Müthiş İkili | Baros&Elmander

Cevap: Müthiş İkili | Baros&Elmander

Emre Okan'ı bile özleten düşünceler..

adam koşamıyor abiler, iyi izleyin. onun yüzünden bazı ataklar bile ölüyor.

Baros 2 hareket yaptı diye baş tacı yapmaya gerek yok, benim fikrim degismedi, Baros Galatasaray'da anca yedek olabilir. Devre arası bi santrfor şart (Elmander'in yanına).

Santrafor şart ama Elmander'in önüne arkasına yanına bilmem. Baros'un da Elmander'in de oynadığı takımlar belli. Baros anca yedek olursa Elmander anca çatıdan izler maçı. 2'sini de yedekleyecek adam lazım mesela Amauri ya da Berbatov gibi.

Santrafor şart ama Elmander'in önüne arkasına yanına bilmem. Baros'un da Elmander'in de oynadığı takımlar belli. Baros anca yedek olursa Elmander anca çatıdan izler maçı. 2'sini de yedekleyecek adam lazım mesela Amauri ya da Berbatov gibi.

amouri mi:):):): kıs kıs kıs kıs:)

Amouri değil Amauri'yi diyorum:):):) Müthiş bi adam. Bittiğini falan ima ediyosan bu sene de 11 maçta 7 gol 2 asisti var. 3 senedir Juve'nin mal taktiğinde sürünüyodu. Şu an Parma'da iyi baya.

Şimdiki ikiliye bak bide burak - umut ulan bu kadar düşülür mü be.

o zamanlar çok ezilirdim kanka
fikirlerimi zor beyan ederdim
şimdi epey rahatım :hral:
Cidden bütün üyeler saldırıya geçmiş 14 yaşında olup forumda görüşünü savunan Berat renktaşımıza bu alıntı saldırısını yapanları kınayalım,Yada şimdi yüzleşmeye davet edelim.

Baros... keske hic formani almasaydim ..

Hep aldigim oyuncu sakatlanir yada baska bisey olur .. En sevdigim oyuncumuz ..

ulan nereden nereye geldik.

baros elmanderden burak umuta. saka gibi.

Of Baros of. En sevdigim yabancilarimizdan biri. Baros, Sasa Ilic, Muslera, Keita bunlarin yeri ayri bende.

Geri
Üst Alt