:tiphat:
Yönetim yalan söylemişse yazıklar olsun ama bu adama da yazıklar olsun,yönetim böyle adamı kulübün içerisine sokmuş birde..
Oldu olacak yemek yerken falan neler konuşuyorlar kim kimle aşk yaşıyor falan onları da anlatsaydı..Konuşma tarzı şu bu çok kötü.Birileri çok kötü sinirlendirmiş bu adamı..1-2 futbolcu hariç neredeyse bütün takım maçları sattı diyor.Eleştirmediği adam kalmadı..Herkes berbat da her ne olursa olsun bu takımı 1.5 senedir mahfeden rijkardd mı süper..
Onu da eleştirse objektif diyeceğiz.Her istenilen oyuncu alınamaz..Almıyorlar mı o zaman istifa et..Sana bu kadro mu verildi bu kadro en az 15 kulübün kadrosundan daha iyi şu haliyle bile ama sen oynatma bakımından diğer 16 kulüpten daha betersin,geçen seneki en iyi kadroda rijkarddaydı zaten.
İstediklerin yapılmamış olabilir ama her takıma rezil olamazsın bu senin her maça saçma sapan kadrolarla çıktığını değiştirmez takımın kondisyonunun rezalet olduğu gerçeğini değiştirmez
Bu adam bir işler çevirmiş gibi sanki.
Faruk bayar gelse herkes yönetimin aldığı oyuncuya bak der
Drenthe ismi burada geçtiğinde çoğu kişi eleştirdi
Baptista ismi geçtiğinde forumdaki çoğu insan eleştirdi
İbricicle dalga geçildi bu forumda
Selçuk inan ayhanın falan 1 üst modeli sadece gelse bu takım yine aynı oyunu oynardı..
Marescayı da herkes eleştirdi burada..
Güzel konuştuğu yerler de var
Sonuç olarak kim yalan söylediyse yazıklar olsun.A.polat söylerse kimse şaşırmaz bu adam yalan söylerse de ben şaşırmam
Tüm bu söylenenler rijkardı da haklı çıkarmaz..
1.Yönetim 2.Rijkard=Futbolcular sorumlular varsa bu sıralama böyledir.Madem herkes disiplinsizlik yapıyor bunun sorumlusu teknik adamdır.Ya keseceksin tamamen ya da oyuncuyu kazanacaksın..Şimdi çıkıp oyuncular beni sattı dese oynatmasaydın o zaman derler susar kalır.
M.sarp nasıl rijkarddı eleştiriyormuş,rijkarddın adamı sayılır
Topalı beğeniyorlarmış beğendikleri için m.sarpın yedeğiydi..
Adnan Polat:Biz forvet alacaktık ama rijkardd istemedi.Orada baros pino kewell ve batdalı oynatabilirim gibi birşeyler dedi sanırım.
Mustafa yücedağsa bambaşka söylüyor.
Bunu mutlaka açıklamalı..Zaten yönetime fazla inanan kimse yok ama herkesin önünde milleti kandırdıysa bıraksınlar işi