Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'da

Buldular adamı kırk dakikadır konuşturuyorlar.40 dakkalık Metin Oktay belgeseli yayınlayın desek yayınlamazlar.Galatasaray aleyhine oldumu hiçbir kanalda süre kısıtlaması yok maaşallah.Telegolün bu haftaki konuğuda belli oldu.Fener maçı var arkadaşlar.Dikkati dağıtmayın.Niangı tutacak tek adamda Servet bunuda aklınızdan çıkarmayın.Her söyleneninde peşinden gitmeyin.

Ha Ankaradan 4 gol yedin, ha fenerden, ne fark eder?

Servet neden Metini tutmadi, Sestaki tutmadi?

Evimizde 4 attilar bize, hani, nerdeydi Servet?

Tutsaydi Servet Metini, hadi Metini tutamadi, Sestaki tutsaydi?

Ben Ankaragücünden 4 yemisim evimde, fenerden deplasmanda 8 yesem ne olur yemesem ne olur?

Niangi tutacakmis Servet, Serveti seyini tutup defolup gitsin Galatasarayima ihanet eden topcu bu, kendini bir b.k sanan topcu bu, istemiyorum onu kadroda.

Serveti Servet yapan Galatasaray, biziz. Neyse yaa, off delircam.

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'a Açıklamalarda Bulundu

Şimdi şöyle, idmanda yedek takımla çalıştırdığında bunu söylemişse Servet yanlıştır! Eğer Servet'i kadro dışı bırakmışsa Servet bunu sorgular tabiikide.

Hiçbirşeyi sorgulmaya hakkı yok onun.Yücedağ'ın dediği idmanda yedek kaldı diye Servet'in afra tafra yapması ve adamın babasının öldüğü gün sen kimsin beni yedek bırakırsın diye çıkışması.Bunun üstüne kadro dışı kalıyor.

Oyle bir donemden geciyoruzki ozellikle Hagi icin bunu soyluyorum, cok kotu bir donemde takimi devraldi Insallah Hagi'yi etkilemez. O hainligi yapan oyunculari direk kadro disi birakmasi lazim yaziklar olsun boyle yonetime bizleri ASLANTEPEYLE UYUTTULAR baska birsey degil !!!

O armanın kıymetini bilmeyen hiç bir adam o formayı bir daha giymez umarım. Bu taraftar bunu haketmedi, yeter artık !

Oyle bir donemden geciyoruzki ozellikle Hagi icin bunu soyluyorum, cok kotu bir donemde takimi devraldi Insallah Hagi'yi etkilemez. O hainligi yapan oyunculari direk kadro disi birakmasi lazim yaziklar olsun boyle yonetime bizleri ASLANTEPEYLE UYUTTULAR baska birsey degil !!!

Öyle bir yetkisi yok. Kadro dışı bırakıldığı zaman Hagi istifa seslerini duyman yakındır. Bu projeyi sadece Hagi değil, yönetim + taraftarında destek vermesi gerekir.

bir daha ali sami yende o hainlerin ismini bagiranlar olmaz umarim

Hakan Balta, Servet, Mustafa Sarp'ın kadro dışı bırakılması lazım bu noktada.Fenerbahçe maçı falan dinlenilmemeli. Belki bu olaylar bizi daha çok kamçılar. Bilinmez. Son zamanlarda hiç bu kadar kaos ortamı yaşamamıştık. Allah sonumuzu hayır etsin.

Tugay'i yardimci yaptiklari icin korkuyorum. Adnan'larin icerde bir adami daha var suanda. Tugay ister istemez yapicaktir onlarin istediklerini.

Haklısınız. Benim aklım bir an Kadro dışı bırakıldıya gitti.

Bizde öyle biliyorduk. Ama aadamın babası ölmüş sen gidip adama atar yapıyorsun. "Beni niye 11 e almıyorsun" diye. Burası dingonun ağırı mı ? Kusura bakma biraz sinirliyim seninle alakası yok.

Hakan'a sallayanların derdi başka. Yönetimi eleştirdiğinde burda Kral'a nerdeyse küfür etmedikleri kaldı. Ama aynı adamlar şimdi kendileri küfür ediyor Polat'a.

Bugün Mustafa Yücedağ'ın bence biraz da rahatsız edici üslupla söylediklerine " Helal Olsun" diyenler, o gün onu tüm iyi niyeti ve Galatasaraylılık terbiyesiyle söyleyen Kral'a hakaret ediyorlardı. Şu an şu başlıkta yazan arkadaşlarla bile nasıl tartıştığımı hatırlıyorum. Hatta bırakın onu Hagi gelmedne önce Hakan adı geçerken dahi, O'na sallayanlar vardı.Hakan'dan midesi bulananlar vardı...

NE OLDU ŞİMDİ?

Rijkaard'dan önce özür dilemeniz gerekenler var beyler!

Cevap: Mustafa Yücedağ Ntvspor'da

Kwndini çok karıştıran adamları sevmem..Canlı yayında iş dilendi sanki..Kendi de işsiz kaldığı için ayrıca bir siniri var..Beğenmedim açıkçası.. En azından derbi öncesi bekleseydi diye düşündüm. Söyledikleri yalan diyemem tabi.

:tiphat:

Yönetim yalan söylemişse yazıklar olsun ama bu adama da yazıklar olsun,yönetim böyle adamı kulübün içerisine sokmuş birde..

