Nantes, Mostafa Mohamed'in Bonservisini Almayı Planlıyor

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Nantes, Galatasaray'dan Mostafa Mohamed'in bonservisini almayı planlıyor​

Fransız ekibi Nantes sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanmayı planlıyor.​

1667634350192.png

Fransız ekibi Nantes, 250 bin Euro karşılığında Galatasaray’dan kiraladığı Mostafa Mohamed’in 5 milyon 750 bin Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünüyor.

Ligue 1 ekibinin bu kararında Mısırlı santrforun hızlı adapte olarak yüksek performans sergilemesi etkili oldu.

24 yaşındaki futbolcu, Nantes formasıyla Ligue 1’de çıktığı 13 maçta 4 gol 2 asistlik performans sergilerken, takımına Avrupa arenasında da katkı sağladı.

UEFA Avrupa Ligi grup aşamasının tüm maçlarında süre alan Mohamed, 2 gol bir asistlik performansıyla Nantes’in bir üst tura yükselmesinde büyük rol oynadı.

Galatasaray, sezon başında Mostafa Mohamed’in bonservisi için Zamalek’e 4 milyon dolar ödemişti.

NTV Spor

Bu da 24 yaşındaymış ya ben daha genç sanıyordum 21 felan bizim olgun futbolcu olarak gördüğümüz torreiradan 2 yaş küçük

13 maç 4 gol

Öyle 10-15 mioluk topçu istatistiği değil

balon patlamadan alırlarsa iyi olur şu ortamda 6m euro güzel para devre arası takviyelerini çıkartırız

Buna ilk geldigi zamanlarda cop dedigim icin hala basligina yazamiyorum

Sonra basliginda kufretmeyen kalmadi

Oyle 1 herif

☆☆☆☆

Bana öyle geliyorki, Nantes Mostafayi almak istiyoruz ama fiyatda düsün yoksa olmaz ile gelecekler bize.

Geri versinler. Geldiginde zipkin gibiydi. Futbol fakiri Fatih hocamizin iceri kat eden kanat hastaligi yuzunden cop oldu adam. Simdi ayni hatayi Okan hoca yapiyo. Forvet ogutme makinesine donustuk. Rashica’da olmasa takimda forvet besleyen ada yok. Mostafayi gonderip hicbiri 90dk’yi cikaramayacak 3 forvet getirdik. Ustune birde takim oyunundan bihaber Kerem’le oynatiyoruz adamlari. Sonrada bu takim niye gol atamiyo diyo millet :)

Yolu açık olsun bizde olmadı ama en azından zarar etmedik.

Geri
Üst Alt