popülerliğini kaybettikten sonra izlemekte daha bir hoş oluyor zira etrafta manyaklarını görüp duymak zorunda kalmıyon 5 sene sonra izleriz :DD

Kendi kendine yorumlarsın artık 5 sene sonra millet konuşmayı bıraktığında

-Tapatalk-

güncel dönemlerinde takip edip muhabbet etmesi daha güzel oluyor pek çok ayrıntı daha iyi anlasılıyor sohbeti daha iyi dönüyor. öteki türlü kısa bi sürede paldır küldür izliyosun tam tadını alamıyorsun pek çok ayrıntıda arada kaynayıp gidiyor. bunun en güzel örneği breaking bad

güncel dönemlerinde takip edip muhabbet etmesi daha güzel oluyor pek çok ayrıntı daha iyi anlasılıyor sohbeti daha iyi dönüyor. öteki türlü kısa bi sürede paldır küldür izliyosun tam tadını alamıyorsun pek çok ayrıntıda arada kaynayıp gidiyor. bunun en güzel örneği breaking bad
İşte bu yüzden saksıdaki çiçeğin anlamını hiçbir zaman bilemeyeceğim. :(

Oha adam tattosunu yaptırmış

Tshirt unu bastirtiyorum reisin

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tshirt unu bastirtiyorum reisin

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangisi reis?

10716281_hi

s-l1600.jpg

Breaking Bad'i döneminde takip etme şansına eriştim. Cidden hem dizi, hem diziyi çevrenle tartışmak çok başka bir şeydi. Bahsettiğin durumu Lost'ta yaşamıştım, ilk sezonlar çılgın atarken özellikle. Sonlara doğru dizi mantara bağladı gerçi. :asd:

Nihayet bitirdim
ilk sezonla kıyas yapmazsak gayet iyi geçti 2.sezon
yaptığı bu kadar zulme rağmen birçokları gibi sempati duydum tabi bunda oyuncunun etkisi büyük.hep iyi bir aile babası izlenimi vermeye çalıştılar dizide.ayrıca carrillonun gerçekte hiç var olmadığı,cali kartelinin düğünündeki patlamanın fason olduğu ve annesinin diğer kartellerle işbirliği içinde olduğunu öğrendim.bir de limon sonradan ekibe katıldı ama son ana kadar sadık kaldı.quica falan gibi piç çıkmadı
escobarsız 3 ve 4.sezonlar nasıl tad vereceği şüpheli ama ölümü sonrasında yaşanan gelişmeler de merak uyandırmıyor değil

Hikaye gerçeklikten çıkmış zaten bir çok noktayı yalanlayanlar çıktı.

Olayı tamamen Amerikanın başarısı gösterme kaygısında olduğu konusunda eleştiriler geldi. Bu da izlenme oranlarını düşürmüştür muht. Geçen yıl GOT'tan sonra ikinci sıradaydı.

]2. sezon da bitti. Escobar'a sempatim olmamasına rağmen malum sonuna üzüldüm. Wagner Moura'da müthiş bir oyunculuk gösterdi.

2. sezonda Pena'nın, Los Pepes'e bilgi sızdırması ve Kolombiya hükümetinin bu olanlara seyirci kalması akıl alır gibi değil. Özellikle Gaviria'nın ilk sezonki etik politikasına bayağı ters düştü. Adamlar son kertede Escobar'ı ele geçirmeyi kişisel bir mesele haline getirmişler. CİA'nin niyetini de anladık. Son sahnede Pena'nın yapmış olduğu şeylere göz yumup, hadi koçum şu Cali Cartelini de hallet deyip sırtını sıvazladı.

14724597_1348669028496708_7763808661156481074_n.jpg

The blow must go on. Pablo might be dead but the war is not over. Season 3 of #Narcos has begun filming.

:tiphat:

Geri
Üst Alt