Oldu olacak yemek yerken falan neler konuşuyorlar kim kimle aşk yaşıyor falan onları da anlatsaydı..Konuşma tarzı şu bu çok kötü.Birileri çok kötü sinirlendirmiş bu adamı..1-2 futbolcu hariç neredeyse bütün takım maçları sattı diyor.Eleştirmediği adam kalmadı..Herkes berbat da her ne olursa olsun bu takımı 1.5 senedir mahfeden rijkardd mı süper..

Onu da eleştirse objektif diyeceğiz.Her istenilen oyuncu alınamaz..Almıyorlar mı o zaman istifa et..Sana bu kadro mu verildi bu kadro en az 15 kulübün kadrosundan daha iyi şu haliyle bile ama sen oynatma bakımından diğer 16 kulüpten daha betersin,geçen seneki en iyi kadroda rijkarddaydı zaten.

İstediklerin yapılmamış olabilir ama her takıma rezil olamazsın bu senin her maça saçma sapan kadrolarla çıktığını değiştirmez takımın kondisyonunun rezalet olduğu gerçeğini değiştirmez

Bazı futbolcular gönülsüzdü ve inatla oynattı hoca. Bu sene böyleydi, ya geçen sene? Geçen senede mi oyuncular sattı. Ayrıca yönetim istenen transferleri yapmadı diyerek Rijkaardın yapamadığı şeyleri ve yaptığı hataları kapatabiliyor muyuz? Böyle şey olurmu. Dünyada hangi TD nin istediği futbolcular aynen alınıyor. Elindekileri kullanmayı bilseydi birazcık. Lucescuya sormak lazım kaç tane istediği futbolcu alınmış? Fatih Terime soralım yada canaydın kaç tane istediği topçuyu almış?

Bu adam bir işler çevirmiş gibi sanki.

Faruk bayar gelse herkes yönetimin aldığı oyuncuya bak der

Drenthe ismi burada geçtiğinde çoğu kişi eleştirdi

Baptista ismi geçtiğinde forumdaki çoğu insan eleştirdi

İbricicle dalga geçildi bu forumda

Selçuk inan ayhanın falan 1 üst modeli sadece gelse bu takım yine aynı oyunu oynardı..

Marescayı da herkes eleştirdi burada..

Güzel konuştuğu yerler de var

Sonuç olarak kim yalan söylediyse yazıklar olsun.A.polat söylerse kimse şaşırmaz bu adam yalan söylerse de ben şaşırmam

Tüm bu söylenenler rijkardı da haklı çıkarmaz..

1.Yönetim 2.Rijkard=Futbolcular sorumlular varsa bu sıralama böyledir.Madem herkes disiplinsizlik yapıyor bunun sorumlusu teknik adamdır.Ya keseceksin tamamen ya da oyuncuyu kazanacaksın..Şimdi çıkıp oyuncular beni sattı dese oynatmasaydın o zaman derler susar kalır.

M.sarp nasıl rijkarddı eleştiriyormuş,rijkarddın adamı sayılır

Topalı beğeniyorlarmış beğendikleri için m.sarpın yedeğiydi..

Adnan Polat:Biz forvet alacaktık ama rijkardd istemedi.Orada baros pino kewell ve batdalı oynatabilirim gibi birşeyler dedi sanırım.

Mustafa yücedağsa bambaşka söylüyor.

Bunu mutlaka açıklamalı..Zaten yönetime fazla inanan kimse yok ama herkesin önünde milleti kandırdıysa bıraksınlar işi

Sadece servet m.sarpdan bahsetmiyor..

Şimdi şöyle, idmanda yedek takımla çalıştırdığında bunu söylemişse Servet yanlıştır! Eğer Servet'i kadro dışı bırakmışsa Servet bunu sorgular tabiikide.

Yedek takimda oynattigi icin gidip hesap sormus, bunun üstüne kadro disi kalmis. Her iki durumda da Servet haksizdir, kesinlikle hocasina hesap sormaya hakki yoktur. Dogumgününde babasini kaybetmis birine böyle birsey yapmak, vicdani olan kimsenin isi degildir zaten. Galatasaray futbolcusuna bak, helal olsun gercekten. Insallah bacagi kirilir ilk mac.

Öyle bir yetkisi yok. Kadro dışı bırakıldığı zaman Hagi istifa seslerini duyman yakındır. Bu projeyi sadece Hagi değil, yönetim + taraftarında destek vermesi gerekir.

Yahu Teknik Direktor ne zaman "bu takim benim, benim isime karismayin" diyecek ? Mustafa Yucedag'in konusmalarin ardindan degil Hagi, yonetim istifa etmeli YONETIM ! Yazik ya bunca umutla 1.5 sene boyunca 2 efsaneyi curutmeye calistilar. Utaniyorum Vallahi.

Rijkaard'ın pazartesi basın toplantısı yapacağı ile alakalı birşeyler duydum.Umarım yapar onunda anlatacakları vardır.Ek olarak Yücedağ bir kaç yere daha çıkıp konuşacaktır.Konuştukça açılacaktır.Helal olsun!

Hakan'dan hala midem bulanıyor.

Yönetimininde, ultraslanınında, SERVET'in de, M.SARP'ın da, Hakan Balta'nın da... taaaaaa... ulaaaaaaaaaaaaan :mad:

Bu yönetimin tek derdi Aslantepe'den gelecek olan para. Sportif basari felan hikaye, zaten son yillardaki transfer politikamiz ortada. Nerde beles adam varsa onlari aldik.

Evet kesinikle bi çoğunun ordan rant çıkarı var tek dertleri o bakın hepsi değil bir çoğu

Geri
Üst Alt