Bende dün başladım nihayet. 5.bölümdeyim şu an.

Şimdiye kadar beğendim.

sent via GSC

Escobar'ın oğlu Juan Pablo Escobar, Netflix çalışanının Meksika'daki ölümü için, "Eğer Afrika'ya gidip aslanları çekmeye çalışşsaydım, ben de ölürdüm" dedi.

Pablo JR'a bak sen.

Ne zamandır izlemek istiyordum ama bir türlü başlayamıyordum. Nihayet başladım, 9. bölümdeyim. Şu ana kadar beğendim, izlerken sıkılmadım fakat bazı karışık noktalar var. Bazı olayları çok hızlı geçtiler bence, daha detaylı anlatabilirlerdi. Mesela Escobar'ın oğlu doğdu ama ertesi bölüm oğlunu büyümüş şekilde gördük.

Escobar'ı sevemedim ben, Gustavo'yu sevdim. En iyi karakter bence dizideki.

3. sezon cali kartelini anlatıyormuş sanırım. O yüzden bir türlü izleyesim gelmiyor. Escobar yoksa izlenmez gibi ama bilmiyorum.

3. sezon cali kartelini anlatıyormuş sanırım. O yüzden bir türlü izleyesim gelmiyor. Escobar yoksa izlenmez gibi ama bilmiyorum.

Bence 3 ncü sezon'un 1-2 nci sezonlarından altta kalır yanı yok bende ilk başta çekiniyordum da bi oturdum izlemeye başladım bölümlerin nasıl geçtiğini anlamadım :D

3. Sezonu ben de izlemeyi düşünmüyorum. Narcos=escobar bey.

Escobarın hikayelerindeki psikopatlığı, karizması izlettiriyor.

Bence izleyin pişman olmazsınız hele ki 4 ncü sezon daha da heyecanlı olacak :D

İzle izle. Özellikle ilk 3-4 bölümden sonra vitesi arttırıyorlar. Güzel bir sezon olmuş.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

3. sezonda Çepe ve o fag dışında enteresan antagonist yok

Ama yine de izlenir tabi

3. sezonu yeni bitirebildim genel olarak beğendim 3.sezonun müzikleride ayrı bir güzel olmuş. Pacho ve Chepe karakterleri ise baya iyiydi.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
aynen bir anda unuttum dediğin gibi haksızlık olur Jorge'de müthişti.

Pena da baya iyiydi bakalım 4 ncü sezon nasıl olacak ama büyük sıkıntılar varmış meksika da yer bakan bir çalışan öldürülünce oyuncular biraz 4 ncü sezona soğuk yaklaşıyorlarmış

Bu arada dizi sayesinde A1 seviyesinde ispanyolca öğrendim

Hasta Liego, Buenas Noches, Por Favor, Lo siento, Salud, Vamos, Como estas, Bien, Mucho, Como Mierda, Hijo de Puta ,Hermanos, Muy Bien, Te Amo, La Razon, Contento,Gringos, Cocaina :D

Son düzenleme:
Bu arada dizi sayesinde A1 seviyesinde ispanyolca öğrendim

Hasta Liego, Buenas Noches, Por Favor, Lo siento, Salud, Vamos, Como estas, Bien, Mucho, Como Mierda, Hijo de Puto ,Hermanos, Muy Bien, Te Amo, La Razon, Contento, Cocaina :D

Benim aklımda kalan tek ispanyolca plata o plomo(Para mı Kurşun mu?) :D :D :D

Geri
Üst Alt