Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doktor'um diye tıp okuyayım mı diye soranlar olacaktır.
Yahu seviyorsanız elbette olun , idealist adam asla mesleğinde mutsuz olmaz.
Size verebileceğim tek tavsiye tıpçı hatunla takılmayın , aman diyim.
konuyu biraz acalimabimizin tavsiyesine ben uydum. hiç pişman değilim kendisi çok haklıymış.
konuyu biraz acalim
Çikartip masaya vurmak çogu zaman en etkili cozum olmustur.açmayalım. ben açıp masaya yatırmıştım gayet tatmin edici şekilde sorunu çözdüm
sizde kendinizi ne kadar cok ........Valla nasihat verme yaşında değilim ama 19 senelik hayatımda şunu anladım ki, deveyi diken, insanı ... yaranır atasözü maalesef çok doğru...
Kendimizi düşmanlarımızdan değil dostlarımızdan, sevdiklerimizden korumak lazım.
Eger maasli bir calisan iseniz tekne veya karavan almayin..
3-5 ay sonra zararina satarsiniz.
Hedefsiz kalmayın diyebilirim ben doğuştan böyle gelmişim ama kendi adıma tavsiye etmem kesinlikle. Ota böceğe takın ama bir gaye edinin derim bundan kasıt takıntı değil ulvi olmasa da olur. Muhtemelen bu olmadığında yaşam motivasyonu dipte olacaktır.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu konuda şüphelerim var üzerine makale yazılabilir ama şu an için kısa keseyim. Ülke şartlarında bu sorunun cevabı ne iş yaparsan yap hatta yapmazsan bile iyi pazarla yeter, çünkü mış gibi yapınca yapmış olandan daha fazlasını yapmış görünebiliyorsun bu da bir meziyet ama tabii insanın buna sahip olması bence hoş bir durum değil. Kişinin kendine duyduğu saygı adına ki mevcut ise dediğin gibi olmalı elbette.Ne is yapiyorsan yap, hakkini ver dimi renkdas
Tabii yaşamadan bazı sözler havada kalıyor zamanında ben de öyle diyordum.sizde kendinizi ne kadar cok ........