcu dışında adam gibi adam Türk oyuncu yok takımda dedi. O 2 kişide kesin Arda ve Sabri'dir.

Helal olsun Mustafa Yücedağ'a. Onun yaptığını bu zamana kadar kimse yapamadı.

bu yönetimi gs kongresi burada tutarsa ben takım tutma işini askıya alırım arkadaş

Geri
Üst Alt