- 9 Ağustos 2011
- 59.593
- 34.318
- 3.558
izle bak nası saplıyorum az sonra. son cümlelerini yaz isterrsen sevdiğini de banlıcam bakalım hangi hesaptan yazacak bu seferLan ban falan atmayın bana doruk değilim ama çok severim kendisini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izle bak nası saplıyorum az sonra. son cümlelerini yaz isterrsen sevdiğini de banlıcam bakalım hangi hesaptan yazacak bu seferLan ban falan atmayın bana doruk değilim ama çok severim kendisini
Gitsene kuleye at kafasılan kuleye gel diyip duruyo basını da okusana konunun. iyice ülke medyası gibi oldun cımbızla cekiyon kelimeleri
Dorukla bir sürü etkileşimimiz var forumda. Şizofren miyiz tek kişi olup yaz alıntıla cevaplasonra vaay efendim danyal foruma niye girmiyor.
forumun 10 kişisinden 3 ü doruk 6 sı manyak.
hah üstüne bastın tam da öylesin mk delisi saat 1 oldu BİRDorukla bir sürü etkileşimimiz var forumda. Şizofren miyiz tek kişi olup yaz alıntıla cevapla
kari koca görüştüğüm ciftler var kanka benin kafam karisiik@Doruk Ata TANRIVERDİ hani senin için cinsiyetlerin önemi yoktu kanka ne bu şimdi
Salla ya keklendiğini sanıyor manyak herif skskksKafam patladı
Kule de iki bira ısmarlarım diyorsan tanıtayım kendimi?
ya kardesim kuleye gitmiyorum ben körfezde ısmarlarız bi ara.
Yaş kaç
napcan krfez diyince yaslı mı sandın 45.5 daha genciz.
1 kere bile öyle bir şey demedim yalan
Bu doruk sana ne yaşattı bu kadar da herkesi o sanıyorsun.hah üstüne bastın tam da öylesin mk delisi saat 1 oldu BİR
Bu doruk sana ne yaşattı bu kadar da herkesi o sanıyorsun.
Seni yakından tanımak isterim

kardesiimNereye düştüm la ben ATTACH=full]158113[/ATTACH]