- 10 Haziran 2019
- 10.054
- 8.611
- 873
körfezi nası bulursun. 2 bira üstüne 1 garden içip gastrosunda ıslak hamburger e ne dersin
Karı kızın olduğu her ortama tamam derim eğlenmek istediğin her zaman bul beni eğlenceye her zaman açığım ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
körfezi nası bulursun. 2 bira üstüne 1 garden içip gastrosunda ıslak hamburger e ne dersin
bulacağım seni serhan yaş kaçKarı kızın olduğu her ortama tamam derim eğlenmek istediğin her zaman bul beni eğlenceye her zaman açığım ben
27. Ama takma dişlerden uzak duralımbulacağım seni serhan yaş kaç
Danyal şimdi hapı yuttuNerede kendisi? Ben de çok isterim bulduğum zaman iletişime geçicem kesinlikle. Benim vefat eden bir doktor abim vardı 50 küsür yaşlarda. Bana hep bir gün seninle analı kızlı götürücez derdi. O hayalimi belki Danyal bey ile gerçekleştiririz. Ruhu şad olsun
ya bakma sen onlara şu şekilde olsa yeter27. Ama takma dişlerden uzak duralım
Artan ukraynalıları farkettin mi rtaş?ya bakma sen onlara şu şekilde olsa yeter
![]()
ortam sahaneArtan ukraynalıları farkettin mi rtaş?
ortam sahane
insan "oha yok artık daha iyisi bir günde nası denk gelir"gibisinden kendini sorguluyor cidden ama ben yazı sevmiyorum rtas
aslen nerelisin serhan ne zamandan göç ettin pandemi sonrası mıBen o kadar eski değilim ama yazlıkçıdan yerleşenlerdenim o yüzden yeni fikirlere yeni yerlere her zaman açığım
Bana sanki avına yaklaşan bir aslan imajı çiziyorsun şu andaaslen nerelisin serhan ne zamandan göç ettin pandemi sonrası mı
34 plakan varsa çok sövüyorum kesin denk getirmişimdir sana da bir gün içerisinde
aslen nerelisin serhan ne zamandan göç ettin pandemi sonrası mı
34 plakan varsa çok sövüyorum kesin denk getirmişimdir sana da bir gün içerisinde
İpneler list alalım? Gsc zan altında kalmasın.içirip içirip konusturdunuz beni ipneler zamanında
oo askerliği ben orda yaptım. bir ortak nokta daha.Tekirdağlıyım ben. Plakam 06
Geçen sene geldim temelli olarak. Ama 10 yaşından beri yazları hep ordaydım
İPNEler kendilerini iyi bilir. zan altına girmek isteyen girsin.İpneler list alalım? Gsc zan altında kalmasın.
Ne iş yapıyorsun BodrumdaTekirdağlıyım ben. Plakam 06
Geçen sene geldim temelli olarak. Ama 10 yaşından beri yazları hep ordaydım
treisde yalnız mı yasıyosun serhan. bir ayağımız ordadir bizim de.

Bodrum geceleri 2 nizi bekliyortreisde yalnız mı yasıyosun serhan. bir ayağımız ordadir bizim de.