Müthiş Operasyon! Fatih Terim Geri Dönüyor!

terim bu yasağın olduğu beş parasız dönemde gelmez hem yaşıda geçti ama ben terim'in kalbinde t.direktörlük değil başkanlık yattığını düşünüyorum.bu hayalini zorlayacaktır.

Mesele kimin gittiği değil. Terim gitti. Giderken büyük galatasaraylıydı, Galatasaray efsanesiydi. Öyle davransaydı. Bu Galatasaray taraftarına, onu var eden Galatasaray camiasına vefa borcuydu. Milli takımda çalışabilirsin ama kameraların karşısına geçip Galatasaray düşmanlarıyla kader ortaklığı yapamazsın. Bunu görüp kalbi kırılmamış bir tane Galatasaray taraftarı var mı acaba 25 milyonun içerisinde? Haklı yanı yok.

mesele kimin gittiği degil diyorsunda, aysal zaten terim'e takıktı. oda egocu,

terim'i himayesi altına almaya calıstı terim'de girmedi ve son eleman olayı fitili ateşledi.

hoca milli takımı calıstırıyor fenerbahce'yi degil. bu kadar artniyetli olmayın bence.

mesele kimin gittiği degil diyorsunda, aysal zaten terim'e takıktı. oda egocu,

terim'i himayesi altına almaya calıstı terim'de girmedi ve son eleman olayı fitili ateşledi.

hoca milli takımı calıstırıyor fenerbahce'yi degil. bu kadar artniyetli olmayın bence.

Milli takımı Galatasaray'ın başındayken çalıştırmaya başladı, o kısımda bir sıkıntı yok. Hatta gurur duymuştuk. Ama kameraların karşısına geçip Demirören ile göğsünü gere gere kader birliği yapması bu camiaya ihanettir. Ergin Ataman da milli takım hocası. İster misin Galatasaray'a nazire yaparcasına Harun Erdenay ile kader birliği yapmasını? Yapsın inan bana Ergin Ataman'dan kralı olmaz. Yere göğe sığdıramaz medya kendisini. Hayatında göremeyeceği parayı da alır. Basket takımları genel direktörü olur. Ama adamlık böyle bir şey işte. Aynı oyunu onun üzerinden de çevirmeye çalıştılar, üstelik de camia içerisinde ne engellerle karşılaştı, küfür gibi maaşı düşürüldü, bir de Can Topsakal mı ne o adam var başında bela ama Ergin Hoca elinin tersiyle itti tüm teklifleri. Gerçek Galatasaraylı böyle davranır çünkü. Hiç bir oyuna alet olmadı.

Aslolan Galatasay'dır lafını etmek değil mesele aslolan Galatasaray gibi davranmak önemli.

Son düzenleme:
birdaha gelsin sabıkalı başkanım bir daha kovsun

iyice iflas etmek isteyen bir Galatasaray kulubu

AJqGAq.jpg

yeni hocamiz aciklansin da Terimciler sadece Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forum da gezsinler

Geri
Üst Alt