Nantes, Mostafa Mohamed'in Opsiyonunu Kullandığını Açıkladı

anigif_sub-buzz-416-1634684347-1.gif

Yedekte beklemeyi sorun etmese 2.forvet olarak takımda kalmasını isterdim ben şahsen. Yerin dibine sokulduğu kadar kötü bir adam değil. Fundamental sorunları performansının önüne geçiyor. Okan hoca'nın elinde görmeyi isterdim. Sacha Boey gibi beklenmedik bir performans alabilirdi. Şimdi elemelere kadar yedek de olsa forvet transferi yapılması gerekiyor.

Adamın bitiriciliği iyi ama set oyunu oynamıyor. Hedef adam gibi kullanılmadığı sürece ben aşırı faydalı olacağını düşünmüyorum kalması durumunda.

Anlaşılan elemelerdeki forvetimiz BAY53. Yeni sezonda Zaniolo 11, Akgün 14, Yılmaz 17 olsa daha iyi olur bu arada.

Fransız ekibi Nantes, Galatasaray'dan Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullandığını açıkladı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Mısırlı forvetimiz, 2027 yılına kadar FC Nantes ile sözleşme imzaladı." denildi.

Nantes, Mostafa Mohamed transferi için Sarı Kırmızılı kulübe 5 milyon 750 bin Euro ödeyecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Böylece 3 tane forvet almamiz gerekecek bu yaz transfer dönemi.

1,5 Milyon civari kar etmis oluyoruz Mostafa'nin satisindan, keske kontratina biraz daha yüksek bir satin alma opsiyonu ekleseydik.

Fenere attığı klas gol ile hatırlayacağım, başarılar.

Geri
Üst Alt