Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Cevap: Mustafa Yücedağ: "Bazı futbolcular takıma ihanet etti"

Bu adam Hollandacayi cok iyi konusuyor, Galatasarayda Hollandaca konusan bir Rijkaard var birde Neeskens ana dili gibi Hollandaca konusuyor!

Biraz önce Elanoya hain dedi bu adam.Şimdi Elanoyu hain ilan edip göndermek isteyecek kaç taraftar çıkar acaba ?

Bence asıl Hainler Yönetimdir ama neyse..

Biraz önce Elanoya hain dedi bu adam.Şimdi Elanoyu hain ilan edip göndermek isteyecek kaç taraftar çıkar acaba ?

Elano da hainse ki zaten de çok iyi oynadı servete hakaret edenler niye elanoya süpersin koçum yazıyor

Eğer Elano da Rijkaard'ı sabote amaçlı kötü oynadıysa evet ben gitsin durmasın ne kadar iyi oynayacaksa da gitsin diyorum...

Herşey den önce futbolcuda haysiyet arıyorum

bnede elanoya hain dedim

ama onun bir sansi daha var

digerleri gibi 5 hoca yollamadi o

bir hocayla anlasamamis olabilir

bnede elanoya hain dedim

ama onun bir sansi daha var

digerleri gibi 5 hoca yollamadi o

bir hocayla anlasamamis olabilir

Servet 5 hoca mı yolladı :)

Gerçi aman çok mu lazım Servet.Yönetimin istifa edip gideceğini bilsem.Bütün futbolcular gitsin önemli değil.Asıl suçlular dururken Serveti göndersen ne göndermsen ne

Valla bence kesinlikle sıkmadı

Şu Galatasaray'ın yaşadığı olayın unutulmaması üzerine gidilmesi lazım

Fener köpeği bazı medya kuruluşları hariç heryerde çıkar konuşur umarım

Direk isim versin 1 kez konuşsun ve bir daha da programa çıkmasın.Söyledin bitti işte dinledi gördü okudu herkes.Yaptığının neresi doğru.Dedikleri yüzde yüz doğru olsa bile bu adam kesinlikle başka bir işler peşinde

Elanoyu zaten rijkaard oynatmıyordu madem takımı sabote edenler vardı yönetim bu işe nasıl el koymadı ayıptır ya zaten adamın istediği transferleri yapmıyorsun bari derdini sor bakalım rijkaarda kaybedilen maçlarda hiçmi fikir alışverişi yapılmadı rijkaardla????

Bunu çevirmenin anlamı yok..Birinin adı Elano diğerinin ki Servet...Birini beğenmiyoruz diye hemen hain diye yaftalıyoruz..Dİğerine yok bir şansı vardı filan...Çıktı oynadılar işte...Ayrıca Mustafa Yücedap için NTV'deki program devam ederken de demiştim. Gereksiz konuşuyor çoğu zaman..Doprular olsa bile canlı yayında iş dilenen adamdan hayır gelmez.

Direk isim versin 1 kez konuşsun ve bir daha da programa çıkmasın.Söyledin bitti işte dinledi gördü okudu herkes.Yaptığının neresi doğru.Dedikleri yüzde yüz doğru olsa bile bu adam kesinlikle başka bir işler peşinde

İsim verme konusunda haklısın keşke çıksa dese şu şu şu diye ama ben kendi adıma sabotajın olduğuna inanıyorum açık ve net...

Ama Türkiye'de insanlarda bir isim vermek istemiyorum gibi saçma cümleler kullanılabiliyo iddialarda

Simdide sucu Rijkaarda yüklemeye calisiyorlar.. Komedi bunlar ve bilerek olaylari örtüstürmeye calisiyolar bence

Hagi ile ankaragücü maçı öncesi anlaşıldı diyor?

Hagiyle ankaragücü maçı öncesi anlaşıldı diyor

Valla doğru veya yanlış adam çatır çatır konuşuyor. Ahmet Çakar'da mal mıdır nedir "Maresca'yı kaç kere izledi Rijkaard" diyor. Mustafa Yücedağ'da "Adam Barcelona'dayken Sevilla'da oynuyordu" dedi sustu Ahmet efendi :).

ahmet çakar rijkaard oynatamadı adamları falan diyo,yücedağ bırak adama 2 günde ne yapacak falan diye patladı bi anda:asd:,helal olsun süper konuşuyo.

Valla doğru veya yanlış adam çatır çatır konuşuyor. Ahmet Çakar'da mal mıdır nedir "Maresca'yı kaç kere izledi Rijkaard" diyor. Mustafa Yücedağ'da "Adam Barcelona'dayken Sevilla'da oynuyordu" dedi sustu Ahmet efendi :).

Adamlar zannediyorki Maresca vasat bir futbolcu adam yillarca Sevilla orta sahasinda oynadi

Birazdan da canli telefon baglantilari olacak bakalim olaylar cikacak herhalde sanirim

Mustafa Yucedagin bahsettigi sol bek Sébastien Pocognoli

abi bu salak cakar dediki diarrayi kac kere izlemiski ddi:)

embesil varya hucre kalmamis

ahmet çakarda birden Galatasarayı savunmaya başladı , ilginç...

Geri
Üst Alt