hamdi-kurşun
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2009
- 3.179
- 0
- 288
Din konusunda çok bildiğini iddia edip de bu kadar tahammulsuz olmak abesle iştigal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arada uğruyorum foruma kardeşim, işlerim yoğun.. Sonunda 'Son bir yildir ortada gorunmeyen, tek bir mesaji dahi olmayan ama Emir'e laf sokabilmek icin hazir bekleyen birinin konuyla sifir alakasiz bir sekilde Emir'e laf sokmak icin usustugu bir baslik desek daha dogru bir tanim yapmis oluruz.
Edit: Hatirladigim kadariyla Ispanya'da kriz var diye baslayip birkac mesaj sonra Ali Ozer sayesinde hatami gordum diyen de sendin gectigimiz yil icinde. Mesajin yok diyemeyiz yani. Bu kadar bilgisiz halde cahilce mesajlar yazan birinin Emir'in actigi konulari gorunce sahin kesilmesi de beni sasirtmadi acikcasi.
Her yanlis bildigin seyi ben duzeltemem ama Emir'in yazdigi mesajlari enine boyuna dusunursen hayat gorusun duzelir bana ihtiyacin kalmaz belki ilerde.
hadiyin ordan noelmiş dedelerinizde şömine önde koca göbekli küçük penisli ayyaş bir adamı bekliyodu dimi. yeni ynei adetler burdqa kyrban bayramı bu kadar sevinçli iştahlı kutlanulmadı yazıklar olsun soyunuzu ecdadınızı böyle böyle tüketiyorsunuız helal olsun lan süpersiniz 10 seneye artık ıstavroz çıkartarak haçlara oturursunuz. allah beni o günleri görmeden yanına alsında temiz gözlerim günahlarla kirlenmesin .111!!
hadiyin ordan noelmiş dedelerinizde şömine önde koca göbekli küçük penisli ayyaş bir adamı bekliyodu dimi. yeni ynei adetler burdqa kyrban bayramı bu kadar sevinçli iştahlı kutlanulmadı yazıklar olsun soyunuzu ecdadınızı böyle böyle tüketiyorsunuız helal olsun lan süpersiniz 10 seneye artık ıstavroz çıkartarak haçlara oturursunuz. allah beni o günleri görmeden yanına alsında temiz gözlerim günahlarla kirlenmesin .111!!