- 16 Haziran 2010
- 204.037
- 156.099
- 6.838
Cok severdim bu adami. Bazen sacmaladigi olurdu ama yine bize yakisan bir TD u kesinlikle. Yanlis zamanda bize hoca oldu. Daha guzel sartlar altinda efsane olacak potansiyele sahipti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla yabancı hayranlığı var sende. Mancini bu takıma ne kazandırmış anlatta gülelim. Karakteri düzgün diye iyi TD filan mi diyelim. Gelmeden önce ne b.ktan bir TD olduğunu söyledik maalesef haklı çıktık Prandelli'de olduğu gibi.Sanane kardesim. Her konuya atlama sen de. Görme girme yazma istemiyorsan.
Tapatalk
Fazla yabancı hayranlığı var sende. Mancini bu takıma ne kazandırmış anlatta gülelim. Karakteri düzgün diye iyi TD filan mi diyelim. Gelmeden önce ne b.ktan bir TD olduğunu söyledik maalesef haklı çıktık Prandelli'de olduğu gibi.
Sağlamsa Lassa
O kadar seviyorsan git Inter taraftari ol.
Feneri nisanda sampiyon yapan, her maç farkli seyler deniyen, deplasman maçlar garanti puan kaybi yapan teknik direktörü Mourinho yaptin resmen. Prandelliden daha iyi, ama Prandelli'den daha iyi olmayan hocamiz oldu mu bu son senelerde?
Seni ilgilendirmez yabancı hayranı olup olmadığım. Sizin yerlileri de gördük. Demirörenin kollarında. En azından mancinide karakter var onurlu. Ve o boktan dediğin adam su an interin başında. Senin oyuncu topluluğunda iş yok hocalarda degil ah şunu da bi anlayabilseniz her sey hallolacak da.
Tapatalk
Puhahahah benim yerli çöplerini savunduğumu düşünüyorsan kendini köprüden aşağıya at. Aysalıda, Zımparatoruda Allah nasıl bildiyse öyle yapsın. Yabancı hayranlığı derken bizim takım için demiyorum genel anlamda diyorum. Mourinho, Mancini, Real Madrid bunların baş yalayıcısın. Çakma Madrid'li mi çakma Galatasaray'lı mı olduğun belli değil. İnter'in başındaymış mış Mancini. Prandelli'de İtalya milli takımının başındaydı. Mancini ve Prandelli'nin ne derece yetersiz teknik adam olduğunu anlamak için biraz Avrupalı futbolseverlerin yorumlarını oku hala izleyerek anlamadıysan. Gelmiş bana batmış İtalyan futbolunu savunuyor. Futboldan 1 gram anladığınız yok. Sonra eski mesajları alıntılayarak yüzünüze çarpınca suçlu ben oluyorum. Çoluk çocuk forumu oldu burası. Yaş ve akıl ortalaması bayağı düştü. İnsanın foruma giresi kalmadı.
Sağlamsa Lassa
Her yerde trollsun. Bu formdaki belki de en boş adamlardansın. Begenmiyorsan formu defolup gidersin cok aramayız seni merak etme. Yas akıl ortdan bahsetmişsin baksana imzaya saglamsa lassa cocuk gibi
Tapatalk

Asosyal medya(Facebook, Twitter vs.) kelimesi ile bana hitap etme seni çakma Real Madrid'li. Sen forumun sorumlumusun da genelleme yapıyorsun. Git Mourinho/Mancini resimlerini Photoshopla. Moderatörlük yaptım diye kendini bir b.k zannettme Allahın işsizi. Bu foruma 7-8 senedir üyeyim senin gibilerin çok gördüm.
Birde korkusundan beni konudan attırmış çocuk gibi.
Sağlamsa Lassa
Şizofrenle uğraşma boşver. Millete işsiz diyene bak hergün her konuya salak salak yorum yazmayı adet edinmiş. İmzaya bak bir de ''sağlamsa lassa'' veledin teki bu ya.Ne sacmalıyon sen ya. Bos bos konusup bi halt yediğin yok.
Neyinden korkacam senin. Benim dememle kimse konudan atmaz ki konudan atın felan demedim. Kendi kendine kurup kendi kendine oynuyon. 7-8 senedir konuları trollemekten sabote etmekten baska bi halta yaramıyon zaten. Bu konuyu da rezil etme. Barca diloluğu yaptıgın gunleri de biliyoz terime yavsadığın günleri de. Boş yapma kaybol
Tapatalk
Ne sacmalıyon sen ya. Bos bos konusup bi halt yediğin yok.
Neyinden korkacam senin. Benim dememle kimse konudan atmaz ki konudan atın felan demedim. Kendi kendine kurup kendi kendine oynuyon. 7-8 senedir konuları trollemekten sabote etmekten baska bi halta yaramıyon zaten. Bu konuyu da rezil etme. Barca diloluğu yaptıgın gunleri de biliyoz terime yavsadığın günleri de. Boş yapma kaybol
Tapatalk
Mancini=Çöp
Terim'i yavsadağımı ispat et hadi, sürekli b.k atıyorsun kaynağın olmadan. Senin gibi çakma taraftar değilim. Barça'ya sempati duyoyurum ben senin gibi 24 saat Real Madrid'i takip etmiyorum.
Sağlamsa Lassa