- 9 Ağustos 2011
- 59.593
- 34.318
- 3.558
vala doruk gibiydi de ibnemsi yaklasınca geri çekti kendini agresif olsaydı kesin o derdim değilmişDüne kadar bu herif kimin fake'i, doruk mu diyordun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vala doruk gibiydi de ibnemsi yaklasınca geri çekti kendini agresif olsaydı kesin o derdim değilmişDüne kadar bu herif kimin fake'i, doruk mu diyordun
oo askerliği ben orda yaptım. bir ortak nokta daha.
Öyle gerçekten sen napıyorsun bodrumda iş, yaş?hadi ya gerçi halili de görmüyom ne zamandır askere gitti geldi çalısıyo mu suan orda bilmiyorum. stara da gidemez olduk be serhan yoksa filtreler seni kesin bulurdum. wcm 35 lira olur mu yaw. 3 kişi gitsek 150lik oluyoz bu nası memleket. şundan 7 8 ay evvel marina stardan kale stara gider bir şeyler içerdik hey gidi heeyyy
okan vardi bir zamanlar oda calısıyordu bodyci gerçi sana denk gelmemiş olabilir suan öğretmen oldu doğuda görev yapıyo
hadi ya gerçi halili de görmüyom ne zamandır askere gitti geldi çalısıyo mu suan orda bilmiyorum. stara da gidemez olduk be serhan yoksa filtreler seni kesin bulurdum. wcm 35 lira olur mu yaw. 3 kişi gitsek 150lik oluyoz bu nası memleket. şundan 7 8 ay evvel marina stardan kale stara gider bir şeyler içerdik hey gidi heeyyy
ya bi git senle su saatten sonra hiç bir detaylı bilgi alısverisine girmem. ulan o muhabbet döneli 3 sene olmustur mk nerden buldun nası yaptın senden korkulur sg. tekirdag 95. zırhlı tugay komutanlıgında bordo bedelli olarak askerliğimi yaptım. konuyu carptırmaHani sen askerliği Cizre’de yapmıştın? Bizi mi koparıyorsun ha?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim ibnevala doruk gibiydi de ibnemsi yaklasınca geri çekti kendini agresif olsaydı kesin o derdim değilmiş
yok ben g. veren yapmam namg ın işi o sevdiklerini gtveren yapıyorÖyle gerçekten sen napıyorsun bodrumda iş, yaş?
Bir de beni G. Veren sen mi yaptın?
sen galibaKim ibne
doruk ipnedir bende ev bosmu falan dedim ya sana sende ciddiyetle cevap verdin. hah dedim orda bu doruk değil.Kim ibne
serbest meslek ben baya serbest serbest takılıyomÖyle gerçekten sen napıyorsun bodrumda iş, yaş?
Bir de beni G. Veren sen mi yaptın?
Benim konunun yanında burası elit vaziyetteKonu ilginç bir hal almış onurun konusu gibi.
Araba yedek parça alış satış mi yapiyorsunserbest meslek ben baya serbest serbest takılıyom
doruk ipnedir bende ev bosmu falan dedim ya sana sende ciddiyetle cevap verdin. hah dedim orda bu doruk değil.
ben seni doruk un fake i sanıyodum
@Serhan G. Veren gel onurun konunun seviyesini yükseltelim. mesajları farklı konularda anlamsızca atalım ki gökan ipnesi arsiv yapamasın kafası karıssınBenim konunun yanında burası elit vaziyette
@Doruk Ata TANRIVERDİ hani senin için cinsiyetlerin önemi yoktu kanka ne bu şimdidoruk ipnedir bende ev bosmu falan dedim ya sana sende ciddiyetle cevap verdin. hah dedim orda bu doruk değil.
ben seni doruk un fake i sanıyodum
çok dikkate alma sen gene onuSizin bi özel grup falan mı var forumda?
Doruk’a sempatim yüksek zevklerimiz benziyor, bana kimi konularda yardımcı da oluyor
Bu yazınca Doruk fazla yazmıyor farkında misinçok dikkate alma sen gene onu
bak gene doruk şüphelerim arttı sana karsı. tam onun gibi yazıyosun suan
Kübranın adını duydum devam ediyor sanırım. Bizim kalenin müdürünün adı da serhan aman ha karıştırma@Serhan G. Veren marina starda kübra devam ediyo mu ya müdürdü sanırım.