Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
ismail enver bana küfür etmiş olabilir ne yazdığını anlamadım inceler misin ltffoto atacak mısınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ismail enver bana küfür etmiş olabilir ne yazdığını anlamadım inceler misin ltffoto atacak mısınız
üstadYa cidden dövmen var mı üstat
hamleni gördüm bahsi arttırıyorum demişismail enver bana küfür etmiş olabilir ne yazdığını anlamadım inceler misin ltf
anlamadımhamleni gördüm bahsi arttırıyorum demiş
Demek ki 45sin iyi oldu yaşımı ikrar ettiğim mazallah kimsenin kaldıramayacağı yükün altına girmesini istemem şahsen vicdanım el vermez35'e ihtiyar mı diyon yav
daha göreceğin çok şey var hayatta
Gel barışalım üstat 45liği de sen al forumun ağabeyi olarakKonu basligini Gsc ford basligi yaparmisin ?
Pasfide bu durum karsisinda onore olacaktir.
Ya cidden dövmen var mı üstat
ben de tam anlamadım, 35 45 falan enteresan şeyler oluyoanlamadım
Ya sende de passion var 45lik var var oğlu var berkay yaşadıEkli dosyayı görüntüle 79644
Üstat var benim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Memo fındık fıstık susatır ama sahurda aldın çerezleriben de tam anlamadım, 35 45 falan enteresan şeyler oluyo
üstat 35i duyunca kıblesini şaşıran sensin 45liğe neden ben yaşıyorum acabaYa sende de passion var 45lik var var oğlu var berkay yaşadı
passionda ne var? sen attın bana fotoyu editliyorum
Bak ama kıble filan bunlara hiç girmeyelimüstat 35i duyunca kıblesini şaşıran sensin 45liğe neden ben yaşıyorum acaba
12 dövmem var üstat fatih terimi kazıtacağım covid-19 sonrasıpassionda ne var? sen attın bana fotoyu editliyorum![]()
Passion filan ne demekse haberim yoktu 45lik de plak radyo demek fesat fitneci fesut fısır seni12 dövmem var üstat fatih terimi kazıtacağım covid-19 sonrası
fotolar gelmedi üstad işin yarım kalmasınMemo fındık fıstık susatır ama sahurda aldın çerezleri![]()
35 miiiiiiiiiiiiiiiiii yazan başkası mıydı üstatBak ama kıble filan bunlara hiç girmeyelimlütfen senden ricam