Naklen Maç Yayınlarına Reklam Yasağı

Bant reklamı kaldırırlarsa ligtv aglamaktan helak olur. Yok o kadar para verdik türk futboluna destek oluyoruz diye ağlamaya başlarlar.

Adamlar hem kutu satışından hemde reklamdan anasını ağlatıyolar halada ağlıyolar. Sanırım 3 büyüklerin bir maçında bant reklam vermek 40-50 bin tl arası bir fiyattı

Bu terbiyesizliğini görmezden geliyorum. Senin üslubunla konuşmayı beceremiyorum ben. Lütfen seviyendeki arkadaşlarınla bu tarz konuş.

GT-I9300 Tapatalk
Önce gözlerini kontrol ettir sonra maçları izle neymiş alt ve üst bantta artık reklam vermiyorlarmış. Ondan sonra birşey söyleyince suçlu biz oluyoruz.

:asd: Bant reklamı olmadan maç izlemek apayrı bir keyif. Kitapsız şerefsiz it herifler münasip bir yerlerinize girsin bant şeklinde o reklamlar. Cahil hıyarlar. Eğitimsiz imanı para olmuş onun bunun beyinsiz hayvan dölünden doğmuş insan bozuntuları.

En son hangi maçtı faul pozisyonu mu ofsayt pozisyonumuydu neydi maçıda hatırlamıyorum. Güya pozisyondaki olayı gösterecek tan olayın olduğu bölgede kocaman reklam.
Spikerler bile kem küm edip şuursuzca kalmıştı. Çok gülmüştüm ya.

Ülkede futbol yayınının dini imanı para olmuş.
Ş.ligi maç başlıyor düsükle yayın giriyor. Kupa maçında maçın 20.saniyesi maç başlıyor.
Para ile yayın satan ligtv reklam vurgunu peşinde
2 saniye oyun durmasın sakın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takım sol kanattan yardırırken bile banka reklamı falan çıkıyor şaka gibi ..

Nezaman uygulanacak daha dun besiktas macinda sari kart yiyen futbolcu'dan sonra gercek sari Rize cayi diye reklam yapiyorlar kafayi yememek elde degil yani taraftar olsam

Karar ciktida ne zaman uygulanacak bu?

Tam Turkiye vallah, karar cikar ama uygulama sifir.

Açıklamadan 4 ay sonra ilk defa Liverpool-Beşiktaş maçında uygulandı herhal o yüzden bu defa :asd: yok

Şahin sucukları reklam sayılmıyo muymuş :asd22:

Geri
Üst Alt