- 9 Ağustos 2011
- 59.593
- 34.318
- 3.558
serhanı bul bana kimdir necidir nerde calısır aksam kacta uyur bunları istiyorumNe istiyon sen?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serhanı bul bana kimdir necidir nerde calısır aksam kacta uyur bunları istiyorumNe istiyon sen?
Serhan'ın gerçek kimliğinin peşinde, doruk olduğundan şüpheleniyor. Bi el atNe istiyon sen?
Belgemde Doruk yazıyor ama sorun olur mu?göster lan gemici belgeni
çık bu hesaptan gir kendi hesabına mk delisi şurda 3 saatimi yedin beBelgemde Doruk yazıyor ama sorun olur mu?
Fake hesaptan sana saplama ihtimalini göze alıyorsun umarımBelgemde Doruk yazıyor ama sorun olur mu?
çık bu hesaptan gir kendi hesabına mk delisi şurda 3 saatimi yedin be
Kule de iki bira ısmarlarım diyorsan tanıtayım kendimi?serhanı bul bana kimdir necidir nerde calısır aksam kacta uyur bunları istiyorum
Yayınlasana dm'leriçık bu hesaptan gir kendi hesabına mk delisi şurda 3 saatimi yedin be
serhanı bul bana kimdir necidir nerde calısır aksam kacta uyur bunları istiyorum

ya kardesim kuleye gitmiyorum ben körfezde ısmarlarız bi ara.Kule de iki bira ısmarlarım diyorsan tanıtayım kendimi?
ne dmsi olm patates oldu kafam zatenYayınlasana dm'leri![]()
Karilara bakmaktan gemiyi buz dagina carptirip batırır Serhangöster lan gemici belgeni
Yaş kaçya kardesim kuleye gitmiyorum ben körfezde ısmarlarız bi ara.

napcan krfez diyince yaslı mı sandın 45.5 daha genciz.Yaş kaç
Adam 40 yılda bi forumda bu kadar vakit harcıyor onda da Doruk'a denk geldi yazık oldune dmsi olm patates oldu kafam zaten
lan kuleye gel diyip duruyo basını da okusana konunun. iyice ülke medyası gibi oldun cımbızla cekiyon kelimeleriBak hala körfeze gel diyor
1 kere bile öyle bir şey demedim yalanlan kuleye gel diyip duruyo basını da okusana konunun. iyice ülke medyası gibi oldun cımbızla cekiyon kelimeleri
sonra vaay efendim danyal foruma niye girmiyor.Adam 40 yılda bi forumda bu kadar vakit harcıyor onda da Doruk'a denk geldi yazık oldu