Müzisyen ''Ciguli'' Hayata Veda Etti

Onur Bakır

LGBTQ+++
Hocaların Hocası
ciguli_vefat_VTR.jpg

Hayatına Bulgaristan'da devam eden ve daha önce kalp ameliyatı geçiren Ciguli, dün saat 21.00 sularında yaşama veda etti...

Bulgarisyan'ın Haskova (Hasköy) kentinde yaşayan ve geçtiğimiz hafta boğazlarından rahatsızlanan Ciguli, bu kentteki hastanede yaklaşık 1 hafta tedavi görmüştü...

Geçtiğimiz günlerde daha önce ameliyatını olduğu kalbinden rahatsızlanan Ciguli, hastane tarafından Sofya'daki daha kapsamlı bir hastaneye sevkedildi...

Burada ameliyata alınan Ciguli, ciğerlerinde yaşanan sorun nedeniyle aldığı narkozdan uyanamayarak yaşamını kaybetti...

Ciguli'nin cenazesi, Bulgaristan'ın Başkenti Sofya'dan yaşadığı ve doğduğu şehir olan Haskova'ya getirilerek Pazar günü burada toprağa verilecek...

Son düzenleme:
Ufakken çok seviyordum. Gerçi kim sevmemistir ki. Allah rahmet eylesin. :(

Allah rahmet eylesin..

Allah rahmet eylesin.

Binnaz sarkisini unutmadim unutmayacagim..

Daha dün gibi aklımda. Dedemle binnaz kasetini almaya gittik çok seviyordum yeni çıktığında. Mekanı cennet olsun çok üzüldüm.

Kor oldu badem gozlu oldu gibi olmasin ama bu adam yurtdisinda sanata deger verilen biyerde dogsaydi virtioz olarak adlandirlir tum dunya ismini bilirdi.Bizde dugun sarkicisi gibi goruldu Allah rahmet eylesin.

Geri
Üst Alt