Nagatomo'nun Sözleşme Detayları Açıklandı

Biz bırakalım nagatomo donk demeyide bence önce şu faydasız alman rapcıleri şutlamaya bakalım.
Şampiyonluğa zerre katkı vermeyen adamların aldıkları paralar dokunuyo esas bana.
Nagatomo almıs rodrigues almıs gomis almıs cok umursamıyorum.
Alın teriyle mücadele ederek savasarak kazananlara lafım yok.

Yusuf kardeşim ben buyum. Elimden geldiğince sakin kalmaya çalışırım ama damarıma basılır ise ağar da konuşurum. Olmak istemediğim tek şey Sinan gibi kendi fikirlerini devamlı inkar eden ve bugün kendisinde bir kez daha, daha da net görüldüğü gibi kişisel davranışlarım da götümün başımın ayrı oynaması.

Yapmaya calistigi sey disardan cok net anlasiliyor

Bildiğim kadarı ile benden büyüksün ve hatırladığım kadarı ile ara ara sen de bazı şeylere reaksiyon veriyorsun. Bunu bana geçende söyledin, bugün de tartışmanın içine çekildiğim için cevap vereyim.

Ettiğim lafı anlamayıp bambaşka bir yere çeken, bunu yaparken utanmadan kendi fikirlerini bile inkar eden, bu da yetmiyormuş gibi millete defalarca seviye dersi vermeye kalkıp Ahlaksız bir davranış sergileyen birine ben reaksiyon gösteririm. Bu ister forumda, yani sanalda olsun, isterse reelde. Benim için hiç bir farkı yok çünkü bunu burada yapan adam bunu reelde de yapar.

Ha benim görüşüme göre koca adam olmak böylesi iki yüzlü davranan ahlaksızlara tepki gösterip ayıklamayı gerektirir.

Neden ise alıntı olmamış @Ali Yılmaz.

Ulan ne güzel hamama girip çıktım, rahatladım @Mustafa Kaya bey kardeşimize saracak idim, edilen lafın oyuncular ile alakalı olmadığını anlamayan iki yüzlü ahlaksız tüm keyfimin içine limon suyu sıktı.

Takımda bazı oyunculara 3,5-4 milyon euro maaş verirken, ilk 11 oynayan ve başarılı bir yarım sezon geçiren adamı 2 milyon euro'nun altına ikna edemiyorsun işte. Bu gidişatı bir noktada kırmak da mümkün gözükmüyor açıkçası. Ya böyle harcamaya devam edeceğiz ya da Beşiktaş'ın zamanında yaptığı gibi feda diyecek ve daha kısıtlı bir kadroyu kabul edeceğiz. Keşke elimizde olsa da bütün kontratları sıfırlayıp yeniden düzenleyebilsek :)

sözleşmesi bitecek olan adama 2,5 milyon euro bonservis parası vermek!! paraları böyle dağıtın sonra redfriday blackfriday vs. yapıp taraftarı keriz gibi yolarsınız!

Verilecek para 2 milyon euro
10 milyon euro verilmiş gibi söylemişin
Carolle cavandayla latoyla uğraşmaya çok meraklsın galiba sevgili kardeşim
Onlarda gelen parayla denkleştiririz

Ulan ne güzel hamama girip çıktım, rahatladım @Mustafa Kaya bey kardeşimize saracak idim, edilen lafı anlamayan iki yüzlü ahlaksız tüm keyfimin içine limon suyu sıktı.

Lütfen sakin olunuz Kenan Bey. Bulaşmayın kimseye. Bana sarabilirsiniz. Sıkıntı yok. Başkalarıyla polemiğe girmeyin allah aşkına.

1.500.000 Euro'dan fazla verilmemeliydi.

Donk'a da 1.000.000'dan fazla verilmemeliydi.

Neyse hayırlı olsun.
Üstat adamın zaten rayicini biz belirledik yarım sezonluğuna 850.000 euro sabit maaş ücreti vererek...Bu şu demek sezonluk adam pazarlık masasına 1.7 milyon eurodan oturacaktı...

