Üye Görüşü Nacizane Bir Kurtuluş Reçetesi

Yalnız bu sene yapılan transferler tam iş bilmez yönetici işi.

Lan o parayla ne oyuncular getirilirdi buraya. İlla bonservis mi olmak zorunda neyin kafası bu. Gyan falan kiralık alabileceğin bir ton adam bulurdun.

İçi geçmiş kağnı pandev form tutar mı diye düşünmezdin. Mame diouf misal adam bonservissizdi. Hep övünen şu scout ekibi ne işe yarar hala çözemedim.

Recete... Bilmiyorum :(
Maddi olarak zarar etmeden , kısa vaadede verim alına bilecek bir çözüm bulana bizim ülkede futbol einsteinı demeye hazırım.

@Hayri Cund

Önerdiklerimiz iş yapar mı?

Darida: 5 Milyon €
Tolgay: Bonservissiz
Yunus Malli: Bonservissiz
Papiss Cisse: 5 Milyon €
Campbell: Kiralık
Ragnar Sigurdson: 2 Milyon €
Muhammet Demir: 2-3 Milyon €

valla Darida, Tolgay ve Malli'yi bilmiyorum ama bonservissiz ve maasi astronomik olmayacak gurbetcilere hayir demem
Cisse hakkinda en son okudugum yandan yedigi yonundeydi o yuzden sicak bakmam tbh
Campbell ewt ama kiralik olmasin
Ragnar - tanimam tbh
M. Demir 2-3 milyona vermezler fikriyatima gore ama fena topcu degil ve de Turk

Dinamik ve kaliteli 2 orta saha oyuncular ve top tutabilen iyi foret alabilirsek ''Feda'' sezona gerek kalmaz.

Yeter ki çöp oyuncular gitsin.

Darida: 5 Milyon €
Tolgay: Bonservissiz
Yunus Malli: Bonservissiz
Papiss Cisse: 5 Milyon €
Campbell: Kiralık
Ragnar Sigurdson: 2 Milyon €
Muhammet Demir: 2-3 Milyon €

valla Darida, Tolgay ve Malli'yi bilmiyorum ama bonservissiz ve maasi astronomik olmayacak gurbetcilere hayir demem
Cisse hakkinda en son okudugum yandan yedigi yonundeydi o yuzden sicak bakmam tbh
Campbell ewt ama kiralik olmasin
Ragnar - tanimam tbh
M. Demir 2-3 milyona vermezler fikriyatima gore ama fena topcu degil ve de Turk

Benim için de aralarında bizi en çok tatmin edecek olan Darida.

Ernst'in, Atiba'nın kral olduğu yerde çok öne çıkacaktır.

göndermek istediğimiz futbolcuların hemen hemen hiçbirinden bonservis alamayız, ufak tefek bonservis aldıklarımızda gitmek istemez bizden aldıkları yüksek maaş sebebiyle.

nerden baksan 10 futbolcu hiç oynamadan kadroda duruyor, bir 10 futbolcuda forma giysede 0 katkı veriyor. toplamda 20 futbolcu göndersek futbolumuzdan hiçbirşey kaybetmeyiz.

ALEX NICOLAO TELLES
ARMINDO TUE NA BANGNA
AURELİEN BAYARD CHEDJOU FONGANG
AYDIN YILMAZ
BERK YILDIZ
BERK İSMAİL ÜNSAL
BİRHAN VATANSEVER
BLERİM DZEMAİLİ
BURAK YILMAZ
BURHAN YILDIZ
EMRE ÇOLAK
EMRE CAN COŞKUN
ENGİN BAYTAR
ERAY İŞCAN
ERDİ GÜNCAN
FELIPE MELO DE CARVALHO
FURKAN ÖZÇAL
GORAN PANDEV
GÖKHAN ZAN
HAKAN KADİR BALTA
HAMİT ALTINTOP
İBRAHİM COŞKUN
İSMAİL ÇİPE
KAAN BAYSAL
KORAY GÜNTER
LUCAS ELIAS ONTIVERO
MUHAMMED ALPEREN UYSAL
NESTOR FERNANDO MUSLERA
NOUREDDINE AMRABAT (Yurt Dışına Çıkış Tarihi: 01.09.2014 / İSPANYA )
OĞUZHAN KAYAR
OLCAN ADIN
OSMAN TARIK ÇAMDAL
SABRİ SARIOĞLU
SALİH DURSUN
SELÇUK İNAN
SEMİH KAYA
SERCAN YILDIRIM
SİNAN BOLAT
SİNAN GÜMÜŞ
UMUT BULUT
UMUT GÜNDOĞAN
VEYSEL SARI
WESLEY SNEİJDER
YASİN ÖZTEKİN
YEKTA KURTULUŞ
YİĞİT İSMAİL GÖKOĞLAN

Dinamik ve kaliteli 2 orta saha oyuncular ve top tutabilen iyi foret alabilirsek ''Feda'' sezona gerek kalmaz.

Yeter ki çöp oyuncular gitsin.

Dinamik kilit kelime ola bilir. Bize pas tekniği iyi olan ve rakibden faul yapmadan ısıran elemanlar gerekli. Melo hariç ilk 11de izlediğimiz kadrolarda başka isim sayın bana bunu yapa bilen?
Tek bir isim?

Bu futbolcuları göndermek kolay değil.Dany daha Granada'da kadroya giremiyor kim alsın.Yabancılardan Amrabat, Chedjou, Telles ve Dzemaili'yi satarız ancak.Bana göre Bruma da satılmalı.Burak'ı transferleri bizim gibi futbolcuları izlemeden yapan bir Rus kulübü varsa satabiliriz.

Ben tamamen kalkmaz ama 10 yabacılı filan olur diye düşünerek yaptım.

Bu kadro şu anki takımdan daha az puan toplamayacağı gibi kaybetse de helal olsun dedirtir.

10 da olsa işimize gelir hatta iyi de olur. Altyapıya önem verilir belki o zaman.

Altyapıdan çıkıp sağa sola dağıttığımız oyuncular bugün takımdaki yerlilerin çoğunu cebinden çıkarır.

Uğur Demirok, Cenk Ahmet, Anıl Karaer, Ferhat Öztorun, Uğur Uçar... Takımda olsalar çok rahatlıkla forma giyerlerdi. Altyapı çok önemli, küçükken Fenerliymiş falan filan. Bugün Emre Belözoğlu gibi bir yerli yok takımda. 3 kuruşa (futboldaki harcamalar bazında) kıyamadı diye o dönemki yönetim FB'ye kaptırdı.

Kıymetini bilen bir hocayla her zaman GS altyapısı fark yaratır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt