Napoli Sayfasına Türk Akını

Emin Empak

Aslan Üye
SSC Napoli - Official Page | Facebook

Bugünkü Napoli - Milan maçında Balotelli'ye karşı yapılanlara Melo twitter'dan tepki göstermişti. Bunun ardından da Türk futbolseverler tepkilerini Napoli Facebook sayfasında yorumlarla gösterdi.

şer evsizler, doğruymuş demek ırkçılık haberleri, pislik herifler şike-ırkçılık ne arasan var, şikebakçeden mi örnek alıyorlar ne:D

Abowww hep Turk var la :DD

şer evsizler, doğruymuş demek ırkçılık haberleri, pislik herifler şike-ırkçılık ne arasan var, şikebakçeden mi örnek alıyorlar ne:D

Ben de iki çocukla tartışmıştım sokakta. İlk lafı "Ben Napoli'denim." oldu. :D

"Ben de Bayrampaşa çocuğuyum lan hayırdır?!" diyecektim de arkadaşlar araya girdi. :D:D

Sayfaya o dakikalardan beri post yağıyor çoğu da Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları

Muhammed MUTLU ‏@Muslera344 5 sn.

@sscnapoli ŞİKECİ IRKÇI PİSLİK HERİFLER, HAYVAN OĞLU HAYVANLAR, BALOTELLİNİN KOBRASI Bİ YERİNİZE GİRSİN:D

anlarlar mı acaba?

Ulan be en az Eboue , Zokora kadar çok üzüldüm Balotelli olayına . Irkçı yapanların da ayrıca Allah belasını versin .

işe bak. Irkçılık yapan kulüp taraftarları Baloyu savunmaya gidiyorlar. Utanmadan bir de yorumlarının sonlarına Fenerbahçe Beşiktaş falan yazıyorlar. :D

Napoli Başkani kupa maçinda hakemin Muslera ya rapor yazmamasi için ricaci olmuş. Bizim başkanla iyi ilişkileri var.

işe bak. Irkçılık yapan kulüp taraftarları Baloyu savunmaya gidiyorlar. Utanmadan bir de yorumlarının sonlarına Fenerbahçe Beşiktaş falan yazıyorlar. :D

bizim ülkemizde siyahi oyunculara karşı bir ırkçılık yoktur renkdaş olmamıştır. beşiktaş stadyumunda veyahut saraçoğlunda birkaç tane zibidinin yaptığı hareketler tüm camiayı kapsamaz. buradaki asıl yanlış geçen sene ebouye muz gösteren adamları fenerbahçe yönetimi basın toplantısına çıkarıp çocuk kandırıyormuş gibi aklamaya çalıştı ve resmen o olayı kendi kulüplerine mal ettiler. ben böyle gerizekalılık görmedim. dua etsinler bakan araya girdi de olay çok büyümedi. yoksa drogba rezil kepaze ederdi bunları dünyaya... zaten olmuşlar olacakları kadar ya neyse :cigara:

ama italya'daki olaylar böyle münferit değil. adamlar alenen hep bir ağızdan ırkçılık yapıyorlar. oradaki durum çok vahim. lazio taraftarları, napoli taraftaları vs.. falan fena... allah gazabını ırkçılık yapanların üzerinden eksik etmesin...

Facebookta şöyle bi yorum var

Giuseppe D'AngeloGuys it's a misunderstanding! Balotelli's Child is Neapolitan!Balotelli cried for his bad performance in the match!WHO said this bad news???Please stop! Best regards!

Bu olayin irkcilikla alakasi yok ki ya. Cocuk kotu oynadi, yenildiler, bir de mactan cikarken islikladilar diye sinirinden aglamis.

Olayın ırkçılıkla alakası olduğunu sanmıyorum.

her zamanki gibi anlamadan araştırmadan bodoslama dalmışız..

Eto'o boşuna gitmek istemedi o ülkeden..

Tapatalk

No to racism ! Balotelli Turkey lovers..

Çok fena bir milletiz ya, hemen örgütleniyoruz :D

Geri
Üst Alt