İzleyenler için iki soru:

1.Albay Horacio Carillo'nun terörle mücadele yöntemini doğru buluyor musunuz?

2.Bu adam yani bu cani ailesine hakkaten bu kadar düşkün müymüş? Dramatize mi edilmiş yoksa hakikat bu mu?
1. Kişisel doğrular değişir bu konuda mutlak doğru bulunmaz.

2. Evet öyleymiş oğlu da belirtmişti bunu sanırım. Ruh hastası şerefsiz 1 herif olduğunu değiştirmiyor bu tabi.

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~

2.Bu adam yani bu cani ailesine hakkaten bu kadar düşkün müymüş? Dramatize mi edilmiş yoksa hakikat bu mu?
1-evet
2-o da evet,adam kizi icin 2 milyon usd yakmis.zamaninda.dogrulandi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

C8BsbwgW0AMUhP4.jpg

Carillo'da en az Escobar kadar teröristtir.

Albay fln değil gözümde kısaca. Egoları olan kompleksli bir adam ve hak ettiğini de buldu, öldüğü sahne en sevdiğim sahnelerden biriydi.

Aynısını hatta daha beterini Juddy-Pacho-Gilberto üçlüsü de kesinlikle hak ediyor ama bakalım.

Escobar ise sürekli zeki diye işlenen ama aslında gerizekalının teki. O kadar düzenli bir suç trafiği ve para trafiğin varken, kendini diktatörlüğe yani siyasete atıp, oradan kovulunca şalterleri kapanan ve beynini yakan, uyuşturucu kaçakçılığından teröristliğe giden bir adam.

Bence pek izlenmeye değmez. Aşırı kısa ve 20 bölümden 15'i stresli geçiyor.
Bari biraz Escobar'ın yükselme zamanını 2 sezon anlatsalardı.

Los Pepes denen terör örgütüne dokunmayıp sadece Escobar'ı terörist ilan etmekte saçma. Escobar'dan sonra daha fazla artacağı belliydi uyuşturucunun ve öyle de oldu 2. sezon finalinin sonunda.

Pacho-Gilberto-Juddy ölecek umuduyla 3. sezonu izlerim, onun dışında izlenmez. Blackie-La Quica sürprizi bekliyorum 3. sezonda.

Ayrıca son olarak tekrar etmekte fayda var, Escobar'ın en büyük mallığı devlet başkanı olması isteğidir, oraya hiç bulaşmasa belki bugün hala yaşıyordu.

Olağanüstü bir dizi, Escobar'sız nasıl olacak bakalım.

Özellikle soğuk savaş dönemi ABD politikalarını eleştirme şekilleri falan muazzamdı, 3 ve 4. sezonda işleyecekleri cali karteli de baya enteresanmış biraz okudum da.

Üşüyen kızı için 2 milyon dolar yakan Escobar, senin de Babalar Günün kutlu olsun.

l0HlDasEN0skUwtiM.webp

Ağustos sonu, Eylül başı gibi geliyor hayırlısıyla.

Çok bekledik çok..

Güzel haber. Escobar'sız biraz daha yavan kalacaktır ama yine de izlenir. İlk 2 sezondaki kaliteyi büyük ölçüde muhafaza edeceklerine eminim.

wagner moura oynayacak mıymış 2. sezon haberin var mı? Takip etmedim ben detaylı.
Bana kalırsa sürekli flashback yapacaklar. Baska türlü tadı tuzu olmaz dizinin.

Geri
Üst Alt