Sadece 300.000 euro arttırabilmiş ki çok çok iyi neden? Zira transfer açıklamasına göre herhangi bir bonus-prim vermemişiz...Ayrıca geçen sene 150.000 euro da bonus kazandı bizden yani onu da koyunca adamın maaşını 2 yıllık sözleşme ve bonservisiyle sadece fiiliyatta 150.000 euro zam vererek almış olduk...2.000.000 euronun sıhhatli analizi budur...

Bonservis de çok çok ucuza gelmiş helal olsun zira yarım sezonluk kiralama bedeli olarak intere 700.000 euro vermedik mi? Sezonluk 1.4 milyon euroluk kiralama bedeli yapıyordu...Bonservisine 2.5 milyon euro vermek demek aslında aynı rayiçten 2 yıllığına kiralamak demek...Yüzde yüz mantıklı ve uluslararası finans mantalitesine uygun...

Muğdat da çok iyiydi...Donk konusunda haklısın ama orada da yapılması gereken en fazla aynı paradan opsiyonsuz 1 sene uzatmaktı...

Bildiğim kadarı ile benden büyüksün ve hatırladığım kadarı ile ara ara sen de bazı şeylere reaksiyon veriyorsun. Bunu bana geçende söyledin, bugün de tartışmanın içine çekildiğim için cevap vereyim.

Ettiğim lafı anlamayıp bambaşka bir yere çeken, bunu yaparken utanmadan kendi fikirlerini bile inkar eden, bu da yetmiyormuş gibi millete defalarca seviye dersi vermeye kalkıp Ahlaksız bir davranış sergileyen birine ben reaksiyon gösteririm. Bu ister forumda, yani sanalda olsun, isterse reelde. Benim için hiç bir farkı yok çünkü bunu burada yapan adam bunu reelde de yapar.

Ha benim görüşüme göre koca adam olmak böylesi iki yüzlü davranan ahlaksızlara tepki gösterip ayıklamayı gerektirir.

Kenan , neden sana dedigimi anladın ki ? Ben senin burada birine siktir git gibi anne ve babasından görmüş olduğu terbiyeyi yansıtan apaçiler sıfatına sokmadım ki . Zaten sorun şu eğer sen o gibi yaşca değil özellikle belirtiyorum kafa olarak ergen tiplere burada ceza vermezsen "arkadaşlar kavga etmeyelim " dersen işte senin gibi seviyeli tartışma yapanlar da üstüne alınır. Sapla samani karıştırma burada çıkıyor. Ha takıyor muyum bana ne lakin Sinan ve sen için demedim hakaret lafini. Ben senden de çok reaksiyon veririm , bana dünkü çocuk küfür yazacak ben de susacağım; nasıl olsa ceza falan yok ama öyle dünya yok işte.
Uzattım, lafim size değil bunu araya kaynayan apaçilere söylüyorum. Bu forum kaybediyorsa zaten bu tipleri barındırmak yüzünden oluyor sonra senin gibi adam hakaret lafini üstüne alıyor...

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aslinda normal birinin yillik ucretine %25 digerine %17 zam.
aldigi paranin altini teklif edemezsin
paraya kiyip asamoah ve badelji alsan olabilir ama olmuyor diye de taaruza gecmek yersiz

Konuda ki mesajlara baştan beri hızlıca göz attım.

Ücret konusunda seninle aynı fikir de değilim, Nagatomo kritik bir oyuncu olduğu için ücreti çok anormal bulmadım ama yine de keşke 1.5 civarı daha makul bir ücret olsa tabi ki kulübünde menfaati açısından daha çok sevinirdim.

Diğer konuya gelince sana yapılan sataşmadan da öte resmen terbiyesizlik seviyesine gelmiş. Yapım gereği terbiyesizlik yapan kimse onun karşısında olurum. Sen sakin ol tahriğe kapılma.

Adminler de aynı şekilde konuya bir an önce el atmalı.

Kolay Gelsin

Geri
Üst Alt