naci farimaz

hadi ya gerçi halili de görmüyom ne zamandır askere gitti geldi çalısıyo mu suan orda bilmiyorum. stara da gidemez olduk be serhan yoksa filtreler seni kesin bulurdum. wcm 35 lira olur mu yaw. 3 kişi gitsek 150lik oluyoz bu nası memleket. şundan 7 8 ay evvel marina stardan kale stara gider bir şeyler içerdik hey gidi heeyyy
Öyle gerçekten sen napıyorsun bodrumda iş, yaş?

Bir de beni G. Veren sen mi yaptın?

okan vardi bir zamanlar oda calısıyordu bodyci gerçi sana denk gelmemiş olabilir suan öğretmen oldu doğuda görev yapıyo

hadi ya gerçi halili de görmüyom ne zamandır askere gitti geldi çalısıyo mu suan orda bilmiyorum. stara da gidemez olduk be serhan yoksa filtreler seni kesin bulurdum. wcm 35 lira olur mu yaw. 3 kişi gitsek 150lik oluyoz bu nası memleket. şundan 7 8 ay evvel marina stardan kale stara gider bir şeyler içerdik hey gidi heeyyy

Ne anlatıyon sen yaa?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hani sen askerliği Cizre’de yapmıştın? Bizi mi koparıyorsun ha?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ya bi git senle su saatten sonra hiç bir detaylı bilgi alısverisine girmem. ulan o muhabbet döneli 3 sene olmustur mk nerden buldun nası yaptın senden korkulur sg. tekirdag 95. zırhlı tugay komutanlıgında bordo bedelli olarak askerliğimi yaptım. konuyu carptırma

Öyle gerçekten sen napıyorsun bodrumda iş, yaş?

Bir de beni G. Veren sen mi yaptın?
yok ben g. veren yapmam namg ın işi o sevdiklerini gtveren yapıyor
anlam veremiyorum ama çok var gtveren forumda çok şey etme. altınvarak da iyiydi aslında gverenle çağrışımlı bir soyisimdi ama namg işte

Sizin bi özel grup falan mı var forumda?

Doruk’a sempatim yüksek zevklerimiz benziyor, bana kimi konularda yardımcı da oluyor
doruk ipnedir bende ev bosmu falan dedim ya sana sende ciddiyetle cevap verdin. hah dedim orda bu doruk değil.
ben seni doruk un fake i sanıyodum

Geri
Üst Alt